maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikonlopun aatoksia feat. LivBox

Uusi viikko ja loman jälkeinen elämä. Tällä viikolla tapahtuu, ainakin yksi hyvä asia on luvassa. Sitä toista hyvää asiaa odotellaan sitten tapahtuvaksi lähipäivinä. Toivotaan vain parasta :) Olen muuttanut viime aikoina elämänkatsomustani aikatavalla, olen tullut päättäväisemmäksi ja minulle on alkanut tapahtumaan hyviä asioita. Usein asioissa on paljon kiinni omasta asenteesta, siitä kuinka näkee asiat. En rakenna pilvilinnoja ja liian suuria haaveita, koska sieltä tipahtaa usein nopeasti ja vieläpä lujaa. Parasta on kätkeä onnensa ja olla hiljaa tyytyväinen. Suuren onnenhetkellä voi hieman kiljaista onnesta ja jatkaa taas matkaansa. Täydellistä onnea ja elämää ei ole olemassakaan, on säröinen oma pieni elämä. Elämä, johon olen tällä hetkellä aikalailla tyytyväinen. Olen tehnyt hiljaa mielessäni päätöksiä, suuria sellaisia. Päätöksiä, joista en ole kertonut kenellekään ennen kuin katson ajan sopivaksi. Olen miettinyt elämääni, päämääriä ja haaveitani. Olen sisäistänyt suuria asioita, olo on haikean helpottunut.




Olen niin tyytyväinen keittiöömme muuttaneeseen antiikkiseen senkkiin. Nyt keittiö on "täydellinen" tai ainakin täynnä. Senkkiin saa laitettua kivasti tarvittavat kodinpaperit ja liinavaatteet.

 Tilasin viime viikolla keksileimasimen ja

Kinuskiset viipale piparit (n.30kpl)
200g leivontamargariinia (itse laitan 100g voita ja 100g margariinia)
1½dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2dl valmista kinuskikastiketta
6dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
(voit laittaa myös smarties- rakeita lisukkeeksi)

Tee näin:
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja kinuskikastike. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen. Sekoita taikinaksi. Muotoile taikinasta kaksi pitkää, noin 25 sentin tankoa ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä tankojen väleihin leviämisvaraa ja painele niitä vähän litteämmiksi. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes tangot ovat kauniin ruskeita. Leikkaa tangot hieman jäähtyneinä terävällä veitsellä noin 3 sentin viipaleiksi. Anna pipareiden jäähtyä pellillä.

 ...sydämenmuotoisen valurautapannun.

Sunnuntaiaamu oli sydämellinen.
 Olimme asentamassa äitini uuteen kotiin kalusteita. Valaisimet ovat ainakin kauniita ja olohuoneessa oleva sisustustakka.

 Olohuoneen valaisimia.


 Keittiön valaisin.

Käytävän valaisimet. 


 Ja sitten sisustustakka. Takassa on myös lämmitin osa, jolla asuntoon saa tarvittaessa lisää lämpöä.


 Siivosimme vanhan kodin varastoa ja tein löytöjä. Vanhoja apteekinpulloja.
Sää on ollut Pohjois-Karjalassa varsin keväinen. Talvi on loppunut ihan yllättäen, mutta luulenpa, että talvi tekee vielä tuloaan vaikka nyt sää onkin keväinen.

Perjantai saapui myös LivBox ja sen sisältö oli mieluinen.

 “My life didn't please me, so I created my life.” 
-Coco Chanel-
Mieluisimmat tuotteet olivat Lumene LAB korjaava yövoide ja Marc Jacobsin Daisy-tuoksu. Kaikkein mielenkiintoisin tuote testattavaksi on Lórealin hiusten boostaajaa. Olen etsinyt jo jonkin aikaa uutta yövoidetta ja Lumenen LAB vaikuttaa varteenotettavalta löydöltä.

 Olen tilannut LivBoxia reilun vuoden ja sain lahjaksi Essien kimaltavan päällyslakan.


Marc Jacobsin Daisy-tuoksu on yksi suosikkituoksuista kautta aikojen. Kaunis hajuvesipullo yhdistyy tyylikkääseen tuoksuun. Tuoksuun, joka ei ole liian raskas.

“Where should one use perfume?" a young woman asked. "Wherever one wants to be kissed.”
-Coco Chanel-


Toivon viikkoosi hyviä ja valoisia hetkiä :)


SHARE:

5 kommenttia

  1. Aurinkoista ja hyvää viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
  2. Kaunista on. Kimallusta ja tyylikkyyttä.
    Oma asenne elämässä on tärkeä ja jos kaikesta löytää vain valittamista/epäkohtia tai muuta ikävää sanottavaa, ei näe enää kauneutta. Tulee tavallaan tapa etsiä virheitä. ankeaa. Pilvilinnojakaan ei tarvitse rakentaa ihan koko aikaa, mutta tasainen positiivinen asenne on hyvästä. elämä osaa yllättää iloisestikin. Se antaa jos osaa ottaa. Katso vaikka ulos ikkunasta. Päivä on jo pidentynyt kovasti. :) Pajunkissat valkoisina ja aurinko ihanasti paistelee puiden takana. Hyvää tätä viikkoa!
    -Viltsu-

    VastaaPoista
  3. Aurinkoista viikkoa Satu, toivottavasti siitä tulee oikein mukava :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig