tiistai 10. lokakuuta 2017

Kenkävinkit ja yhteistyö: Sandra-Marketing Oy & Kenkä Derby

Teen yhteistyötä Sandra-Marketing Oy:n ja Kenkä Derbyn kanssa.
Nämä upeat syys-ja talvikengät löydät useista myyntipaikoista ympäri Suomea ja ainakin Helsingistä, Kenkä Derbystä. Kenkä Derby on myös I love Me-messuilla 20.-22.10.2017. Sieltä voit tehdä todellisia löytöjä edulliseen hintaan, joten sinne kannattaa suunnata!


Pidän siitä, että kengissä on värejä, muutakin kuin mustaa. Koska pukeutumiseni pääväri on usein musta, niin kengissä värit, kuten punainen, hopea ja kulta tuovat kivasti pientä piristystä asuun. Sain Kenkä Derbystä neljät eri kengät ja otimme niistä in-action kuvia. Hyviin kenkiin kannattaa aina panostaa, koska jalkojen hyvinvointi on todella tärkeä asia. Tämän syksyn ja talven juttu on juuri hopean- ja kullanhohtoiset kengät, arjessakin voi olla hohtoa, blingblingiä! Tai itseasiassa pitää olla hieman säihkettä, koska tämä kuluva ja tuleva vuodenaika ovat niin harmaan pimeitä, että pieni kiilto ei tee ainakaan pahaa kenellekään. Se, että cityihmisenä lähtee lapsen tai lemmikin kanssa ulos, niin ei tarkoita aina sitä, että pukee päällensä tuulipuvun ja lenkkarit. Ulkoilla voi tyylikkäästikin. Mukavat ja kauniit vaatteet ylle ja jalkaan hyväntuntuiset sekä kauniit kengät. Mukavat (terveys)kengät eivät ole mummokenkiä, vain tätikenkiä, laitoskenkiä, vanhoillisia, vanhusten jalkineita tai rumia. Ennakkoluulot pois. 
Käykää tutustumassa tämän syksyn ja talven kenkävalikoimaan I Love Me-messuilla Kenkä Derbyn-osastolla, Kenkä Derbyssä tai lähimmässä kenkäputiikissasi. 




Nykypäivänä on mielestäni otettu iso harppaus kenkien ulkonäössä unohtamatta käyttömukavuutta ja pitävää pohjaa. Hyvinistuva kenkä on tärkeä, mutta valehtelisin, jos väittäisin, että ulkonäöllä ei olisi suurta merkitystä kenkäostoksilla ollessani. Tänä päivänä en kuitenkaan mene enää pelkkä ulkonäkö edellä, vaan kriteereitä on paljon muitakin. Mukavat kengät ovat trendikkäitä! Ja aina kannattaa sovittaa kenkiä omaan jalkaan, koskaan ei kannata uskoa huhupuheisiin, koska meillä kaikilla on yksilölliset jalat.



Seuraavien kuvien kengät ovat hintahaarukaltaan 98 eurosta 139 euroon.
Ja I Love Me-messuilla Kenkä Derbyllä on hyviä tarjouksia!

Nämä upeat kengät ovat I Love Me -messuilla tarjouksessa.
Kenkiä on nilkkuri- ja saapasmallisia sekä väreinä ovat hopea ja kulta.
Nämä kengät ovat kuin silkkiä jaloille, ne muotoutuvat jalkaan kuin jalkaan ja joustavan materiaalin ansiosta ne ovat oivat kengät matkoille, koska ne eivät kiristä silloinkaan jos jalat turpoavat. Juuri nämä upeat kengät taipuvat niin arkeen kuin juhlaankin.












Seuraava kappale on lainaus suoraan Kenkä Derbyn nettisivuilta:
"Derbyn kengät eivät ole pelkästään hyvännäköisiä, vaan myös hyvänTUNTUISIA! Mallistot valitaan sydämellä ja jo olemassa olevaa asiakaskuntaa kunnioittaen. Tarjolla on tuotteita eri hintaluokissa, eri-ikäisille naisille, modernia ja klassisempaa, mutta aina hyvä jalkaanistuvuus huomioiden – ja tietenkin värejä! Meillä on myös ns. COMFORT (mukavuus)-kenkiä."







Alpinan Lori-sarjan nilkkuri on G-lestillä. Kenkää on saatavana punaisena ja mustana. Lori-sarja on kehitetty pohjoisen Euroopan talvisempiinkin oloihin; ulkopohja on sopivan kuminen lumisimpiinkin päiviin, eli pito on parempi kuin Keski-Euroopan suosikki-sarjassa Ronyssa. Molemmat sarjat lukeutuvat ns. comfort-kenkiin, joilla jaksaa taivaltaa pidemmänkin retken. Jos Rony on erinomainen välikausi-kenkä, Lorilla pärjää yli talven. Molempien sarjojen tuotteissa on Alpitex-kalvo, joka suojaa kosteudelta. Se on Alpinan "oma goretex", heidän patenttinsa, jota käytetään myös useissa Alpinan vaelluskenkä-sarjoissa.

















Jaloille hyväntuntuiset kengät voivat olla myös kauniit!
On hyvä olla erilaisia ja eri värisiä kenkiä erilaisiin tilanteisiin. Kun huollat kenkiäsi säännöllisesti tällöin niiden käyttöikä on pidempi.



Ja upeita Tero Palmrothin kenkiä.
Palmrothin kenkäpostauksen löydät täältä!





Tunika: Mingel
Bleiseri: KappAhl
Housut: Gina Tricot
Laukku: Marc Jacobs
Kengät: Kenkä Derbystä Soft Mode

Alla:
Takki: Peak Performance
Huivi: Accessories
Koira: Avaruuskoira Nasa

Kuvat: Kati Riikonen



Kevein askelin syksyyn,


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig