sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Juhlapäivä kuvin

Eilen oli oikein mukava päivä. Oli juhlia. Kahvittelimme työkamujen kanssa yhden työkamun luona kauniilla patiolla. Ja kävin serkkutytön lakkiaisissa. Hän oli niin kaunis :) Sääkin oli varsin suosiollinen vaikka välillä ripsauttikin vettä muutaman pisaran verran. Mutta hyvät juhlat eivät pienestä sateesta kärsineet.


Tarjolla oli makoisaa boolia, tosin maistelin yhden kupillisen koska täytyyhän sitä muillekin jättää juotavaa ;)

 Ylioppilas vuosimallia 2013!

 Vieraita oli talon täydeltä ja tarjoiltavia oli montaa eri sorttia.


Ylppärilahjaksi ajateltiin antaa rahan sijasta, jotain sellaista josta jää oikeasti muisto. Eli Heljä Liukko-Sundströmin Ylioppilas pupu-mukit ja Marimekon aluslautaset.


Eilen todistuksien jaon jälkeen menimme työkamun kanssa toisen työkamun luo lukuvuoden päättäjäis kakulle ja kaffelle. Paikka oli aivan mielettömän upea! Tunnelma oli välimerellinen :) Suunniteltiin ensi kuulle koskenlaskuretkeä ja mukavaa yhteistä illanviettoa.


 Kakku maistui erittäin hyvin ja hymy oli herkässä, alkoihan vasta kesäloma :))
 Työkamullani oli aivan valtavan kaunis Aino-kansallispuku. Tykästyin väriin ja kauniisiin yksityiskohtiin.


Oma juhla-asuni oli poikkeava edellisvuosista. Se on pellavainen jossa on maanläheiset värit. Tykkään kovasti tästä mekosta koska boleron pois otettua siinä on pienoiset hihat ja se menee arkivaatteena. En koskaan osta vaatteita vuosia eteenpäin ajatellen juhlavaatteeksi vaan ostan mieluiten sellaisen juhlavaatteen, joka sopii myös arkeen.


 Eilen illalla käytiin pelailemassa myös FrisbeeGolfia, hauskaa mutta vaatii harjoittelua.
Minulla ei ole sen kummaisempia lomasuunnitelmia. Saan ihottumaa pelkästä ajatuksesta, että lomalla olisi suunniteltu liuta tehtäviä kellon tarkkaan aikatauluun nakutettuna. Ensi viikonloppuna  käyn ystävien kanssa Tallinnassa. Olemmekin jo varanneet sviitin Europalta. Sitten ajateltiin käydä mieheni kanssa jossain matkoilla. Saas nähdä mistä löydämmekään itsemme :) Tosin Suomenkin kesäkin on kaunis ja jos se olisi etenkin lämpöinen niin olisi aivan ihana asia. Ajattelin nukkua pitkään, viettää kisun kanssa laatuaikaa, tavata ystäviä, grillailla, tehdä mukavia asioita, tehdä extemporejuttuja, lukea, käydä piknikillä, palvoa aurinkoa, uiskennella ja viettää kiireetöntä aikaa :) Mulla on oikeeasti kesäloma sitten viiteentoista vuoteen.



Pyydän nöyrästi anteeksi etten ole kerinnyt kommentoimaan blogeihinne. On ollut kiirettä, mutta tänään korjaan tämänkin asian. Tänään on luvassa FrisbeeGolfia, leipomista, lenkkeilyä ja grillailua. Eilen tapahtui jotain sellaista, joka muutti elämääni. Uusi aikakausi elämässäni, odotan jännityksellä :)

Mitäs sinulle kuuluu? Jokos loma on lähellä?


SHARE:

6 kommenttia

  1. Onnea ylioppilaalle!

    Maltan tuskin odottaa mitä sinulle tapahtui eilen.. :)

    Nauti pitkästä kesälomasta!! <3

    VastaaPoista
  2. ompas upee toi ekan kuan mekko. todella näyttävä..

    VastaaPoista
  3. Kivasti on alkanut loma sulla. :-) Mulla vielä hiukan loman odotusta jäljellä, 15.7 alkaa loma. Tosin viikot kuluu niin äkkiä et loma alkaa ennen ku huomaakaan. Ja sitten ku on lomalla, aika kuluu vielä nopeemmin!

    VastaaPoista
  4. Hyvän mielen postaus! :) Tunnelmat välittyivät Porvooseen saakka ;)

    VastaaPoista
  5. Ihana on tuo sun serkkutytön mekko... ja sulla on myös ihanan mekko, jossa on kauniit värit.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig