keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Maljakko, matkoja ja Vuittonia!

Eilen oli kiireinen päivä ja tänään se vasta kiire onkin. Olin kotona seitsemän aikoja, kunhan olen työpäivän jälkeen autellut tuttava vanhusta. Mutta on ilo olla avuksi, koska milloinkaan ei voi tietää sitä, jos itse tarvitsee vielä enemmänkin apua. Illalla suomensin ystävättärelleni neljä A4:sta englannin kielistä yhdistystekstiä, hyvää aivojumppaa. Piipahdin myös eilen uudessa sisustusliikkessä, Sisustus Motin. Ostin sieltä putiikinpitäjän tekemän pullon, jota aion käyttää maljakkona. Kaunis ja edullinen. Vain kuusi euroa. Niin, ja toteutin erään laukkuhaaveeni, siitä enemmän postauksen lopussa ja ensi viikolla...





Kävin myös varastostamme hakemassa ns.lypsyjakkaran, joka on ennen aikaan palvellut mummolassa navetan lypsyjakkarana. Hajuja jakkarassa ei enää ole vaan se on viettänyt monet talvet ulkovarastossa. Tykkään jakkaran rosoisuudesta enkä aio tuunailla sitä. Se on kaunis tuollaisena, elämää nähneenä.




Kisu osaa rentoilun taidon, kunpa itse taitaisin rennomman elämäntyylin. Kisu maastoutuu hyvin kotimme harmaaseen väriin :D



Katselin matkoja Travellinkiltä joululomalle, Budapest tai Vilna, viiden tähden hotelli, mielellään uima-altaalla. Jos päädymme Budapestiin, niin menemme Hotel Hiltoniin ja otamme Executive-huoneen, koska siihen Loungen palvelut.Loungessa ruuat ja juomat ovat jo valmiiksi maksettu. Näin ruokaan ei mene liikaa rahaa. Usein Loungesta on myös upeat näkymät. Olemme viettäneet kaksi edellistä joulua ulkomailla, Riiassa ja Varsovassa. Emme koskaan ota ns.valmista pakettimatkaa, koska ne ovat kaliimpia kuin itse-tuunatut-matkat. On myös paljon mukavampaa olla ulkomailla sellaisessa hotellissa, jossa ei ole suurta ryhmää suomalaisia. Mulla on huonoja kokemuksia yhden ja kahden tähden hotelleista, kerron niistä joskus lisää :D Mulla on krooninen matkakuume!


Sitten se tärkein asia :D Mutta en paljasta vielä koko ostostani. Ostoksestani on jo jonkin aikaa, mutta en vain ole kertoillut siitä, koska usein kalliimmatkin ostokset aiheuttavata närää. Joten ei tämän suurempaa rummutusta asiasta. Annan ihmisten itse huomata, jos huomaavat ostokseni, mutta en pidä siitä suurta ääntä.



 Arvaatteko mikä laukkumalli on kyseessä? Kyseessä ei ole mikään kallis malli.



Minusta laatulaukkujen ostaminen on aivan harmiton harrastus, varsinkin, kun laukut maksaa säästämillään rahoilla, eli en ole näistä velkaa kenellekään.
Säilytän laukkuni aina dustbageissaan. Ne suojaavat laukkua pölyn lisäksi liian nopealta patinoitumiselta.  Vuittonin laukkujen vaalea vachetta-nahka on uutena vaaleaa, ja se patinoituu ajan myötä hyvinkin tummaksi. Osa pitää nahkaosista tummempina ja jotkut jopa jättävät ne aurinkoon, jolloin nahan väri tummuu nopeammin. Itse tykkään patinoituneista hunajanruskeista nahkaosista.

Laukkuja ostaessa saa kuitin, jossa on ostajan tiedot ja Vuitton-laukun vakuutustodistus. Laukut ja muut Vuitton ostokset laitetaan kauniisti rasioihin ja rasia ruskeaan paperikassiin. Myyjä saattaa ovelle ostoskassin kanssa ja kiittää käynnistä. Oveen ei tarvitse koskea tullessa tai lähtiessä, se on ovimiehen tehtävä. Vuittonin liikkeeseen ei myöskään päästetä liikaa väkeä kerralla. Eli joskus joutuu jonottamaan, jos liikkeessä on ruuhkaa. Ostokokemuksena se on ainutlaatuinen, kokemisen arvoinen. Vuittonilta löytyy monenhintaista tavaraa ja kaikki eivät ole saavuttamattomissa. Ja mikä parasta laukuissa on takuu ja ihan jokaisella ei heilu olalla samanlainen laukku :) Vuittonilta voi myös tilata eli soittaa ensin Helsingin liikkeeseen ja kyselee onko juuri mallia saatavilla minkä haluaisi. Sitten rahat tilille ja laukku tulee postissa kotiin.

Niinhän se menee, että toinen tykkää ostaa alumiinivanteita autoon, joku toinen laukkuja ja kolmas sijoittaa säästönsä asuntoonsa. Minulle laukut ovat arkikäyttöisiä, koska en voisi ostaa laukkua vain koristeeksi. Ostan vain sellaisia laukkuja, joita käytän melkein päivittäin. Näin laukku myös hankkii hintansa takaisin hyvin nopeasti.


Mutta kohta työntouhu taas kutsuu, koska on alettava taas säästämään!
Kepeän kivaa keskiviikkoa Sinulle :)




SHARE:

9 kommenttia

  1. Lypsyjakkaran ja maljakon yhdistelmä on kaunis :)

    Ihan oikeassa olet, kun itse säästää laukkuihinsa, niin mikäs niitä ostaessa, itselläni vain merkki on eri :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka hauska maljakko ! Sekä ihania kuvia kisusta :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska jakkara! Ja matkustelu on kyllä niin kivaa! :))

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana jakkara, ihastelin! :-) Tuollainen kelpaisi! :-)

    Mikähän ihana laukku paljastuu <3

    Mukavaa päivää! :-)

    VastaaPoista
  5. Usein matkan suunnittelu on lähes yhtä ihanaa kuin matkustelu. Arvaan sisällöksi Pochettea tai Evaa.

    VastaaPoista
  6. Todella ihana tuo vanha lypsyjakkara! :)

    VastaaPoista
  7. Hei, täälläkin niin kivannäköistä. Kiitos kauniista sanoistasi blogissani :).

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kaunis maljakko! Matkojen suunnittelu ja itse matkustaminen on niin ihanaa, molemmat kaupungit ovat varmasti kivoja kohteita. Oi, onnea uudelle LV:lle! Minun Evani on tuollaisessa laatikossa :))

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig