torstai 24. lokakuuta 2013

Cutrin - Winterism!

Parturi-Kampaamo Kalevan Kutrin Terhi antoi minulle kivan pienen lahjan. Kauniista paketista paljastui Cutrinin uutukaiset Winterism Cold Protecting Shampoo ja Winterism Cold Protecting Intensive Care. Aion kokeilla näitä tuotteita viikonloppuna ja kerron teille sitten mielipiteeni tuotteista. Tuotteet tuoksuvat ainakin todella ihanalle. Terhin yritys osallistuu tärkeään Movember-kampanjaan, johon pääset klikkaamalla linkkiä.
Marraskuun ajan liikkeessä on viiksien muotoilua-ja värjäys erikoishinnoin , jokaisesta viiksien siistinnästä ja miesten hiustenleikkuusta lahjoitamme 1€ Movemberiin.
Tule sinäkin mukaan !!!!



Koska lämpötilavaihtelut rasittavat hiuksia sekä aiheuttavat niiden kuivumista ja katkeilua niin Cold Protection-talvisuojayhdiste auttaa ehkäisemään hiuspohjan kuivumista ja auttaa säilyttämään hiusten sekä hiuspohjan kosteustasapainon.

Variksenmarja, suomalaisen luonnon oma tehoaine, virkistää ja suojaa hiuksia ja hiuspohjaa.



Cutrinin koivu shampoo ja hoitoaine olivat keväällä todella toimiva yhdistelmä. Ihana tuoksu ja hiusten kammattavuus oli helpompaa kuin muilla yhdistelmillä.


Lämpötilavaihteluilta suojaava tehohoito värikäsitellyille hiuksille. Hiukset tuntuvat vahvoilta ja hehkuvat upean kiiltävinä. Helpottaa kammattavuutta. Tuotteen annetaan vaikuttaa pyyhekuivissa hiuksissa noin kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan hiuksista pois huolellisesti.


Cutrinin tuotteita myydään vain kampaamoissa.


Onko teillä jo kokemusta näistä tuotteista?
Käytättekö talvella erilaisia hiustuotteita kuin kesällä?


Hehkuvan lämpöistä torstai-iltaa!


SHARE:

1 kommentti

  1. Oih, ihanan näköisiä tuotteita! Cutrin on yksi suosikkimerkeistäni hiustenhoidossa, toimii. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig