perjantai 14. kesäkuuta 2013

Rainy Day!

Sateinen päivä on mennyt leipoessa, lukiessa ja kisun kanssa leikkiessä. Sadepäivinä väsyttää. On kiva kääriytyä vilttiin ja ottaa päikkärit. Unissa vierailee mennyt aika ja edesmenneet rakkaat, se aika johon pääsee vain unimaailmassa. Lohduttavaa. Ihminen muovautuu elämän mukana kuin järven kivet. Tulvii, myrskyää ja välillä on tyyntä. Ajatusten hentoalentoa. Sadepäivän suloisuutta. On hyvä viettää välillä päiviä, jolloin voi vain olla, onhan nyt kesäloma. Järvi laulaa omaa lauluaan, kesä saa vielä odottaa, se laulaa. Olen kesäloman sylissä,minulla ei ole kiirettä. Viikon kuluttua alkaakin pieni pintaremontti uudessa kodissa, jännää. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi maalannut. Maalaaminen on kyllä rentouttavaa, tykkään. 

Eilen mieheni oli lähdössä pelaamassa frisbeegolfia ja kisu halusi mukaan. Kisu tunki itsensä reppuun, reissukatti :D


Juttelin eilen naapurin tädin kanssa käytävässä ja kisu tuli myös seuraamaan keskustelua. Istuutui nätisti kuuntelemaan juttujamme ja aina kun puhuja vaihtui seurasi hän puhujaa :) Hassua! Ja, kun kisun nimi mainittiin, niin alkoi kova kehrääminen ja jaloissa kiehnääminen.

Oletteko kokeilleet Footbalancen kenkienpohjallisia? Footbalancen pohjalliset muotoillaan jokaiselle omien mittojen mukaan ihan muutamassa minuutissa. Ne ovat varsin edulliset ja takaavat mukavan askelluksen. Footbalance mittauksen saa ilmaiseksi ja itsepohjalliset ovat edulliset siihen verrattuna, että koko ajan kärsisi jalkaongelmista. Footbalancea tarjoaa useimmat urheiluliikkeet.


 Mitäs teidän viikonloppuunne kuuluu?
 Nostakaamme raparperijuoma malja perjantaille :)

Nautitaan rapapperijuoman kera  banaanilettuja.



 Wapauttavan mukavaa wiikonloppua!


SHARE:

6 kommenttia

  1. Ihana kisu ♥

    Itse olen joskus survonut banaanit taikinan joukkoon, mutta tuo onkin hauska idea... :)

    Oikein mukavaa viikonloppua säästä huolimatta!

    VastaaPoista
  2. :D Ihana reppukissa!!!! Ja namsk banskuletut! :)

    VastaaPoista
  3. Voi että ihan nauratti tuo reppukatti.

    Minä pelasin viimeviikolla torstaina frisbeegolfia ensimmäisen kerran elämässäni. Siinä tehdessäni yläkierteistä heittoani pohjelihakseni meni ramppiin ja teki todella kipeää. Onneksi join kolme pikkupulloa kivennäisvettä ja sain rampin laukeamaan. Piti hakea maanantaina lääkäriltä kipulääkkeet ja lihasvoiteet. Kuten huomaat, tämäkin harrastus on vaaraksi minunlaiselle tumpelolle.

    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig