tiistai 3. helmikuuta 2015

Ole rohkea sydän - voimauttavia ajatuksia*

Tähän postaukseen latailin voimauttavia kesäkuvia. Kuvia, joista itse saan voimaa, ihanan lämpöisiä muistoja veden äärellä sinitaivaan syleilyssä. Pitämällä itsestäni huolen jaksan paremmin ottaa vastaan myös vastoinkäymiset.

Muista, että elämän rikkauksiin kuuluvat myös vastoinkäymiset, niistä tulee ottaa opikseen. Sinä olet vahva, sinä pystyt. Tulee aika, jolloin elämässäsi alkaa tapahtua positiivisia  asioita oikein toden teolla, joten pidähän hatustasi kiinni! 
Ajattele, että tämä on sinun elämäsi, ja kun kuljet sitä siihen suuntaan ja sillä vauhdilla mitä sydämesi  kertoo, sinusta hehkuu rohkeuden ja varmuuden energiaa myös kanssaihmisille. Omalla positiivisella asenteella, itsevarmalla ja vapaalla toiminnallasi innoitat myös muita. 


Älä pelkää olla yhtä aikaa lempeä ja vahva, rakastava ja määrätietoinen, hellä, viisas ja voimakas. Vain sinä itse voit vapauttaa itsesi menemään eteenpäin elämässäsi.  Sinun tulee nähdä oma voimasi sisälläsi ja pyytää energiaa ja viisautta selvitä kaikesta kohtaamastasi. Kiitä ihmisistä ja tilanteista, jotka olet elämääsi jo saanut. Ne, jotka ovat sinua kipeimmin satuttaneet, opettavat sinua myös eniten. Juuri he auttavat sinua eniten matkallasi parhaaksi versioksi itsestäsi, he muokkaavat sinua. Jos pakenee asioita, eikä kohtaa niitä silmätysten, niin asiat juoksevat perässämme.  Jos ajattelet, että sen toisen on oltava ensin juuri  jonkinlainen, jotta asiat toimisivat, olet  totaalisesti hakoteillä. Elämäsi valuu hukkaan odotellessa. 

Näytä itse esimerkkiä ja ole sitä, mitä haluat, kaipaat tai toivot. Muista, että riidanhaluisin ihminen kaipaa eniten huomiota, halauksia ja rakkautta. Jokaisen on aika ajoin hyvä katsoa omaan peiliin. Arjen epävarmuus tarjoaa usein upean mahdollisuuden jännittäviin seikkailuun. Seikkailuun, joka on oma elämäsi. Jos et ole vielä hoksannut sitä, niin sinun onkin aika herätä unesta ja alkaa todella ottaa elämäsi vastaan sellaisena kuin se tulee. Uskalla olla sinä, se kannattaa!
Kulissit kaatuvat aina, niiden varaan ei voi rakentaa elämää.
Kun omistaa puhtaan sydämen ja pettämättömän puhtaan omatunnon sekä luottamuksen elämään, niin pääsee pitkälle. Kauneinkaan ulkokuori ei korjaa rumaa mieltä ja sydäntä. Kaikki hyvä lähtee sisäisestä rauhasta ja sisäisestä kauneudesta.

Katsele voimauttavia kuvia menneistä kesistä tai talvistasi.
Oivalla asioita ja näe kauneutta. 
Hurmaannu tästä hetkestä.
Tunne, se pieni sykäys sisimmässäsi, sinä tunnet, silloin elät :)






Lämpimänä kesäpäivänä puen päälleni teknisen uimapuvun, laitan kännykkäni vesitiiviseen pussukkaan ja hivutan sen tiukkaakin tiukemman uikkarini ja ihon väliin. Sukellus järveen ja saatan uida puolitoistakin kilometriä avovedessä. Virkistävän vapauttavaa, saa kuunnella vedenalaista laulua ja ajatukset kelluvat kauniisti omiin uomiinsa.





"Don't worry just let me blow
All of your grey clouds away
I promise I'll never leave you
Alone in the rain

And i blow them away
I huff and I puff
I huff and I puff
Blow your clouds away"




Valoa ja voimaa päivääsi!



SHARE:

8 kommenttia

  1. Voi kumpa tuo kesä jo sieltä tuliskin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä se tulee hiljaa hiipien kera kauniin kevätauringon :)

      Poista
  2. Upeaa voimatekstiä ja ihania kuvia. Pitkät uintiretket kuulostavat tosi rentouttavilta <3

    VastaaPoista
  3. Viisaita sanoja jälleen. Uiminen on minullekin tärkeää, vesi on elementti missä olen kotonani.
    Ihania voimaa antavia kuvia! Kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
  4. No onpa kyllä ihania kuvia! Vaikka itse olenkin talven rakastaja, näistä kuvista kyllä päivä kirkastui! :)

    VastaaPoista
  5. Hyviä ajatuksia joita on hyvä muistuttaa itselleen aika ajoin. Ja kuvat piristivät tänä talvisena päivänä. Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  6. Olen ihan yhtä koukussa tuohon Redraman biisiin kuin silloin kun kuulin sen ensikerran. Ihan mahtava!

    VastaaPoista
  7. Ihania kesäkuvia! Täällä kaivataan jo kovasti kevättä ja kesää.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig