tiistai 3. lokakuuta 2017

Raflavinkkejä Helsinkiin ja syksyn väreissä

Viikonloppu oli toiminnantäyteinen. Se kului blogikirppistä pitäen Fashion Centerillä ja ystävien kanssa hyvän ruuan äärellä. Menimme Naughty Brgriin Ikkunalla-blogin Annukan kanssa ja totesimme, että teemme itse parempia hampurilaisia. 

Otin NYC CHEESE BRGR kananmunalla ja suomalaisella 100% rotukarjan pihvillä, cheddar-juustolla, french’s sinappilla, ketsuppilla, tomaattilla, punasipulilla, suolakurkuilla ja salaatilla. Etenkin Mac&Cheese oli kammotus, kalapuikkomuotoon tehty oudonmakuinen makupala. Hampurilainenkaan ei tehnyt vaikutusta, kyllä sillä nälkä lähti, mutta siihen se juttu sitten jäikin. Ajattelin antaa vielä joskus yhden mahdollisuuden kyseiselle raflalle. Mutta onneksi bataattiranskalaiset, juomat sekä seura olivat sitäkin parempia, joten ei jäänyt niin huono fiilis.



Naughty Brgrista suunnistimme aina tasalaatuiseen Strindbergiin Köyhille ritareille ja lasillisille roseviiniä. Ja Strindbergistä suuntasimme vielä Casa Largoon lasillisille. Vietimme ystäväni luona toisena iltana mukavaa iltaa hyvän ruuan ja seuran merkeissä. En lopeta ihailemasta keskustan upeita avaran valoisia asuntoja. Hänen kodissaan vallitsi jenkkitunnelma. Viikonloppu oli kiireiden ohella oikein rentouttavan mukava. Syksy on mennyt niin vauhdilla, että parin viikon kuluttua vietänkin jo syyslomaa. Se tulee todella tarpeeseen. Olen ulkoillut joka päivä useamman tunnin ajan ja se tuntuu sekä näkyy olotilassani, positiivisessä merkityksessä. Syksyssä parasta ovat lämpöiset neuleet, värien kauneus luonnossa ja silloin saa luvan kanssa käpertyä kotikoloonsa.


Harmaan synkät päivät ovat ajoittain yhtä kanssani. Silloin voi olla yhtä melankolian kanssa, joka ei vaadi mitään. Sitä tarvitsee voimauttavaa valoa, mutta myös hämärän usvaisia hetkiä. Kauneutta ja väkeviä päiviä  Neuvo: vihaa vähemmän. Ole aito. Ole ystävällinen, mutta kaikille ei tarvitse olla ystävä.

Tässä hetkessä on kaikki



























SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig