perjantai 11. marraskuuta 2016

Yhteistyö: OTZSHOES ja ihastuttavia shoppailuvinkkejä MunSunilta*

Postaus on tehty yhteistyössä OTZSHOESin kanssa.
Olen käyttänyt viimeisen puolentoista vuoden ajan lähes päivittäin OTZSHOESin kenkiä.
Keväällä ja kesällä sekä pitkälle syksyyn olen suosinut nahkaisia ja pellavaisia espadrillekenkiä. Ja talvisin lampaankarvaisia kenkiä. Eilen piipahdin liikkeessä ja mukaani lähtivät aivan ihanat mustat kengät, joissa on pitävä pohja ja lampaankarvavuori tuomassa lämpöä.

OTZSHOESit ovat ensiluokkalaisia materiaaliltaan, mukavuuksiltaan ja hengittävyydeltään. Kengän muotoilu seuraa tarkasti jalan muotoa istuen näin luonnollisen mukavasti. Kumipohja yhdistettynä luonnonjuuttikuituun tarjoaa pitoa ja kestävyyttä. Pellavakengät ovat hyvin hengittäviä ja pitävät jalat viileinä.

Suosin ulkomaanmatkoillanikin OTZSHOESeja, koska niillä on hyvä kävellä pitkiäkin matkoja ja ne pitävät jalat viileinä. Ei tarvitse enää roudata mukanaan rakkolaastareita, kun käyttää OTZeja. Ja kengät menevät hyvin pieneen tilaan matkalaukussa.


Trendikkäiden ja uskomattoman mukavien OTZSHOES-jalkineiden salaisuus on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen. Ne ovat tavallaan terveyskengät, mutta näyttävät paljon coolimmilta. Hyviin kenkiin kannattaa satsata, koska puristavat, kiristävät ja jalkaa turmelevat kengät vaikuttavat koko yleisolemukseemme. Osta harvemmin yhdet hyvät kengät kuin usein monet huonot. OTZSHOESin putiikissa saat aina ystävällistä asiakaspalvelua ja henkilökunta on erittäin palvelualtista.
Tuetaan pienyrittäjiä ja panostetaan hyvinvointiimme.


PS. OTZSHOESilta löydät myös kivat isänpäivälahjat!


Hieman historiaa OTZSHOESien takaa. Ludo Malmoux inspiroitui kenkiin yli 5000 vuotta sitten eläneen jäämies Ötzin kengistä.  Kun jäämies löydettiin Alppien Öztal-vuoristosta 1991, hänen yllään oli lähes täydellisesti säilynyt vaatekerta ja jaloissaan eräs maailman vanhimmista löydetyistä kenkäpareista. 


OTZSHOES Store

Mikonkatu 2, 00100 Helsinki, Suomi

Avoinna

arkisin 11-18
lauantaisin 11-17





Viime talvena ostin vasemmassa kuvassa olevat mustat tallukkaat ja ne ovat superpehmoiset jalassa sekä lämpöiset. Lempparikengät.
En voi muuta kuin suositella.
Tällaiset ihanuudet lähtivät eilen mukaani, OTZ Pilgrim High WRL Vibram Shearlingit.
Erittäin hyvät jalassa, ei purista mistään ja ovat superlämpöiset.
Monesti vilustutaan sen takia, kun jalat ovat kylmät, mutta näissä popoissa ei pääse vilu yllättämään.
Kiitokset OTZSHOESille.


*

OTZSHOESin liikkeessä on myytävänä myös ihastuttavia MunSun tuotteita. Soijakynttilöitä, joita löytyy neljää eri tuoksua, neljä vuodenaikaa. Mun suosikkini olivat shampanjan eli syksyn tuoksu ja joulun tuoksu eli kaneli sekä kardemumma. MunSunilta löytyy klassisen kauniita vaatteita ja mm. stretchvyötäröiset mustat nahkahousut olivat ehdoton suosikkini. Nahkahousujen kaveriksi sopisi hyvin MunSunin kevytneule ja OTZSHOESin talvikengät.

Kursivoituteksti kopioitu MunSun-sivulta:
Ensimmäiset Munsun-tuotteet saivat alkunsa vuonna 2010. Olin kaivannut pitkään vaatteita, joissa tuntisin olevani kuin kotonani ja oma itseni, pois sulkematta kuitenkaan naisellisuutta ja tyyliä.
Ilmaisemme itseämme vaatteiden kautta, heijastaen omaa tyyliä, mielialaa ja

asennetta. Munsun perustuu hyvään oloon, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin ja laadukkaisiin materiaaleihin kuten kashmiriin, pellavaan ja puuvillaan.
Vaatteita jotka tuntuvat hyviltä, joita ei tarvitse vaihtaa mukavampiin. Pehmeitä, ohuita ja lämpimiä.

Kun tyyli on hyvä olo.



Tämä ihana rannekoru on kiva lahjaidea.


Tyylikästä ja lämmintä perjantaita & viikonloppua!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig