sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Marimekkoa, Willa Söderiä ja onnenkantamoisia!

Viikossa on ollut paljon onnenkantamoisia.
Eilen oli liikuntapäivä. Aamulla hikoilin salilla tunnin, sieltä lähdin suksimaan ja sainkin hiihtää melkein umpihangessa, koska auraus ei oikein pelaa tässä kaupungissa viikonloppuisin. Onneksi suksi luisti hyvin, kiitos hyvien välineiden. Hiihdin silti 15 kilsaa, jotka tuntuivat elämäni pisimmiltä kilometreiltä. Annan arvoa talvisodan sotilaille, umpihankihiihto ei ole helppo laji. Tasan 3 viikon kuluttua olen jo Panaman lämmössä. Treeni-into on huipussaan!

Illalla vietin laatuaikaa parin tunnin ajan rakkaan äidin kanssa, sushia, uutukainen Pohjois-Koreasta kertova kirja ja kehruukoneet vieressä. Se ihana tunne kropassa, kun on liikkunut, niin että tunnen olevani puhkipoikki jokaista soluani myöten. Ja tänään on vasta sunnuntai, lepopäivä ja koko pitkä päivä tekemättä mitään ihmeellisempää. Päivän kohokohta on lettukestit, suolaisilla ja makeilla täytteillä. Onnenkantamoisia sunnuntaissa 

Juttelin eilen ihanan ystävättäreni kanssa elämän kauneudesta ja sielunopista. Jos haluat muuttaa toisessa jotain, muuta ensin itsessäsi se asia. Elämä on sielunoppia. Kun sisäistää asiat, niin on helppo hengittää ja asiat soljuvat kuin itsestään eteenpäin.Kun ymmärtää tärkeimmäin ja on armollinen itselleen – ja toisille, se mahdollistaa  oppimisemme – voi jatkaa taas elämää vapaana ja viisaampana. Oivallukset arjessa muuttavat usein arjessa suhtautumistamme asioihin. 

Suhde itseemme ja muihin on suvaitsevaisempi ja paljon mutkattomampi. Ymmärryksemme kasvaa.
  Itsetutkiskelua, oppimista, luopumista, pysähtymisiä ja kulkemisen kiertokulku jatkuvat läpi elämämme. Muutos on on läsnä koko elämämme ajan. Meille tuodaan samantyyppisiä haasteita eteemme niin kauan kunnes opimme niistä. Haluan elämästäni täyteläisempää ja olla elämäni päähenkilö, en halua olla vain katkera sivustakatsoja. Haluan kotiini rakkaiteni lisäksi kauniita tavaroita ja asioita, jotka tuovat minulle hyvän mielen. 

Teen yhteistyötä ihastuttavan Sini Koposen ja hänen valmistuvan juhlapaikkansa Willa Söderin kanssa. Jos et vielä ole käynyt Willa Söderin Facebook-sivuilla, niin sinne kannattaa piipahtaa, klik, klak!
Willa Söderin nettisivuille on tullut taas myyntiin ihania uusia sisustustuotteita.

Tilasin Sukat makkaralla juomalasit Stockmannin helmikuun alesta.
Näitä täytyy tilata vielä toinenkin parillinen määrä. Kauniita, tukevia ja hyvällä vetoisuudella olevia juomalaseja. Nämä sopivat niin hyvin Arabian Paratiisi-sarjan kaveriksi kattauksiin.










Käsintehty senkki peilipinnalla. Pituus 180cm, saatavana myös pidempänä. 
Lamppu 100 v. vanha antiikkirunko, käsintehty. Halk. n.65 cm, kork. 122 cm, paino 10 kg.


Kuvat, Willa Söder/Sini Koponen


Ihanaa sunnuntaita kaikille oman elämänsä sankareille!




SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihania onnenkantamoisia.
    Lasit on kyllä kauniit. Kävin juuri eilen Kodin1:ssä ja ihastelin Sagaformin kirkkaita samantyylisiä laseja. Kauniita ovat nämä värikkäätkin Marimekot.
    Kyllä tuo liikkuminen ja itsensä siltä osin haastettavat jutut on ihania. Minäkin lenkkeilen joka päivä ja teen kotona jumpat. Viime viikolla lisäsin tehoja ja toistoja ja alkoihan niitä tuntemuksia tulla. Tykkään, että se jää tuntumaan jotain tehtyään.
    Mieli on vähän maassa, kun kuulin niin surullisia uutisia hyvin läheisen ihmisen suhteen, mutta ihana viikonloppu on vietetty , kaikesta huolimatta.
    Ihanaa uutta viikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva nähdä kokonainen kattaus Paratiisia ja noita "makkaralaseja", varmasti istuvat toistensa seuraan hyvin. :)

    VastaaPoista
  3. Oo mitä upeuksia ja nuo Sukat makkaralla, en kestä, ovat jotain niin upeaa. <3

    Sydämellistä sunnuntaita <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig