maanantai 7. lokakuuta 2013

Skräckfilm + popcorn + godis + Cherry Coca Cola Zero + ♥ = Perfect

Ettei maanantai tuntuisi kurjalta ja harmaalta, niin  vietämme leffailtaa. Ostin Cittarista amerikkalaisia voipoppareita ja ne osoittautuivat todella herkullisiksi. Näiden poppareiden edessä Estrellat jäävät toiseksi.


Katsomme Scary Movien, se on elokuva, jossa on sopivasti kauhua mutta myös huumoria. Juuri sopivan rento elokuva maanantai-iltaan. Tykkään aikalailla kaikenlaisista leffoista, mutta Aki Kaurismäen -elokuvat ja kauhuleffat eivät ole minun juttujani. Minulle, kun riitti painajaisten saamiseksi Walking Dead-sarjan kerta katsominen. Notting Hill on yksi lempparileffoistani, jonka olenkin nähnyt ainakin kymmenen kertaa, mutta aina se on yhtä ihana leffa. Myös Rita Hayworth - avain pakoon, on katsomisen arvoinen leffa.


Tykkään lukea kirjoja ja katsella leffoja. Monesti kirja kannattaa lukea ensin, jos valitsemasi elokuva perustuu kirjaan.


 Käyttekö usein leffassa vai tykkäättekö viettää mieluummin leffailtoja kotona?


Ole oman elämäsi leffatähti, tulee halvemmaksi kuin leffalippu!
Ps. Huomenna avautuu pienoinen blogikirppis.


SHARE:

4 kommenttia

  1. Mukavaa leffailua herkutellen :)

    VastaaPoista
  2. Leffaillat kotona on enemmän mun mieleen :) Joskus... siis todella harvoin tulee käytyä elokuvissa.

    VastaaPoista
  3. Maanantaikin saa paremman nosteen, kun pitää leffaillan. Käyn mielelläni leffassa, mutta useammin saa koti toimia leffateatterina :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään katoa elokuvia kotona. Meidän kaupungin elokuvateatterin penkit vievät ovat huonot, ei niissä pysty pitkään istumaan. Ja sitten minulla on teattereissa ollut äryttäviä kokemuksia. Kerran lasten kanssa ollessani vieressä oli mies joka oli tuonut poikansa elokuviin ja kuorasi oikein äänekkäästi koko elokuvan ajan. Poika yritti herätellä, mutta pian kuuluui kova kuorsaus. Sitten en tykkää jos vieressä rapistellaa mm sipsipusseja, joista lähtee kova rapina. Olen siis todennut, että minun on parempi katsoa elokuvat kotona. Scary movie 5 kävin työpaikan asiakkaiden kanssa katsomassa toisen kaupungin elokuvateatterissa. Siellä onkin ihanat tuolit. uudestaan katoin elokuvan sunnuntaina mieheni kanssa.
    Ja totta kirja kannattaa lukea ennen elokuvan katsomista :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig