keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hyvää tekevä blogikirppis!

Tervetuloa blogikirppikselleni. Siivosin hieman vaatehuonettamme ja sieltä lähtikin aikamoinen kasa vaatteita myyntiin. Osan vein jo läheiselle kirppikselle ja osan ajattelin laittaa tänne blogikirppikselle. Ensi viikolla, kun on syysloma niin siivoan vaatehuoneen lattiasta kattoon ja lisäilen tänne blogikirppikselle vaatteita ja kenkiä. Osa vaatteista  on uusia ja käyttämättömiä ja osa pari kertaa pidettyjä. Vaatehuone ja kodittomat eläimet kiittävät, kun vaatehuone tyhjenee ja kirppis tekee tuottoa. Lahjoitan tuoton Kodittomien koirien ystävät ry:lle. Keski-Euroopassakin on tällä hetkellä vaikeat ajat ja pienikin apu on tarpeen näille kodittomille karvakamuille. 

Ohjeet:
Ostaja maksaa postikulut, lähetän paketin edullisimmalla tavalla. S-postia laittamalla saa huudon itselleen. Sähköpostiosoitteeni on neitisaippuakupla@gmail.com.


 1.
Veron Modan musta untuvatakki, jossa taskun kohdalla on pieni sininen läikkä, kuten kuvastakin näkyy. Se on kynsilakkaa ja lähtee varmasti pois kynsilakanpoistoaineella tai kemiallisessa pesussa. Ostettu viime keväänä.
Koko M (reilu M) 25 euroa.


 2.
Ruututennarit, kerran käytetyt. Varret saa lyhyeksi tai pitkäksi.  Koot 36 ja 39,  8e/kpl. Alustavasti varattu.


 3.
Marimekon pallopaita, koko M. Uutta vastaava. 20e. Alustavasti varattu.



4.
Vaalea paita, XL,  5e


5.
Jack & Jonesin kauluspaita XXL, 8e. Uusi!



6.
Valkoiset farkut, Jack & Jones, 34/32, 7e.


7.
Davidin-paita, L, 6e. Uusi!


8.
Benettonin trikoopaita,M, 6e.


9.
Vetoketjullinen tummanharmaa liivi, koko L-XL, mutta vastaa kokoa S-M.  5e

  
10.
Vetoketjullinen vaakeanharmaa liivi, koko L-XL, mutta vastaa kokoa S-M. 5 e


11.
Vaalea paita, XL (vastaa kokoa M-L), 5e.


12.
Musta paita,XL , 5e


13.
H&M:n violetti bleiseri,42 , 6e


14.
Davidin paita,L , 5e.


15.
Bear Lake-merkkiset housut, joista saa lahkeet vetoketjulla lyhennettyä. Koko 38-40. 10e.


 PS: Kisu ei ole myytävänä ;)


16.
Fireflyn kangaskengät, kerran pidetty,39 (reilu koko) , 7e.


17.
Uusi vaalea hilepaita, jossa takaosa on uurrettu syvään. L. 10e.



18.
Vero Modan raitapaita, koko M, 6e.


19.
Vero Modan farkkuliivi, koko 40, 7e.


20.
Apina-paita,S , 4e.


21.
Benettonin t-paita, pieni M, 8e

22.
Only:n reikäneulepaita,M , 6e.



Blogikirppis täydentyy ensi viikolla :)


Minulla on siis kummikoira Romaniassa Kodittomien koirien ystävät ry:n kautta. Tästä pääset postaukseen, jossa kerroin suloisesta kummikoirastani Valista. Tänäkin jouluna annan ystävilleni eettisenlahjan ja lahjoitan joululahjarahat kodittomille eläimille ja ihmisille, koska kaikki meistä ovat ansainneet jouluun edes hitusen joulumieltä ja jouluherkkuja! 

Olen huomannut, että vauva.fi:ssä keskustellaan blogistani. Huvittavaa :D Anonyymit, totta kai. Tai sivustollahan voi harrastaa halutessaan myös yksinpuhelua. Jos teksteissäni on joskus kirjoitusvirheitä, niin se ei ainakaan minun elämääni kaada. Kukaan ei ole virheetön vai oletko poikkeus ja et ole koskaan tehnyt elämässäsi virheen virhettä? Me opettajatkin olemme ihmisiä, emme ole kaikkitietäviä Jumalia. Vaikka Jumalana oleminen olisikin varmasti aika nastaa. En ole myöskään elämäntapavalittaja vaan blogini on positiivinen pistäytymispaikka, jonka nimikin Lifestyle kuvaa blogini monipuolisuutta. En ota bloggaamista vakavasti, tämä on harrastukseni. Ymmärrän myös sen, että makuja on monia, en pakota kaikkia rakastamaan kissoja. Itse olen eläinrakas henkeen ja vereen. Kaikki lemmikit ansaitsevat rakastavan kodin. Myös jokainen kissa. Suosittelen kaikille ulkoilua raittiissa syyssäässä, se tekee hyvää ajatuksille sekä oman blogin perustamista :) Yleensä ihminen itse on oman onnensa tiellä, se mitä sinulla on, ei ole minulta pois. Elämä on ihanaa ja ei minua ainakaan kiinnosta onko naapurini miljonääri vai veloissa kieriskelevä. Tämän enempää en rasita aivojani tällä asialla, jokainen elää omannäköistänsä elämää. Itse keskityn täysillä omaan elämääni, koska muuten oma elämäni jää kokonaan elämättä. Onhan se toisaalta myös imartelevaa, kun blogistani keskustellaan ja samalla se löytää lisää lukijoita. Subject closed! PEACE!

Tänään menen oppilaideni kanssa tutustumaan naapurikaupungin ammattiopistoon. Erilainen työpäivä ja varmasti myös mukava. Töiden jälkeen ajattelin piipahtaa kuntosalille ja lenkillä. Ulkoilusäät ovat olleet viime päivinä aivan huippuhienot. Aurinkoinen sää vaikuttaa ainakin minun vireystasooni. Loppuilta meillä rentoillaan ja hellitään kisujamme :)

  
Miten tärkeää on
että kirkko kehottaa
katumaan
Mutta kun kaiken aikaa
jo kadun
tekemättömiä töitä
leipomattomia pullia
vaeltelevia villakoiria
laiminlyötyjä lapsia
unohdettua puolisoa
heikkoa uskoa
ilon puuttumista
itseni laiminlyömistä
Kadun sitäkin
että kaiken aikaa
kadun,
- Anja Porio -


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig