keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Rottinkinen pallotuoli

Löysin eilen illalla Tori.fi-sivustolta alla olevan näköisen rottinkisen pallotuolin parvekkeellemme. Siinä on kukikaskangas, joka sopii erityisen hyvin parvekkeellemme löhö/lukutuoliksi. Eikä hintakaan ollut taivaita hipova, muutama kymppi. Nämä tahtovat olla aika kalliita uutena, mutta parvekkeelle välttää vähän käytettykin pallotuoli. Tärkeintä on, että koti on viihtyisä ja siellä voi ottaa tarvittaessa rennosti.

 Rottinkihan  on ekologinen materiaali ja vaihtoehto sademetsien ja aarniometsien puiden sijaan. Rottinki vaalii ekologisia aatteita ja perinteitä, eikä halua suosia maailman luonnonvarojen luvatonta ja kohtuutonta käyttöä.


On aika ottaa iisimmin, kun suurin osa muuttotavaroista on löytänyt paikkansa uudessa kodissamme. Ottaa pikarillinen skumppaa ja nauttia kesänherkuista. Huomenna menemme katsomaan sisustusliikkeeseen liukuovilla olevaa vaatekaappia makuuhuoneeseen. Sisustaminen on mukavaa mutta kallista. Onneksi on olemassa Huuto.net ja Tori.fi!

Tänään vietetään kisumme synttäreitä. Olen leiponut muffinssin tyyppisen tonnikala-katkarapukakun päivänsankarille. Siitä huomenna lisää.

Mukavaa iltaa lomalaisille ja töissä raatajille :)



SHARE:

4 kommenttia

  1. Oi, tuo pallotuoli on aivan ihana! Itsekin haaveilen noista tuoleista mutta ovat nykyisen asuntomme parvekkeelle liian isoja. Ehkä sitten seuraavaan :)

    VastaaPoista
  2. HIHI! mulla on ollut nuoruudessani tuo pallotuoli :):)!

    VastaaPoista
  3. Oi tuohon on ihana heittäytyä nautiskelemaan olosta!
    Ihana kisu! <3

    VastaaPoista
  4. Tuossa tuolissa on varmasti ihana rentoutua parvekkeella! Ihana kisu!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig