tiistai 14. huhtikuuta 2015

Viikonlopun aavemaisen hitaat kuulumiset*

Tällä hetkellä minulla ei ole tietokonetta, mutta kerkesin käydä eilen välitunnilla työpaikan tietokoneella. Minulla olisi teille niin paljon kaikenlaista kerrottavaa. Söin eilen parasta pannukakkua ja kakkua, annoin talon emännälle lämpimän halauksen kera muutaman kultareunaisen keväisen ajatuksen – piipahdin tunnelmallisessa kodissa. Talo, joka helisee vuosikymmenien historiaa. En tavannut herttaista kummitusta, joka kuulema asuu tässä kotoisan tunnelmallisessa talossa. Muutama on saanut kohdatakin aavemaisen vaalean pienen tytön kera nykyisen herrasväen. 

Uskon ainakin pannukakun ja rakkaiden ihmisten tuomaan lempeään kohtaamiseen. Ja kyllä yksi erityisempikin kohtaaminen olisi mennyt. Olen muutenkin erilainen,joten olisin kokenut mielelläni henkevän kohtaamisen,keskustelusta puhumattakaan. Kokemus elämän aarrearkkuun. 
 Viikonloppu oli hitailua, kotoilua, Panamalaisia herkkuja, ulkoilua, kissantassuja, brunssia, ystäviä, kikattelua ja uneilua. Kutkuttavia matkasuunnitelmia ja aurinkoista ulkoilua.
Mielenkiintoinen sunnuntai*

 Kuva









SHARE:

2 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig