keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Brasserie Kämp - Teatteri-ravintola ja ruokarakkautta*

Vietin viikonlopun Helsingissä. Piipahdin Educa-messuilla ja juhlistin synttäreitäni. Piipahdimme parina iltana Kämpissä cocktaileilla ja sunnuntaina brunssilla. Olen käynyt Brasserie Kämpissä brunssilla aiemminkin, mutta tällä kertaa se oli mielestäni heikonlainen. Kämpin miljöö on aina upea ja suosittelenkin piipahtamaan kauniissa paikassa, joka huokuu luksusta. Brunssille mentäessä kannattaa tehdä ennakkon pöytävaraus. Brunssiin sisältyvät alkupalat, pääruoka, jälkiruoka ja erilaiset mehut. 
Brunssin nauttimiseen on varattu aikaa 2 tuntia.
Brunssi maksaa ilman kuohuvaa 39e ja kuohuvan kera 45e. 
Tarjolla oli paljon erilaisia ruokaisia salaatteja ja lämmintäkin ruokaa, mutta en vain pitänyt tarjonnasta.

Lauantai-iltana juhlimme synttäreitäni illallisella Teatteri-ravintolassa sekä piipahdimme Kokomossa toisilla jälkkäreillä. Aina, jos listassa on tarjolla kampasimpukoita, niin valitsen alukupalaksi niitä. Teatteri-ravintolan ruoka oli hyvää ja miljöö kaunis. Mutta mikä tuuri voikaan olla, toista kertaa peräkkäin. Edelliselläkin kerralla laskuumme oli lisätty ylimääräisiä juomia, mutta onneksi lasku korjaantui mainitsemalla siitä. Kokomosta en tykännyt, koska siellä oli liian teennäinen Hawaii-meininki. Jälkiruokakin oli heikonlainen, ei ollenkaan kermainen. Uudet maut ruuissa ovat makuelämyksiä, pieniä ruokamatkoja. Koska ruoka on minulle muutakin kuin pelkkä polttoaine, niin makuelämykset ovat tärkeitä. Ruokarakkautta.

Stockmannin kulmalla on shampanjabaari, jossa on tarjolla makoisia leivonnaisia ja voileipiä. Oma suosikkini on ehdottomasti katkarapuleipä ja mango-passionleivos. Leivos on aivan taivaallisen hyvää!

Olen ajatellut joskus piipahtaa Kämp Spassa rentoutumassa ja ravintola Savoyssa illallisella. Yövyimme muuten Scandic Simokentässä, saatiin hotellihuone, jossa oli jo joku Pentti (kunnioituksella kaikkia Penttejä kohtaan) nukkumassa. Aukaistessamme kuului kirkaisu ja "mitä vittua?" Oltiin kuolla nauruun! Saatiin uusi huone ja drinkkiliput. Tervetuloa Helsinkiin! Muuten miniloma pääkaupunkiin oli todella ihana ja rentouttava.


Loppuun vielä realistisen hauska juttu. Työpaikalla kuultua, yläkoululaisen tytön unelmia, osa 1. 
"Vittu mä haluun koiran, mäyräkoiran". Toinen kysyy, "millainen on mäyräkoira?", "Vittu, sellainen lyhytjalkainen koira". "Vittu, mä haluun miehen (tähän ei tullut tarkempaa määritelmää) ja vittu, mä haluun asunnon vähintään viidennestä kerroksesta". Toinen tokaisee: " niin korkea talohan huojuu tuulessa". "Vittu, mua ei haittaa". Millaisia unelmia sinulla oli yläkouluikäisenä? 
Lauseenhan voi aloittaa "Vittu,...") :D

Ps. Huomenna arvon Willa Söder-arvonnan voittajan!







































Explore. Dream. Discover.
You are what you eat. So Don´t be fast, too cheap, easy or fake!




SHARE:

2 kommenttia

  1. Miten vittua voikin käyttää niin paljon keskustelussa :D Mhhh, mitähän minä olisin sanonut yläasteella... Vittu, mä haluun oman asunnon :)

    VastaaPoista
  2. Kämpin miljöö on kyllä tosi kaunis. <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig