perjantai 26. heinäkuuta 2013

Hetkiä ja tunnelmia!

Olen viettänyt kuluvalla viikolla hienoja hetkiä ystävieni seurassa. Eilen oli aikamoinen päivä ja toivon mukaan tänään on jo parempi päivä. Migreenikohtaus poistui lääkkeitä otettua, huh! Mutta kurkkukipu vaivaa edelleen. Päivät laukkaavat sellaista vauhtia eteenpäin ettei pysy kohta selässä vaikka kuinka pitäisi ajankulun harjaksista kiinni. Jaakkokin viskasi kylmän kiven veteen, mutta onneksi lämpöä riittää ja toivon mukaan uintikelejäkin :) Tänään auttelen tuttava vanhusta ja käyn huomisen muotinäytöksen kenraaliharjoituksissa. Sain eilen illalla yllättäen kylään entisen koulukamuni :) Mukavat yllärivieraat piristävät kivasti päivää. Oli niin mukava muistella "nuoruusaikoja"  S. kanssa :D

Kävin alkuviikosta ystävättäreni mökillä. Se on niin kaunis mökki ja tässä mökkimaisemassa on myös lapinhenkisyyttä, koska R. isä on kokenut Lapinkävijä. Mökki on aivan upea, siellä on paljon kaunista rekvisiittaa. Pihapiirissä on savusauna, tavallinen sauna/yöpymistila, vaja sekä laavu.  Sellainen paikka, jossa todellakin sielu lepää, eikä kaupunkiinkaan ole kovin pitkä matka. Mökki on järvenrannalla ja kohde on todella kauniisti ja viimeisen päälle laitettu. Alla kuvia mökkipäivästä :)




Se joka istuttaa puun,
vaikka tietää,
ettei koskaan näe sen kukkivan,
ei ole hölmö,
ei itsekäs.
Hän saa nautintonsa siitä,
että joku muu tulee
joskus iloitsemaan
ja nauttimaan sen kukinnasta.
Hän elää sananmukaisesti
kahdessa ajassa:
hänelle ei kesä lopu syksyllä.
-Tommy Tabermann- 








 Ihana sydänkuvioitu puuceen ovi!
 Savusaunaa! Savusauna on saunoista mun lempparini. Se tunnelma ja tuoksu!





Jotta pääsisi perille

on eksyttävä tieltä

Joka pääsee perille

oppii

että hetken kuluttua

on taas jatkettava matkaa

Joka ei koskaan

putoa raiteilta

ja mene rikki

jatkaa aina samaa rataa

ja on turvassa

suurelta murheelta

ja suurelta onnelta.
 -Tommy Tabermann-


 Laavu



 Vanhat kahvi- ja karkkipurnukat ovat kauniita sisustusesineitä.



Minä taidan katsella viikonloppuna matkoja ja varatakin sellaisen viikonlopun aikana :) Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää sielullekin! Tulee uusia muistoja musitojenarkkuun, hienoja hetkiä ja arkisen juhlavia tunnelmia.

Ihanaakin ihanampaa wiikonloppua  ja muistakaa rentoilla!



SHARE:

2 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia! Viikon päästä pääsen Pohjois-Karjalaan ja Lappiin lomailemaan, nauttimaan luonnosta ja rauhasta. Odotan kyllä innolla! Sen jälkeen alkaakin sitten työt. :) ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihania mökkikuvia! Paitsi että mökkiemäntä ei ollut kuvissa kyllä ihan edukseen... Aivan kaamean näköinen kuvatus :/ No onneksi mökkimaisemat on sitäkin kauniimmat <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig