maanantai 2. syyskuuta 2013

Pikatervehdys!

Moi, moi! Viikonloppu meni nopeasti, hieman liiankin nopeasti. Olimme Tallinnassa. Laivalla oli esiintymässä Marion Rung ja Krista Siegfrids, hienot esitykset ja esiintyjät. Paljon hyvää ruokaa, hyvä seura ja oikein rentouttavan mukava matka. Ainut miinus matkassa oli, että pienet ostokseni varastettiin. Siis todella röyhkeää toimintaa! Olen reissussa ollessa todella tarkka tavaroistani ja pidän niitä aina lähelläni. Istuttiin katsomassa showta ja pieni muovipussi oli vieressäni, kun seuraavan kerran katsahdin ottaakseni pussin mukaani, niin sitä ei enää ollutkaan siinä. Yleensä toivon ihmisille pelkkää hyvää, mutta nyt toivon tälle varkaalle silmätulehdusta ja jotain muuta inhottavaakin. Olen täysin varma, siitä että myös pahat teot kiertävät, jos hyväkin kiertää.
Siellä meni kummilapsilleni ostamani nauhasukat ja Diorin ripsari. Kukaan muuhan ei varasta toiselta paitsi täydellinen idiootti ja kleptomaani! Mutta en antanut noinkin pienten asioiden häiritä mukavaa matkaani :) Kyllä pieni iritotto arjesta tekee vaan hyvää. Seuraavan kerran matkaan lähdetäänkin syyslomalla.




Palaillaan huomenna matkaan :)
PS. Illalla selviää Muumimukin onnellinen voittaja!



SHARE:

4 kommenttia

  1. Voi kuinka tylsää että ostokset varastettiin, en pysty käsittämään mitä joidenkin mielessä liikkuu, höh! Toivottelen kuitenkin ihanaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Varkaan ripset saisivat irrota, tylsä miinus matkalle. Herkullisen näköiset juomat.

    VastaaPoista
  3. Olipas röyhkeä varas, inhottavia tommoset :(
    Kiva, että muuten matka oli rentouttava ja onnistunut!

    VastaaPoista
  4. Kurja juttu! Olin to-pe Virossa, mutta ei taidettu osua samaan aikaan samaan paikkaan, kun tulin jo pe-iltana takaisin Suomeen :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig