torstai 7. marraskuuta 2013

Laukkuni sisältö-haaste ja siiderisämpylät!

Aivan aluksi haluan kertoa teille lukijoilleni, että olen teistä jokaisesta niin iloinen. Kiitos, kun jaksatte lukea ajatuksiani, vaikka ne ovatkin välillä synkähköjä. Elämänmakuisia sanoisin. 

Sain Susannalta ihanasta Huvikumpu Living- blogista hauskan haasteen. " Mitä laukkusi sisältää ". Tässäpä laukkuni sisältö eilen. Laukkuni on cross over body-mallia oleva Vuittonin Eva, Damier Ebene. Laukku on todella tilava ja sinne mahtuukin kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta.




Laukkuni sisältää henkilökohtaisen puhelimeni ja työpuhelimeni. (HUOM!, vaalea Nokian puhelin on työpuhelimeni, en ole henkilökohtaisesti noin aataminaikainen :D), mustekynä, nenäsumutin, Kalevakorun kaulakoru, Chanelin minihajuvesi, Estee Lauderin minimaskara, Chanelin rajauskynä, YvesRocherin huulipuna, Diorin huulikiilto, Keno-lappu, ammattiliittoni OAJ:n "vakuutuskortti", koska milloinkaan ei tiedä milloin lähden matkalle :D, Suomalaisen kirjakaupan bonuskortti ja pankkikortti.



Mielestäni ei ole olemassa yhtä ainoaa ja oikeaa tyyliä. On kiva katsoa, kun ihmiset uskaltavat yhdistellä eri tyylejä ja uskaltavat pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin itse haluavat.



Tämä olikin hauska haaste, toivonpa näkeväni myös mitä seuraavien upeiden blogien pitäjillä on laukussaan :)




Sitten rakkaaseen leivontamaailmaani.
Leivoin eilen illalla siiderisämpylöitä, joista tulikin oikein makoisia.


Siiderisämpylät

½l ranskalaista tai brittiläistä kuivaa omenasiideriä,
50g tuorehiivaa
11-13 dl Sunnuntain rouheisia sämpyläjauhoja,
1tl suolaa,
75g sulatettua voita.

 Lämmitä siideri kädenlämpöiseksi ja murusta joukkoon
hiiva. Vispaa niin, että hiiva liukenee siideriin.

Sekoita suola jauhoihin. Lisää jauhoja joukkoon pikkuhiljaa alustaen. Vaivaa taikinaa kunnes se irtoilee kulhon reunoista. Lisää sulatettu voi lopuksi. Jätä taikina löysäksi.

Peitä kulho liinalla ja jätä kohoamaan noin puoleksi tunniksi lämpimään paikkaan.

Kumoa taikina jauhotetulle leivonta-alustalle ja vaivaa
vähän aikaa. Muotoile taikina haluamaasi muotoon sämpylöiksi ja nosta ne leivinpaperille pellille kohoamaan.
Anna kohota noin 20 minuuttia.

Paista sämpylöitä 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Tarjoile uunituoreina.



“A woman who doesn't wear perfume has no future.”

- Coco Chanel -


“Simplicity is the keynote of all true elegance.” 
-Coco Chanel-
Tyylikästä torstaita toivottelee,


SHARE:

11 kommenttia

  1. Diorin huulikiillot ovat ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana haaste! Ehdottomasti toteutan tämän, upea! Tykkään! <3

    VastaaPoista
  3. Vitsit, kun noi siiderisämpylät näyttää hyviltä!

    VastaaPoista
  4. Vau mikä sämpyläohje!! :)
    Kiitos paljon haasteesta, toteutinkin tämän muutama päivä sitten. Lisään tekstiin että sain tämän myös sinulta. Kiitos paljon! ♥

    VastaaPoista
  5. Voi kun sinulla on ihana laukku! Ja kivaa kun tartuit haasteeseen, se olikin tosi kiva :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa herkullisilta nuo siiderisämpylät!
    PS. Sinulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  7. Hi hii... kiva haaste. Yritän viikonloppuna vähän vilauttaa ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos haasteesta - ja tähän lupaan jopa vastata - se nimittäin on näky, kun kaaoksen kuningatar laukkunsa avaa;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig