sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Onnistunutta Ysmyilyä Fashion Centerissä

Teen Fashion Centerin yritysten kanssa yhteistyötä ja tällä kertaa olin mukana Ystävämyynneillä pitämässä blogikirppistä sekä tutustumassa tarjontaan ja ostamassa edullisesti kauniita vaatteita. Näin vaatehuoneessani säilyy tasapaino. Myyn minulle tarpeettomat pois ja ostan uutta ;)



Mukana kirppistä pitämässä oli myös Pinkit Korkokengät- blogin pirtsakka Maiju. 
Päivä oli todella onnistunut ja vaatteet löysivät hyvin uusiin koteihin.
Esittelen teille toisessa postauksessa mitä kaikkea ihanaa mukaani lähtikään Fashion Centerin Ysmyiltä. Tein todellisia löytöjä niin yhteistyön kuin ostostenkin suhteen.




 Syksy on tosissaan kotipihallamme. Se lähettää sateen koputtamaan ikkunoitamme, riipii puista lehtiä mustalle tielle ja nauraa päin muuttolintuja, jotka sinnittelevät vielä pihlajissa ja koivuissa. On jo niin koleaa. Talvi tekee tuloaan. Toivottavasti ensilunta saadaan vielä odottaa pitkä tovi. Mutta siihenkin olen jo varustautunut ja minulta löytyykin talven varalle jo oikeanlaiset vaatteet. Ei tule paleltumavammoja.
Kannattaa poiketa Fashion Centerin Outletiin, sieltä tekee edullisia löytöjä, lämpöistä ja kaunista tulevaan syksyyn ja talveen.  Seuraavat Ysmyt ovat 25.-26-11.2017!
Muoti asuu Fashion Centerissä!



Kiitos Fashion Center tästä upeasta yhteistyöstä!





Kuva lainattu: Fashion Center










SHARE:

1 kommentti

  1. Ihanat naiset siellä, miten ihmeessä me ei olla vielä törmätty. Mukavaa lokakuun alkua.💕💕💕

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig