sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Budapest, osa II ja muutama vakava sana*

Viimeinen postaus ihanaiselta Budapestin matkalta.
Tässä postauksessa pääsette Hop On Hop Off-bussin ja Tonavan risteilijän kyytiin.
Kuvat kertovat enemmän kuin sanat.

Budapestissä on paljon kauniita rakennuksia ja patsaita.
Kaupunki huokui lämpöä, historiaa, tarinoita, tunnelmaa ja kauneutta.
Unohtumaton matka, jolla säätkin olivat suosiolliset.

Budapestiin lentää Helsingistä reilussa kahdessa tunnissa ja siellä saa nauttia ihanasta Keski-Euroopan tunnelmasta.
Huomenna kerron teille muutaman sanan edullisesta Olympuksen kamerastani, joka matkoilla on huippukaveri. Siinä on valmiina kaikki tarvittavat nopeat asetukset ja photoshoppaukset.

*

Sitten vakavampaan asiaan. Facebookissa minua on kiusannut jo jonkin aikaa nettikiusaaja. Olen joutunut laittamaan hänet jo estolistalle. Hän on kumminkin kehitellyt lisää profiileja. Eilen kamelinselkä katkesi ja otin yhteyttä poliisiin. Sain yhteydenoton parilta huolestuneelta ihmiseltä jutuista joita hän levittelee minusta facebookissa. Sain heiltä herjaajani tilapäivitykset kuvakaappauksena.  Raukkamaista ja törkeää. Minusta on levitelty nimelläni ja kuvan kera kunniaani loukkaavia perättömiä juttuja. Kaikki jutut täyttävät ainakin kunnianloukkaussyytten kohdat. Olen ollut yhteydessä asian tiimoilta poliiseihin ja seuraamme tilannetta.

Minun viestini hänelle onkin, että hänen on jatkettava omaa elämäänsä, lopettaa perättömien juttujen kertominen ja vainoamiseni sekä otettava virheistään vakavasti opikseen.
Jos minun sanaani ei tässä kohdassa kuunnella vaan kohelletaan entistä enemmän, niin vien asian varmasti eteenpäin.
Toivon tälle ihmiselle ymmärryksen lisääntymistä, syy- ja seuraussuhteen käsitystä ja elämän täyteistä elämää. 

 































































































Tämä tulinen pizza oli yksi parhaimmista, jota olen syönyt elämäni aikana. Samoin suosittelen juustolautasia, ne ovat makoisia oluen kanssa ja pieneen nälkään.





Maailmanpyörään pääsi 8 euron hinnalla ja sieltä oli upeat näkymät yli Budapestin.
















 Saimme kreikkalaisesta ravintola Dionysoksesta mukaamme kallat. Suosittelen ravintolaa, joka on aivan Tonavan rannalla keskustassa.



































SHARE:

3 kommenttia

  1. Mikä tuo kirkko on, jonka olet kuvannut jokilaivan(?) kyydistä? Tuollainen Milanon duomon näköinen? Haluaisin saada siitä lisätietoja. Upea rakennus. Ja onko tuolla veistoksella jokin tarina, jossa tyttö on koiran kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo loistorakennus on UnkarinParlamenttitalo. Sinne ei pääse sisälle noin vaan, sinne täytyy olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa ja vielä sittenkin miettivät ketä sinne otetaan tutustumaan. Noita pronssisia patsaita on Tonavan varrella vaikka kuinka, on Shakespearen monumenttia,kuuluisan maalarinpatsas, Pikku Prinssin patsas ja tämä Raffay Davidin tyttö ja koira-patsas. Lähempänä Parlamenttitaloa on Ronald Reaganin patsas, jonka kanssa eilisessa postauksessa poseeraan. Parlamenttitalon lähellä on myös tuo pronssinen patsas ja silta. Sinne ihmiset kävivät jättämässä kukkia ja osa itki vuolaasti. En ole missään kaupungissa nähnyt vielä tätä määrää patsaita kuin Budapestissä.Seuraavankerran Budapestissä käydessäni otan tehtäväksi löytää kaikki mahdollisen erikoiset patsaat :)

      Poista
  2. Kauniita ja tutunnäköisiä maisemia. Keskiviikkona juuri palauduimme Budapestistä. Mahtava paikka! Oma lomapostaus vielä tekemättä. Todella inhottavaa, että olet joutunut nettikiusaajan kohteeksi. Aiheuttaa niin paljon harmitusta. Toivottavasti ymmärtää jättää sinut rauhaan.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig