tiistai 29. lokakuuta 2013

Kauneuden ytimessä(kö)?

Olemme oppilaideni kanssa miettineet elämää ja onnellisuutta. Tässä osoitteessa on tästä asiasta enemmänkin pohdintaa, Maata näkyvissä, ohoi! -blogista.

Toiset ihmiset tulevat onnelliseksi materiaalisista asioista, kuten kengistä. Mikä sen ihanampaa kuin löytää juuri ne oikeat kengät omille jaloilleen. Vivas:in sivustolla oli hauskoja kuvia kengistä ja niiden käyttäjistä. Monet naiset ja myös miehet näkevät erittäin suurta vaivaa ulkonäkönsä eteen. Joskus ratkaisut voivat olla jopa käsittämättömän kivuliaita vain sen vuoksi, että näyttäisi ”trendikkäältä”. Tässä koosteessa näet korkokenkiä, joita et luultavasti laittaisi jalkaasi edes pahimmissa painajaisissasi. On hienoa, että on olemassa erilaisia kenkiä, koska on olemassa myös eri tyylejä. Vuosien aikana kenkätyylini on muuttunut radikaalisti. Olen aikalailla ballerinoista ja kiilakorkokengistä pitävä, koska korkokengät kipeyttävät selkäni.

 Olen tullut iänmyötä myös mukavuudenhaluiseksi ja en siedä sitä etteivät kengät istu lestiltään hyvin jalkoihini. Kenkien on siis oltava suht kauniit ja vieläpä hyvä lestiset. Matkoille valitsen usein päiväkäyttöön ballerinat tai mukavat tennarit, koska tennareitakin saa nykyään kivan värisinä. Iltakäytössä minulla onkin sitten kiilakorkoa ja korkkarit. Olen huomannut sen, että on tärkeää omistaa muutama hyvä kenkäpari koska yksillä samoilla kengillä ei voi mennä kaikkiin tilaisuuksiin. Joskus kauneuden takia on kärsittävä, kuten äiti on opettanut ;)

Mitkä kengistä ovat lempparisi ja miksi?


A women with good shoes is never ugly. They are the last touch of elegance. 
- Coco Chanel -


I’ve spent $40,000 on shoes and I have no place to live? I will literally be the old women who lived in her shoes! 
- Carrie Bradshaw, Sex & The City-


 Cinderella is proof that a pair of shoes can change your life.


If you haven’t got it. Fake it! Too short? Wear big high-heels, but do practice walking!
 - Victoria Beckham-


 I did not have three thousand pairs of shoes; I had one thousand and sixty 
- Imelda Marcos-


Olen aina tykännyt kengistä. Noin neljän vanhana olin äitini ja isäni kanssa ostamassa äidille kesäkenkiä, kun minä olin löytänyt kivat korkkarit alelaarista :D Olin saanut isän ostamaan itselleni nämä sateenkaaren eri väreissä säihkyvät korkkarit, kokoa 39. Olin tepastellut niillä perunapellollamme hyvinkin tyytyväisenä. Naapurintädillä olivat olleet silmät suurena katsellessaan touhujani :D




“Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.” 

-Marilyn Monroe-



Hyvät kengät ne ovat ilo jaloille ja koko keholle. Hyviin kenkiin kannattaa panostaa, koska ostamalla usemmat edulliset ja jalalle epäsopivat kengät sekä joutumalla jalkahoitoon kulutat enemmän rahaa kuin ostamalla ne yhdet jaloillesi sopivat kengät. Olen huomannut mieheni liikkeellä asiakkaista, että kun heidät saa kokeilemaan hyviä kenkiä niin he eivät enää halua luopua niistä vaan kävelevät kaupasta kassan kautta tyytyväisinä kotiinsa. Kenkiä ei pidä kuluttaa puhki, koska yleensäkin kengissä kuten muissakin käyttötavaroissa tuki ja joustavuus ovat kuluvia ominaisuuksia. Kannattaa päivittää lenkkikengät ja kävelylengät sopivin väliajoin.




The fact is, sometimes it’s hard to walk in a single women’s shoes. That’s why we need really special ones now and then - to make the walk a little more fun 
- Carrie Bradshaw, Sex & The City-



How can you live the high life if you do not wear high heels?
-Sonia Rykiel-





Kun ihastelemme kenkiä ja kauniita malleja niin harvoin tulemme ajatelleeksi sitä, että Photoshop tekee kaiken mahdolliseksi! Photoshoppia käytetään erittäin paljon mainoksissa, kun yritetään luoda ns. ”täydellistä” ihmistä. Valitettavaa on kuitenkin se, että kuluttajat ottavat vaikutteita näkemistään mainoksista, jonka seurauksena itsetunto kärsii.

Todellisuudessa mainoksissakaan kuvattavat neitokaiset ja miehet eivät ole todellakaan täydellisiä. Tämä video osoittaa hyvin kuinka tavallisen näköisestä naisesta muokataan tyrmäävän kaunis.


Tyrmäävän ihanaa tiistaita!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Mäkin muistan tuon Carrien repliikin :)
    Aika hurjia kenkiä. Mukavuus on tullut vanhempana tärkeämmäksi eli converseilla mentiin lähes koko kesä.

    VastaaPoista
  2. Yksikään kuviesi kenkäpareista ei saa syttymäänminua. ;) Näyttävät hyvin epämukavilta, painavat pohkeita, taittavat nilkan eikä noilla voi kävellä. Kauniita kuvia kuitenkin ja varmastikin kuviksi tehtykin. (?) Niin tai näin, ennen selkävikaani rakastin korkeita korkoja. Nyt en voi käyttää pieniäkään korkoja, joten lenkkarit toisinaan, toisinaan ballerinat lemppareitani.
    Aivan huippu tuo videosi!
    -Viltsu-

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig