tiistai 25. elokuuta 2015

‪#‎fiksuvaihto‬ ‪#‎deluxeprimacat‬

Onnellisten kissojen salaisuus, PrimaCatin tuotteet. 
Meillä kisut tykkäävät Prima Catin lihaisista ruuista ja maistuvista raksuista sekä kissanvessan laventelin tuoksuisesta raikasteesta siinä määrin etteivät oikein enää suostu menemään käymälään, jollei siellä ole tätä tuoksua. Kisut ovat tunnetusti hieman nirsoja, mutta meidän karvakamut ovat oppineet hyvän päälle, koska emäntänsäkin rakastaa hyvää ruokaa. Kuka nyt haluaisia syödä päivästä toiseen samaa ruokaa? Ei kisujenkaan suu ole tehty tuohesta.
Eilen lähetin kummikisulleni Bulgariaan herkullisen PrimaCat ruokapaketin. Ludmila odottaa jo innolla pakettia kisujen kanssa.

Ihmiselämässä onni menee yleensä, niin että hyväksyy vallitsevan tilanteen, koska kohta voi olal toisin. Onnellisuuteni on kiinni tuntemuksistani ja omista asenteistani sekä valinnoistani, miten haluan olla ja elää ja mitä annan itsestäsi ulospäin. Koetan välttää pakkojuttuja. Olen valinnut muun muassa itselleni aikanaan ammatin, jossa viihdyn. Teen asioita itseni vuoksi, en muiden hyväksynnän takia. Teen asioita välillä vaikka siksi, että minua nyt sattuu vain huvittamaan. Vapauttavaa ja ihanaa! 
Välillä täytyy muistaa helliä itseään ja sisintään ilman minkäänlaista huonoa omaatuntoa.
Aikalailla kissamaista.


Aamu alkoi raksuilla ja märkäruualla. Käpylän kolmella katillamme on jokaisella oma suosikkinsa raksujen maussa. Voi sitä hyväntuulen hyrinää joka tulee ruokakupin nähtyä. Hyvä ruoka ja sitä paremmat ruokatorkut*













SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig