keskiviikko 29. toukokuuta 2013

.

Tänään törmäsin taas rintasyöpä asiaan tuttavan kohdalla. Kamala tieto. Siis näin tämän asian unessa jo viime vuoden lopulla, mutta pidin sitä vaan unena. Olin järkyttynyt, kun sain tietää, että uni toteutuikin. Myös isäni kuolema unessani sekä äitini siskon miehen äkillinen kuolema yhdeksän vuotta sitten. Miksi minulle näytetään tällaisia unia?! 

On raskasta seurata nuoren ihmisen kamppailua tiedosta onko hänellä ärhäkkä syöpä vai vasta alkuvaiheessa oleva syöpä vai pelkkä hyvänlaatuinen kasvain. Odottavan aika on pitkä. Pelottavaa, millaisia asioita sitä ihmismieli käykään läpi vaikealla hetkellä, kun elämä voi loppua lyhyeen. Ihminen, jolla on pieniä lapsia ja hyvä ura. Hän on aina niin iloinen ja tsemppaava, nyt hän tarvitsee tsemppiä. Rankka kesä tulossa. Toivon tälle ystävälle suojelusenkeleitä ja sitä ettei elämä nyt pääty liian aikasin. Pitää elää ainakin 70 -vuotiaaksi mahdollisimman terveenä. Tarkistelkaa rintojanne ja käykää lääkärissä jos siltä tuntuu. Angelina Joliehan poistatti rintansa ja näin ollen hänen rintasyöpäriskinsäkin pieneni, Iltasanomat.

 Weheartit

Kisullakaan ei mene loistavasti, hän kakistelee ja yskii välillä paljon. Mie oli tullut tänään käymään kotona kesken päivän niin kisu oli ollut henkitoreissaan yskimässä mutta siihen sitten tokeni ja alkoi leikkimään normaalisti. Kisumme on täyin sisäkisu, joten ulkokisujen vaivat eivät häntä eläinlääkärin mielesrä vaivaa. Mulla on kamala huoli. Ei pitäisi johtua karvapallosta, koska viikko sitten eläinlääkäri tähysti kurkkuun. Ensi viikon maanantaina menemme sitten eläinlääkärille uudestaan, otetaan varmaan röntgenkuvat. Olen sen verran poikki huonoista uutisista, että älkää odottako minulta postauksia päivään tai pariin.
 

Hieman iloisempaan asiaan. Käykääs katsomassa 22 kauneinta paikkaa maailmassa. Klik!
Kuvissa näet muun muassa vaaleanpunaisen järven ja kauniin tulppaanipellon, jota voisi luulla äkkiseltään maalaukseksi ja paljon muita kauniita paikkoja maailmassa. Oletko sinä kenties käynyt jossain näissä kohteista?
Onko sinulla jokin tietty paikka, joka on jäänyt sydämeesi ja haluaisit sinne vielä uudestaan?

My Little Pretty Things - blogin Taija esitteli taannoin facebookissa näitä kauniita paikkoja maailmassa. Näitä kuvia katsellessa voisi vaan katsella ja katsella yhä uudestaan ja uudestaan. Kyllä luonto on sitten ihmeellinen ja kaunis, eikös?

 Lähde/Kuvaaja: Allard Schager



 Lähde/Kuvaaja: imgur.com | mindphoto.blog.fc2.com


 Tuolta Vivasin sivustolta löytyy kaikkea kivaa katseltavaa kuva ja video -muodossa, jos iskee tekemisen pula.

Mites teidän viikkonne on mennyt? Oletteko kylpeneet auringonsäteissä?

Meillä niiskutetaan, podetaan poskiontelotulehdusta, väsymystä ja alkavaa köhää. Aika rouheaa. Mites teillä? Näillä näkymin en mene lauantaina serkkutytön lakkiaisiin, koska turha sinne on mennä nenäliina kourassa räkimään. Saas nähdä miten olotila muuttuu vai muuttuuko.




SHARE:

6 kommenttia

  1. Tuollaiset uutiset ja enne unet myöskin on varmasti kamalia. itsellä ei henk.koht.kokemusta ole enne unista..paitsi ystäväni näkee sellaisia ja on varsin tuskainen aina nähdessään jotain ikävää. odottaen että kohta varmasti tapahtuu.

    Voimia sinulle ja läheisellesi :)

    VastaaPoista
  2. Voi että miten ikäviä uutisia! :(
    Paljon voimia tuttavalle, ei sitä kyllä osaa edes kuvitella miten kamalalta sairaus omalla kohdalla tuntuisi. Tsemppiä myös sinulle!

    Niin ja upeita nuo luontokuvat!

    VastaaPoista
  3. enneunet ovat tuttuja. Etiäiset. Hyvässä kuin pahassa.
    sitä aina toivoo, ettei se ole totta ikävien asioiden kohdalla.
    Jälleen kuulin minäkin syöpäuutisen. samoin sanon sinulle, kuin sanoin hänellekin: Se uutinen pysäyttää, se tuntuu lopulliselta ja kamalalta. Sitä ei voi edes kuvitella omalle kohdalleen. Silti, tänä päivänä, täytyy muistaa myös se, että syöpä ei enää tarkoita suoraan kuolemaa. sitä vastaan voi taistella ja siihen on keinonsa... usein. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Voi mitä uutisia! :-( VOIMIA sinulle kovasti! <3 Tuo huoli kisusta on kova, tiedän sen syvältä sydämessä. Ja syöpä uutinenkin vielä, toivotaan että kääntyy parempaan :-)

    VastaaPoista
  5. Aika raskasta katsella tällaisia unia :( Voimia sinne, Kisun kanssa ja sairasteluista toipumiseen <3. Aika huikeita noi maailman hienoimmat paikat!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig