torstai 18. heinäkuuta 2013

Himotuksia ja hankintoja!

Hiphei!
Kävin eilen extempore äitini kanssa läheisessä suuremmassa kaupungissa ja mukaani tarttui ihanat popot. Ne olivat puoleen hintaan, todella edulliset. Se oli kuulkaas rakkautta ensisilmäyksellä. Kengät ovat varmasti jonkun mielestä superrumat mutta minun tyyliini ne sopivat just eikä melkein! Ja en olisi ostanut pelkiksi koristeiksi mutta niillä on todella hyvä myös kävellä. Ne ovat tarpeeksi erikoiset mutta silti sirot.



 Mitäs sanotte uusista Lady Gaga tyyppisistä kengistäni?

Alexander McQueenin suunnittelemat kengät ovat todella kauniit mutta ne ovat sellaiset joita itse en ostaisi. Muodissa on se hyvä puoli, että kaikkea ei tarvitse saada, on ihanaa kun on olemassa silmän ruokaakin.


Favim

Ja olen myös pitkään himoinnut Marimekon Elaska -mekkoa mutta en ole raaskinut ostaa sitä. Mekko menee tunikana pitkienhousujen tai legginssien kanssa. Se on ryhdikäs eikä liian telttamainen. Olen käynyt paikallisessa Marimekossa sitä sovittamassakin mutta silti se on jäänyt tangolle roikkumaan hintansa takia. Nyt mekko on 40% alennuksessa. Ensin mekko oli 20% alennuksessa ja se oli vieläkin kallis mutta onneksi maltoin odottaa niin alennusprosentti nousi :) Toivottavasti koko on sopiva, kun mekko saapuu ensi viikon alkupuolella. Olen kokeillut kokoa 38 kaupassa ja se oli juuri sopiva minulle. Elaska on Annika Rimalan suunnittelema 1960-luvun mustavalkoinen Pikku Suomu -kuosi. Se on yhtäaikaisesti sekä rento että tyylikäs mekko moneen menoon. Elaska-mekko on 100% puuvillaa. Ostan mieluummin harvemmin ja laatua kuin usein ja halppiksia jotka menettävät kuosinsa parissa pesussa. Toki itsekin ostan jotain perusvaatteita suurien vaateketjujen myymälöistä. Olen vuosien aikana ostanut Marimekolta useita mekkoja/tunikoita enkä ole kyllästynyt niihin. Ne ovat ajattomia, hyvä laatuisia ja niitä voi pitää niin kesällä kuin talvellakin sekä töissä että arkivaatteina. En osta enää niin kuin nuorempana vaan pohdin ostostani sen tarpeellisuuden näkökulmasta.




Toivorikasta torstaita! Tänään on hyvä päivä lenkkeillä ja leipoa.


SHARE:

10 kommenttia

  1. liekköhän osaisin tuollaisilla kävellä..hienot on kyllä. tykkään tyylistä..

    VastaaPoista
  2. Käännettyjen lahkeiden kanssa näyttävät kengät oikein hyvältä! Itse ihastelen Marimekkoa muiden päällä,mutta en koe tyyliä omakseni,niin että itse hankkisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät eivät pääse oikeuksiinsa näidn farkkujen kanssa, mutta eilen kokeilin kenkäkaupasa kenkiä ja sattuivat just nämä farkut jalkaan.

      Poista
  3. Rohkea veto. Ihailen korkeita korkoja, mutta niillä käveleminen onkin eri juttu :)

    VastaaPoista
  4. Hauskat kengät! Olis kyllä mielenkiintoista kokeilla miten noilla pysyisi pystyssä :)

    VastaaPoista
  5. Hauskat kengät! Ei ehkä mun juttu, mutta hienot :D
    Mekko näyttää myös tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Menneisyydessä olisin hihkunut kertomaan kaupan nimen, jotta saisin ostaa samanlaiset, mutta eihän mun selällä enää tollasilla kävellä. Upeat ovat!

    VastaaPoista
  7. Voi että miten makeet kengät! Itse kyllä varmaan menisin noilla nurin :)
    Mutta tosi hauskan näköiset!

    VastaaPoista
  8. Ihanat kengät... nyt kerro heti, että pysyykö niillä pystyssä ;)
    Tuo marimekko on niin kaunis, että osta, osta, osta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin mekon jo eilen. Odotan vain paketin saapumista ja sitä, että mekko mahtuu päälle :D

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig