maanantai 27. marraskuuta 2017

USAn suurlähetystössä ja ontuva onni rinnassa

Night of Horror. USAn suurlähetystö. Perjantai-ilta. Kauhuoke, jossa sain kunnolla päästää viikon aikaiset patoutumat ulos huutamalla. Tapasin myös aivan upean Klara Kivilahden ja hänen tyylinsä oli jotain niin uskomattoman kaunista.

Suurena suosituksena voin suositella Oulunkylässä olevaa Hiusateljeeta, jossa Taru tekee hiustaikoja. Sain pika-ajan Hiusateljeehen ja lähdin enemmän kuin tyytyväisenä kotiin laittautumaan iltaa varten. Kun on laittautunut päästä varpaisiin, voi nauttia illasta täysin siemauksin. Viikonloppu oli hyvä, muuta en osaa todeta.

Kuppi lakritsiteetä, valoja himmeämmälle ja kynttilöihin tulet? Mennään tunnelmalla. Sitä kaipaisi jo nopeaa hyppyä pidemmälle kevääseen, pois tästä loskalätäköiden jalkoja kastelevasta ja kylmettävästä tienpinnasta. Etenkin liukkaista, kun se voi johtaa polven luksaatioon ja sairaslomaan. Muuten säät ovat pukeutumiskysymys. Jotkut tykkäävät syksystä, mutta kauneuskin on aina katsojan silmissä, se on totta. 

Tänään ja tässä, kulkee myötäisen tuulen reitti. Kaamos. Meren kuiskaukset. Runoja ja reseptiikkaa. Täydenkuun yöt, tunnelmallisia kynttiläiltoja, kissan kehräys ja paksu toppatakki. Ohuet ajatukset ja ontuva onni rinnassa

















SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig