sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Söt söndag :)


Sunnuntai on se päivä, jolloin ei missään tapauksessa tulisi olla mitään ylimääräistä ohjelmaa. Silloin nukutaan pitkään ja nautitaan vaikka tarvittaessa päikkärit. Sunnuntain tulee olla mahdollisimman rento. Silloin lojutaan, katsellaan telkkaria, tehdään kävelylenkkejä ja laitetaan hyvää ruokaa kiireettä.Aamupalabrunssi on meidän bravuuri. Meillä on aina leipää/bruschettoja  kaikilla lisukkeilla (sis. myös paistetut kananmunat), hedelmäsalaattia, tuoretta mehua itse puristettuna appelsiineista, ja vohveleita kermiksellä ja hilloilla. Edelliset takaavat aamupalanautinnon, usein jopa paremman kuin hotellissa.

                                      Sarustiikasta tällaiset kyyhkyläiset :)

Sunnuntai ei tunnu tällä viikolla tavan sunnuntailta, koska huomenna ei tartte mennä töihin. On loma. Maanantaina täytyy käydä leikkausta varten verikokeissa. Ja minä neulakammoinen ihminen pyörryn melkein aina verikokeessa. Maanantaina meillä myös laitetaan koti huller om buller, suursiivous ja uudet matot lattialle :) Siinä saa kummasti virtaa siivoukseen, kun saa laittaa lattialle uudet matot. Usein tuijotamme imurin kanssa toisiamme :D Mutta ei se imuri ajatuksenvoimalla liiku.


                                      HBHomesta kaksi WillowTree enkeliä.

Kävin eilen naapurikaupungissa morjenstamassa Amerikasta palannutta veljeäni ja samalla löysin kaipaamani sisustustuotteet :) Ja taas kerran edullisesti. Sitä kun malttaa mielensä ja odottaa alennusmyyntejä niin saa haluamansa halvalla. Käytiin syömässä kreikkalaisessa ravintolassa, kun ei tullut leikkauksen takia hiihtolomalla lähdettyä ulkomaille niin sai ainakin kreikkalaisen makuelämyksen ;D Tuhlasin myös jouluna saamiani lahjakortteja. Ostin kirjakaupasta paljon puhutut Näkymätön tytär- ja Suljettu maa-kirjat. Lähdin etsimään Kruununvuoren hylätyistä kartanoista kertovaa kirjaa, mutta sitä ei saa enää edes kustantajaltakaan. Olen varautunut sairaslomalle hankkimalla kiinnostavia kirjoja, koska sairaslomalla olen täysin kodinoma, olen vain kotona, niin kipeä kuulema tulen olemaan ja pitkään.



Ostin  Askosta tällaisen nukkamaton. Matto on juuri sellainen jota olin ajatellutkin keittiöön :) Ja kyllähän tää käy kauniisti olkkariinkin. Katsotaan meneekö suunnitelmani sekaisin ja ajattelemani keittiönmatto löytyykin olkkarista ja päinvastoin :D Katsotaan...
                                                           kuva Asko


Askossa oli toinenkin erittäin kaunis matto, jonka hankkimista mietinkin jo jonkin aikaa, mutta hinta keittiönmatoksi oli sellainen, että se jäi kauppaan.

 
HBHomesta hankin tällaisen retroservettitelineen ja edellä näkyvät kaksi WillowTree enkeliä. HBHomessa oli jälleen kerran kaikkea ihanaa, saatanpa palata sinne uudestaan tulevalla viikolla :)




WihosenJussilta ostin parvekkeellemme säilytysarkun, joka toimii myös istuimena. Tästä laittelen teille kuvaa illanpostaukseen, kunhan saan säilytysarkun paikoilleen. Olen miettinyt jo pidemmän aikaa parvekeratkaisua, jossa saisin kaiken ns.ylimääräisen parvekeroinan tarvittaessa kauniisti piiloon. Nyt siihenkin löytyi vastaus. Vielä pari pientä sisustusjuttua jäi kaihertamaan mieltäni, joten saatanpa kurvata viikolla naapuri kaupunkiin.


  
                                Ensi viikolla on taas luvassa sisustusarvonta :) 
                                           Suloista sunnuntaita sinulle




SHARE:

8 kommenttia

  1. Voi mitä ostoja! :-) Ihania! :-) Willow tree <3

    Iloista sunnuntaita! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jotain piristystä oli keksittävä ja ostin vaan tarpeellista. Kaunistusta kotiin :)

      Poista
  2. Matto on tosi kaunis. Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia vaikka kuinka paljon! :D

    VastaaPoista
  4. Kivoja ostoksia! Toi matto on tosi hieno! Teidän sunnuntain aamupalabrunssi kuullostaa ihan täydelliseltä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig