maanantai 1. joulukuuta 2014

The First of December

Sairaudet taitavat olla tältä erää selätetty ja tänä aamuna pinkaisen kuntosalille ennen töihin menoa. Kolmen viikon kuluttua vietän joululomaa ja Prahankin matka häämöttää kuun loppupuolella. Kaikenlaista kivaa tiedossa siis joulukuussa, mutta sitä ennen keskityn hikiseen, monipuoliseen ja kovaan harjoitteluun. 

Tiedossa on aamucardioita; pilatesta, uintia, juoksulenkkejä ja kuntosalia.
Ihanan raikastavaa, rääkkäävää ja kroppaa sekä mieltä muokkaavaa.

"It’s easier to wake up early and work out than it is to look in the mirror each day and not like what you see."

-Jayne Cox-



Loppuun pieni lahjavinkki. Kirjoittelin parin vuoden ajan joulukalenteria, mutta nyt en halua ottaa stressiä kalenterin kirjoittamisesta ja julkaisen joulukuun aikana silloin tällöin jouluisia vinkkejä.
Suosittelen myslileipää sen helppouden ja makeuden takia. Kietaisemalla valmiin leivän sellofaaniin  voit antaa läheisellesi makoisan ja varmasti halutun joululahjan. Leivät kannattaa leipoa edellisenä päivänä. Kukapa meistä ei tykkäisi hyvästä ruuasta?






Makea myslileipä


  • 9,50 dl
    hiivaleipäjauhoja
  • 5 dl
    vettä
  • 150 g
    mysliä
  • 0,50 dl
    siirappi
  • 0,50 tl
    suolaa
  • 0,50 dl
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta2
  • 50 g
    hiivaa 
 Ohje
Liota hiiva haaleaan veteen. Lisää siirappi suola ja mysli. Alusta jauhot vähitellen joukkoon, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta. Lisää lopuksi Juokseva Becel. Kohota taikinaa leivinliinalla peitettynä lämpimässä noin puoli tuntia. Vaivaa taikina ja kaada se leivinpaperilla päällystetylle uunipannulle. Kohota 20 minuuttia. Halutessasi koristele leipä ripottelemalla maidolla voidellulle pinnalle mysliä. Paista uunin keskitasolla 200 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia. Leikkaa kypsä levy ruuduiksi ja tarjoa Becel margariinin kanssa.


Reipasta uutta viikkoa!


SHARE:

1 kommentti

  1. Ihanaa joulukuuta ja adventin aikaa Sinulle!
    Kiva että olet tervehtynyt ja pääset jo urheilemaan, se vaan on niin hieno tunne , kun on saanut tehtyä jotain niin "itseään rääkkäävää" liikuntaa.
    -päivi-

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig