perjantai 11. heinäkuuta 2014

Löytö, loisto lounas ja herkkukakkua!

Eilinen päivä meni taas yhdessä hujauksessa. Tapasin ihania ihmisiä aivan sattumalta ja sovitusti, poikkesin vaatekaupassa äitini makutuomarina, tein vaatehuoneestani oikean tunikalöydön, vietin kisujen kanssa vallottoman hauskaa iltapäivää parvekkeella, pakkailin matkalaukkua ja leivoin banaani-kinuskikakkua. Sellainen aika kiva torstai.

Minulla on ollut pitkästä aikaa sitä aikaa miettiä tulevaisuutta ja elämää. Onnellisuus on aikalailla hassu asia. Onnellisuudessa on pohjimmiltaan kyse pienistä vaatimattomista hetkistä. Nuorempana ajatteli, että onnellisuus on pysyvä olotila joka jonain kauniina päivänä pamahtaa kohdalle ja muuttaa kaiken ihanaksi. Sitku tulee kesä, sitku löydän sen oikean, sitku pääsen opiskelemaan ja sitku oon eläkkeellä. Sitku-elämässä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta sen varaan on huono rakentaa todellisuutta, koska harvan kohdalla sitku todella koittaa.  Sellaista onnea ei olekaan, eikä tarvitse ollakaan, joka suojelisi surulta, pelolta tai pettymyksiltä. Satumaiset tarinat kuuluvat Disneylle ja keskitytään nauttimaan elämästä juuri tänään.

Huppari-Peak Performance, Housut-H&M, Tennarit-Lacoste ja Laukku-Louis Vuitton Eva

Viking Gracelta ostamani Lacosten tennarit olivat todella hyvä ostos.

Ihana Elina ja voimauttava lounashetki.


Kisujen kanssa vietetyt hetket ovat hauskan hellyyttäviä.



Tein vaatehuoneestani varsinaisen löydön, pellavatunika. Kuva on otettu kamerakännykällä, joten sen takia kuva on hieman suttuinen. En ole edes muistanut, että minulla on tällainenkin ihanuus. Tosin se ei ole mahtunutkaan päälleni viimeiseen kahteen vuoteen ;D Aion ottaa tunikan mukaan Jenkkeihin.


Matkailun ehdottomasti ikävimpiä puolia ovat matkalaukun pakkaaminen ja kadonneen matkalaukun metsästäminen.
 

Olen alkanut taas leipomaan, se on niin rentouttavaa. Tosin itse maistelen vain pienet palaset leipomuksistani. Loput menevät äidilleni, koska hänellä käy tuttavia kylässä niin usein, että leipomukseni tekevät hyvin kauppansa.



Banaani-kinuskikakku

100 gr huoneenlämpöistä voita
  1dl fariinisokeria
  2huoneenlämpöistä munaa
1dl kaakaojauhetta
  1kypsä banaania
  2dl vehnäjauhoja
  1tl leivinjauhetta
1 dl Kinuskikastiketta

Kuorrutus
1 dl fariinisokeria
75 gr voita
1 prk Valion päärynä-kinuskirahka
Suklaata 
Nonparelleja

Lämmitä uuni 175 asteeseen, voitele irtokakkupohjavuoka. Kuori banaani ja soseuta se sauvasoittajalla. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen. Yhdistä banaanisose seokseen. Sekoita jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja karkkipalat keskenään. Kääntele seos nopeasti muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunin alatasossa noin 30 min. Ota kakku uunista ja anna levätä noin 15 min. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Teekuorrutus. Mittaa sokeri ja voi pieneen kattilaan. Kiehauta kunnes sakenee. Anna jäähtyä ja lusikoi kakun päälle. Anna jähmettyä.



Selailin lehtiä ja löysin sieltä herkullisen ja raikkaan smoothien ohjeen!



Lomapäivät ovat kadonneet nopeasti, mutta ne ovat tuoneet mukanaan tuulahduksen rentoutta ja laatuaikaa.

 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig