keskiviikko 19. joulukuuta 2012

19.luukku ja keskiviikon kepulikonstit

 
 


Millainen on arkiaamusi?
Aikainen herätys. Aamulenkki. Kuppi kahvia aamuradion soidessa. Puuroa. Virkistävä suihku. Meikkaus. Hiukset. Lauleskellen töihin. Eller hur?
 
Minun on kaikkea muuta kuin rauhallinen ja seesteinen. Olen välillä aivan mahdoton aamutorkku ja kännykän torkkua tulee painettua joskus niin kauan että kännykkä sanoo,että torkkua ei voi enää painaa vaan nyt ylös. Homma menee usein kiireeksi ja tulee paniikki. Kisulle halit ja  ruoka, itselle ruisleipää suuhun ja hieman jogurttia, pikameikit, hampaiden pesu, hiukset ponnarille ja juosten autolle ja töihin. Joskus aikanaan nappasin vaan karkkia nassuun ja menoksi :D Oon tehnyt suuren ryhtiliikeen!

Tähän aamurutiiniin olen tehnyt jo pienoisen muutoksenkin. Syön puuroa kynttilöiden loisteessa näin pimeän aikaan ja nousen 20 minuuttia tavallista aikaisemmin, ei olekaan enää niin kiire! Kun edellisenä iltana laittaa kaiken valmiiksi, niin ei tartte aamulla panikoida (ainakaan niin paljoa :D )! Täytys osata ottaa rennosti, kuten kisunen. Sen suurempia stressaamatta.






Parina viime päivänä olen pohdiskellut kissan elämää.
Miten pienestä kaikki on joskus kiinni.
En tiedä suuremmin tämän meidän Kisu-kis-kisin taustoista, mitäpä jos en olisikaan mennyt ihastelemaan kissanpentuja, hän olisi jäänyt ehkä kodittomaksi?! Meillä kävi niin, että Vili käveli suoraan kantokoppaan ja valitsi minut! :D

 
Kun katselen sen unta tuossa sohvalla niin mietin, miten onnekkaita me molemmat olemme.Terveiset siis meidän rakkaalta karvamagneetilta!

 
 
 
Mieheni kyselikin jo minulta aionko ottaa läppärini mukaan lomalle, bloggailua varten. Taidan jättää kapistuksen kotiin mutta iPadin otan mukaan, etten ole aivan nettipimennossa. Vaikka Hiltonin nettiesittelyssä kertovat, että läppäreitä on käytettävissä hotellin asiakkaille. Itse en paheksu netin käyttöä joulunakaan, koska minusta on ainakin mukava tylsän hetken tullen käydä kurkistamassa muiden joulukuulumisia. Ja tietenkin täältä kaukomailta on kiva soittaa Suomessa oleville rakkaille joulutoivotukset netitse. Toivon kuitenkin, että pahimmatkin nettiaddiktit malttavat joulun aikaan sulkea tietokoneen hetkeksi ja nautiskella hetken läheisten parissa, mikäli tällainen mahdollisuus vain on suotu. Kuinkakohan moni on tänä jouluna jumissa jollakin Euroopan lentokentistä lumikaaoksen takia? Toivottavasti ei kovin moni! Ajattelin jättää tietokoneen kotiin ja vietän netittömän joulun...ehkä :) Ainakin nautin lomasta ja kerron loman jälkeen sitten täällä suuremmin kuulumisia.



Kisunen kömpi AmandaB:n laatikkoon sisälle siis suorastaan tunki itsensä sisään :D Ihmettelin missä kisu on, paketin sisältä kuului rapinaa. Rakkaus!


Sain tämän maapallon matkailua rakastavalta isältäni vuosi sitten, juuri ennen hänen yllättävää kuolemaansa. Lapsena ja nuorena matkasimme kaksi tai kolme kertaa vuodessa ympäri maailmaa.Voi niitä muistoja, paljon rakkaita muistoja! Matkailu avartaa!
 


Mutta päivän vinkkiin,tekaisin eilen illalla kookospalloja sekä kuorrutettuja pekaanipähkinöitä.
Pekaanipähkinöitä pyörittelin seoksessa, jossa oli hieman voisulaa, makusiirappia, sokeria, kanelia, vaniljan- ja appelsiininkuorta. Tulipas hyvän makuisia naposteltavia!


                                Tässäpä myös syntisen herkullisten kookospalleroiden ohje:


Syntisen makoisat kookospallot

2 dl tomusokeria
1 munanvalkuainen
200g kookoshiutaleita + hiukan pinnalle

Sekoita kaikki ainekset ja ja jätä pieni erä kookoshiutaleita pinnan koristeluun. Pyörittele kosteiden käsien välissä palloja ja kierittele ne kookoshiutaleissa. Kannattaa tehdä suupalan kokoisia, pallot hieman murenevat jos yrittää syödä useammalla. Todella nopea ja helppo tekoisia! :) Näitä ois kiva saada vaikka joululahjaksi ja nimeää lahjan vaikka lumipalloiksi ;)

Tulipas ylipitkä postaus, vai mitä ootte mielä? Sorry, oli vaan kauhee kirjoitus"ripuli" :D

 Lämpöisiä ja jouluisia ajatuksia sinne suuntaan,
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig