perjantai 5. heinäkuuta 2013

Väsymystä & inspiraatioita!

Mulle iski eilen illalla ihan yhtäkkiä todella huono olon. Oksetti, väsytti aivan kamalasti, huimasi, rintaan koski, ja vilusti. Kipua tuntui palleassa, otin samarinia ja se helpotti hieman olotilaani. Mutta mikä järkyttävä väsymys. Huh!
Toivon mukaan olo helpottaa, kun herään. 



Tänään meille muuttaa lukunurkkaukseen nojatuoli ja rahi. Toivon mukaan tori.fi-sivustolta löytämäni ihanuudet ovat sen kuntoisia mitä kuvissa näkyi ja kuvatekstissä kerrottiin. Mä tykkään tällaisesta kierrätyksestä, että itse myin Fatboyn ystävälleni ja löysin tilalle vähänkäytetyn nojatuoli ja rahin. Kaiken ei aina tarvitse olla uutta, vanhakin kaluste voi olla hyväkuntoinen.

Mä oon niin inspiroitunut ostamaan netistä huuto.netistä tai tori.fi-sivustolta hyväkuntoista ja tarpeellista tavaraa. Siinä säästää rahaa ja aikaa, kun ei tarvitse kierrellä kaupoissa ostoksilla vaan nettisurffailun voi suorittaa vaikka iltasella iltapalaa syödessä. Äitini löysi mummolasta vanhan takkinsa, jota käytti 35 vuotta sitten ja se mahtuu äidilleni edelleen. Huomatkaa hauska teiniasu-merkki :D


 Aito 1975-vuoden takki!

Tänään kyläilen, oleilen ja sisustan. Tilasin eilen sisustustarran keittiöömme, jonka toivon saapuvan ensi viikon alussa. Olen käynyt mattopyykillä, kiirehtinyt ja laitellut tavaroita kaappeihin. Nyt on aika hieman huoahtaa ja olla vain. Ehkä elimistö alkoi eilen illalla voimaan pahoin stressin takia, muutto on iso asia. Ja sitä on seurannut moni isoja asioita, paljon tunteita ja tekemistä. Hengittelen syvään, tapaan ystäviäni, oleilen, nautin kesästä rantakalliolla ja luen paljon. Tove Janssonin Kesäkirja on oivaa kesälukemista. Jospa vielä uimaankin ennättäisi kaiken kivan keskellä. Niin, ja tänänä meillä tehdään kanawrappeja, herkullista!

Olisipa heinäkuu sopivan helteinen.
Viettäkää mukava wiikonloppu!



SHARE:

2 kommenttia

  1. Todella kaunis takki äidilläsi!
    Koitahan muistaa ottaa rennosti ja nauttia vaan olosta... edes pari seuraavaa päivää :)
    Oikein mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Voi - kylläpä tuli muistoja mieleen - minulla on nimittäin ollut tuollainen samanlainen takki;)
    Aurinkoista viikonloppua sinne Itä-Suomeen - viikon päästä tulen sinne itsekin!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig