perjantai 19. huhtikuuta 2013

Postauksen täydeltä iloa :)

Jihuu! Nyt on reilusti yli 100 kirjautunutta lukijaa ja tämä nykyinen arvonta kun sulkeutuu maanantaina klo 23.59, niin uusi alkaa tiistaina sponsorini avustamana, ihanaa! Kiitos teille ihanille :) Pysykää kuulolla! 
Kävin tänään pikavisiitillä naapurikaupungissa lääkärissä ja samalla piipahdin Marimekossa ja Biancossa. Ihastelin Marimekossa muun muassa näitä alla olevia mekkoja. Olen yleensä ostanut viimeisen neljän vuoden aikana joka kevät uuden mekon Marimekosta. Niinköhän tänäkin keväänä? Tykkään sellaisesta PikkuMyy -mallisista mekoista ja niitä minulta löytyykin ainakin viisi tai kuusi vaatehuoneestani. Olen aika merkkiuskollinen ja Marimekon kuoseihin en ole kyllästynyt kertaakaan. Enkä raaski viedä niitä kirppiksellekään :)


Pikkubassi-mekko

 Iltauinti-mekko

Jopi-mekko


Tällainen asu oli tänään päälläni, Vero Modan valkea pitkä kauluspaita, Gantin slipoveri ja Onlyn farkut :)
Ps. Kuvat ovat veljeni kotoa, toi takana oleva taulu kun ei ole oikein sitä aidointa minää :D

  
Ja aivan heräteostoksena ostin tai siis olin jo ajatellut pitkään ostaa yhdet kivat kengät ja nyt ne sattuivat olemaan puoleen hintaan ja vielä ainoa pari ja juuri minun kokoani, wow! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Siitä enemmän sitten huomenna...



Käytiin myös syömässä jotain niin herkkua pikaisella kahden tunnin visiitillämme. Äitini käytti minua kaularankaspesialistilla, koska itse en voi ajaa vielä autoa. Ja hyvältä kuulema näyttää paranemiseni vaikka kipuja on jonkin verran. Kyllä se tästä :)


Tänään onkin The Voice of Finland ja mieheni lupasi viedä minut PizzaPerjantaihin paikalliseen ravintolaan. Eipä tartte laitella kotona ruokaa, saa vain olla ja nauttia elämästä sekä kisun kehräyksestä :) Verottajankin muisti mukavalla kirjeellä, palautusta on luvassa mutta ne meneekin suoraan Kelan opintotukien takaisinmaksuun eli se siitä ilosta.

Toivottavasti sinunkin perjantaisi on ollut mukava?
Tunnelmallista perjantai-iltaa murut ja muistakaas osallistua ja kirjautua lukijoiksi ;)


SHARE:

16 kommenttia

  1. Kuulostaa päiväsi mukavalta! :-) Marimekolla on kyllä niin kauniita kuoseja. :-)

    Tämä perjantai ei oikein ole ollut minun päiväni, hiukan harmia harmituksen perään jonka päätti suru uutinen. Mutta tässä mennään.

    Iloa sinun perjantaihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halauksia <3 Mulla on ainakin ihan sellaisia kausia, jolloin kaikki menee vain pieleen ja suru uutista tulee toisen perään :/ Voimia ja tsemppiä! Häntä pystyyn vaikka kipsillä!

      Poista
  2. Onnea satasen rajapyykistä! :) Tuollainen Marimekon mekko olisi kyllä ihana. Minulla ei ole vielä ainuttakaan. Pitääpä katsoa jos saisin kevään synttäreideni ja muiden juhlien yhteislahjana perheeltäni jonkin tuollaisen mekon. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että paraneminen etenee! Itselläni ei ole ollut Marimekon vaatteita mutta sisustuksessa on joskus ollut Unikkoa ja parhaillaan haaveilen Bottna verhoista. Ne värit! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekon repertuaarista löytyy kyllä kaikenlaista ihanaa :)

      Poista
  4. Marimekolla on ihania ja raikkaita kuoseja ja tuon ensimmäisen kuvan mekon huolisin oikopäätä. Tylsä kun joutuu olemaan niin tarkan markan pirkkoa tässä, että marimekot on rajoittuneet lähinnä laukkuhuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen saikulla ja kohta tipahtaa tulot joten täytyy miettiä hankinnat tarkkaan.

      Poista
  5. Pieni shoppailukierros piristää aina ja tuo vaihtelua arkeen. Kivoja mekkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja kun ei lähde mtn ostamaan niin silloin just löytyy :)

      Poista
  6. Tuo toiseksi ylin mekko olisi kyllä kiva. Pari Marimekkoa löytyy kaapista ja ehkä jonkin uudenkin voisin ostaa. Marimekon kuosit on osa ihan kamalia ja toiset taas superihania. Ihan kaikista en tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, jotkut kuosit ovat suorastaan rumia mutta jotkut taas niin herkullisen värisiä ja kauniita.

      Poista
  7. Oi nuo Marimekon mekot ovat kyllä niiin kivan näköisiä kaikki!!! Kesäksi itselleni voisin kuvitella niin hyvin ton Jopi-mekon!!! :) Täytyypä käydä vilkasee Marimekon tarjontaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on munkin suosikkimekko. Tässä on valinnan vaikeus :D

      Poista
  8. Onnittelut satasen rajan rikkomisesta! Mä tykkään myös kovasti Marimekon vaatteista - mekot vaan ovat minulle liian lyhyitä enkä tahtoisi kaikkia mekkojani tunikoina käyttää. Halvemmissa mekoissa vielä teenkin kompromisseja, mutta en hintavammissa. Monta vaatetta on jäänyt kauppaan sen tähden, että ovat liian lyhyitä!
    Kaksi keskimmäistä ovat kyllä sellaisia, että ottaisin heti kaappiini, jos olisivat pitempiä.

    VastaaPoista
  9. Hienoa että olet toipunut odotetusti! Ja onnea satasen rajan rikkoutumisesta! Kävelen päivittäin Marimekon myymälän ohi, ja ihailen niiden mekkoja ja muita tuotteita.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig