lauantai 7. helmikuuta 2015

Mitä varten? - elämän valoa täynnä oleva sydän!

Eilen illalla pyörryin onnesta ja puolikuolleena sohvalle! Kaikkensa antaneena aamuisissa salitreeneissä, töissä ja 8 km hiihtolenkillä. Päivän kruunasi upea puhelu uusine mahdollisuuksineen. Tartuin tilaisuuteen. Ansaitsin eilen illalla lasin kuohuvaa, poppareita, juustoja ja paikan sohvan syleilyssä. 

Tänään on vuorossa aamusali, 15km hiihtolenkki ja porkkanasämpylöiden leipominen. Sellaista leppoisaa oloa. Tykkään haastaa itseni aina silloin tällöin, enkä luovuta helpolla. Päämäärätietoisuus on vienyt elämässä hyvin eteenpäin. Mietin eilen hiihtolenkillä sitä, että mikä on saanut minut menemään elämässäni aina aikalailla pelottomasti eteenpäin? Se on luottamus ja usko sekä läheisten kannustus. Mutta jos koko ajan puskee eteenpäin, voi stressaantua, välillä täytyy myös relata ja kilistellä. Yksinään elämämme päivä ei ole vähäpätöinen, ei jäädä tuleen makaamaan. Niin, ja tilaamani Stockmannin pakettikin on saapunut. Saatte huomenna kurkata kanssani paketin uumeniin.

Lähetin ruoka- ja lelupaketin Bulgariaan kummikisuilleni. Olen huomannut, että pienetkin hyvät teot tuovat hyvän mielen. Se, että haluan toisille hyvää ei tarkoita, että olisin jotenkin surkea tapaus. En epäröi auttaa muita, haluan olla tukena ja apuna. Ammennan virtaa liikunnasta, siitä riittää varmasti voimaa myös muillekin. Voimani on luottoa elämään, uskomista parempaan ja ennen kaikkea vastuun ottamista omasta elämästäni. Olen ainoa, joka voi muuttaa elämääni. Haluan olla tyytyväinen ja elää tasapainoista elämää, olen itse vastuussa onnestani. Elämässä tulee olla sisältöä, se ei saa olla liian kevyttä ja helppoa. 

Maailma olisi erilainen, jos oman edun sijaan tavoiteltaisiin hyviä asioita myös kanssaihmisillemme. Ei puhuttaisi pahaa vaan kehuttaisiin. Sen sijaan, että puolustat aina omia etujasi, tee pieniä palveluksia toisen hyväksi. Tällainen toiminta tekee sinutkin iloiseksi. Kun olet iloinen, ilo tarttuu muihinkin. Kun on hyväsydäminen, tekee hyviä tekoja ja ajattelee realistisen kauniisti, saa kaupan päälle hyvän mielen. Hyvät asiat kiertävät. On hyvin yksilöllistä, mistä kukin meistä elämäänsä iloa löytää. Toivottavasti olet jo löytänyt oman hyvän olon lähteesi. Kun sydämessä on elämänpaloa täynnä oleva sydän ja luottamus, ei mikään ole mahdotonta. Usko, luottamus, rakkaat ihmiset ja kova työ, näillä eväillä pääsee pitkälle.
















Hyvää tekevää viikonloppua!


SHARE:

4 kommenttia

  1. Viisaita ajatuksia taas kerran - ja onnea uusiin haasteisiin!

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus!
    Onnea uusiin tuuliin!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Sulla on asenne kohdallaan. Liian usein blogistakin käy ilmi, että aina vaan on oltava enemmän materiaa, ja paremmin asiat sekä mentävä lujaa ollakseen hyvä, riittävä. Sitten tulee stoppi vasta kun terveys pettää.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja niin oikea asenne elämään! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig