lauantai 24. tammikuuta 2015

Educa-messut ja tunnelmallinen Helsinki*

Tänään suuntaan aamusta Educa-messuille. Educa-messut ovat opetusalan messut Messukeskuksessa. Olen ollut messuilla kaksi kertaa aiemmin ja sieltä tarttuu mukaan aina uutta tietoa ja tavaraa. On hienoa, että tällaiset valtakunnalliset opetusalan messut järjestetään joka vuosi.

Piipahdamme Stockan kulmauksessa olevassa pienessä shampanjabaarissa, Stockan herkussa, Hilfigerissä ja tapaamme ystäviä. Illalla suuntaamme synttäreitäni juhlimaan Teatteri-ravintolaan kolmen ruokalajin illalliselle ja saatamme jatkaa juhlia vielä yökerhon puolelle. Leppoisa viikonloppu, täynnä tietoa, kauniita maisemia, meri-ilmastoa ja hyvää ruokaa. Helsinki. Toivon, että näemme syksyllä useammin, koska haen töihin Etelä-Suomeen. Mahdollisuuksien kaupunki, joka on kaunis jokaisena vuodenaikana.


Helsingissä on ihana nauttia lounas pitkän kaavan mukaan ja yleensä aina valitsemme eri ravintolan, vertailun vuoksi. Enää 5 viikkoa Panaman matkaan ja hiihtolomaan. Tämäkin vuosi menee nopeasti, paljon tekemistä, uusia juttuja ja motivaatio vyöry! 
Eilen juttelin ystäväni kanssa iltalenkillä ihmisten luonteenpiirteistä ja kirjoituksista, kuinka en todellakaan ole aina iloinen ja pirteä, rakastan ilon ja melankolian sekamelskaa. Itseluottamukseni on kasvanut valtavasti iän karttuessa, ärsyynnyn joskus pienistä asioista ja usein. Esimerkiksi jos joku maiskuttaa syödessään, jättää ruokaottimet ruokailun jälkeen ristiin, vaikka on lopettanut jo ruokailun, tekee kokoa ajan pahoja yhdyssanavirheitä, tai kun joku lukee blogiani, muttei koskaan kohdatessamme sano siitä mitään.
Kotini on myös näennäisesti järjestyksessä, mutta nurkkien, kaappien ja sängynalusten suhteen olen joskus hyvinkin suurpiirteinen.
Eikä siinä vielä kaikki. Minulla on välillä hatara pää ja omistan terävän kielen :D

Viettäkää ärsyttävän ihana viikonloppu :)

Ps. Muistakaa osallistua Willa Söder-arvontaan!









Kaunista ja valon täyttämää viikonloppua!



SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig