perjantai 30. tammikuuta 2015

Sydämellisen erilaisia asioita ♥

Sain eilen kuin halolla päähän kolauksen siitä, että elämää täytyy muistaa elää nyt, eikä vain haaveilla. Juuri niinkuin itse haluan, en niinkuin muut odottavat. Vetää sanattomaksi. Kuulin yllättävän suru-uutisen. Jatkan siis valitsemallani tiellä ja pusken vaikka läpi harmaan kiven, niin kauan kuin minussa pihisee henki! Mutta en halua synkistellä liikaa. Kerron viime viikonlopun tapahtumista junassa. Olen tiettävästi jonkinlainen friikkimagneetti. Kerään ympärilleni erityisiä ihmisiä :D

Istuessani sunnuntaina junassa kohti Joensuuta ja edessäni sattui istumaan muutama hieman uskonnollisempi ja omalaatuisempi tyyppi. Ajattelin kirjoittaa teille koosteen erilaisesta junamatkasta. Yksi tyyppi kolmesta saarnasi kuin Jeesus konsanaan, "Ihmiset ovat tärvelleet rakkauden, se on roskaa. Massa vetää toisia kappaleita puoleensa. Painovoimaa on ylös- ja alaspäin, kuinka pääsen taivaaseen?". Tyyppi kysyi minulta yhtäkkiä "Mihin uskon?" Sanoin, että "tällä hetkellä unen- ja suklaan voimaan". Hän kysyi minulta vielä, että "enhän kanna ebolaa?". Sanoin, että "en, mutta mulla on spitaali". Sain lähellä istuva nauramaan. Hän totesi minulle, että "enhän vaan koskaan rakasta :D Jos rakastaa ihmistä niin on sama kuin rakastaisi kiveä. Olenko varma, että olen junassa? Jos hyppää junasta, niin sattuuko se? Jos ei ole kokeillut sitä, niin ei voi kuulema tietää. Rakastettava on partisiippi eikä substantiivi. "

 Mikähän tän jutun pointti olikaan? :D Ei pidä rakastaa vaan hypätä liikkuvasta junasta, mutta jos painovoimaa on ylöskinpäin, niin siinä vasta onkin kimurantti kysymys. Se ehkä sattuu vähemmän kuin rakastaminen? Toivon mukaan tyyppi saa vielä vastauksia kysymyksiinsä. Mutta hienoa, että hän uskaltaa olla oma itsensä, vaikkakin erilainen ja kyseenalaistaa tätä maailmanmenoa! Vaikka minullakin on välillä omituisia aatoksia, niin silti en ole vielä päässyt tuolle tasolle. 


Mutta minä aion rakastaa kaikkea rakastamisen arvoista, rakastaa elämää, nauttia elämästä, keskittyä kaikkeen muuhun kuin materiaalisiin asioihin. Rakastaa niin, että heittelen näitä sisäelimiä kauniisiin asioihin  ♥ En aio hypätä liikkuvista liikennevälineistä ja vaikka välillä olenkin aikalailla invalidi, niin ei mulla sentään (vielä ole) ebolaa tai muita tarttuvia sairauksia! :D Olen onnellinen tällaisena kuin olen (ainakin välillä). 
Muista sinäkin nauttia elämästä nyt ja heti ihanainen 










SHARE:

5 kommenttia

  1. Hyvää viikonloppua! Nautitaan!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Tämmöiset hassut jutustelijat ovat ihan piristäviä=) Menee matkakin joutuisammin, kun on juttukaveria, eikä vaan nyhjötä äänettämänä ikkunaa tuijottaen =)

    VastaaPoista
  3. Kodin Kuvalehden teksti kolahti ja haluan välittää sen tyttärelle. <3 Ja hei täällä ilmoittautuu urpomagneetti. Heh. :)

    Kivaa viikonloppua Satu, pysähdytään ja nautitaan. <3

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä - olla uskollinen omalle tielle <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig