sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi ♥

 
 
Tänä aamuna menen kisun kanssa ennen ysiä katsomaan ystäväni lapsia sillä aikaa kun hän piipahtaa töissä. Mitähän jäynää me keksittäs, että Piia ois kotiin tullessa täyshepulissa? :D Ja illalla kerron teille GreenGate arvonnanvoittajan. Tänään on myös tehtävä kaikki sellainen pois, jota en voi tehdä enää maanantaina. Leikkaukseen meneminen ei jännitä kovinkaan paljoa, minulla on luottamus tuonne yläkertaan. Jännityksellä en voita mitään. Tänään täytyy mässätä kunnolla, koska huomenna ei sitten syödä oikein mitään. Rakastan ihan ylikaiken ruokaa. Olen oikea porsastelijoiden kruunamaton kuningatar. Aina, kun vierailin vanhempieni luona, isä ja äiti tiesivät tasan tarkkaan, mitä heidän tyttärensä tekee ensimmäiseksi astuttuaan ulko-ovesta sisään. Isä oikea grillimestari grillasi usein ja meillä syötiin todella hyvää ruokaa. Jääkaappi on sekä paras ystäväni että pahin viholliseni. Jääkaappi usuttaa kiusauksiin ja saa porsauden kukkimaan hehkeänä kuin kevätaurinko. Kohtuus kaikessa, mutta tänään liikaa ;)
 

 
Mutta nauttikaa tänään olostanne. Ei se haittaa, vaikka koti ei olisikaan täydellinen juhlaa varten. Meillä ei ole edes rairuohoa, kun en minä ole jaksanut sitä laittaa kasvamaan. On meillä kissanruoho, jonka olisi voinut tuunata pääsiäiskoristeilla rairuohoksi :D Silti meillä kaikilla on aika iloinen mieli. Pääsiäisenä ois mukava mennä ortodoksiseen pääsiäiskirkkoon, mutta saa nähdä mikä olotila on. Tänään meillä leivotaan :) Asiasta kukkaruukkuun, oletteko nähneet Carlson-tavaratalon HintaHulina-päivien aletuotteet? Itse aion hankkia Iittalan Korento-sarjan ruokalautaset, vain 10e/kpl. Hankin merkkituotteita alennuksista, näin saa käyttöönsä laatutavaraa ja varsinkin kaunista ja säästää samalla suuren määrän rahaa. Koska kattaus on puoliruokaa, niin sen takia panostan myös lautasiin enkä pelkästään ruokaan.
 

 

Kohta onkin pajunkissojen aika. Olen törmännyt kevään merkkeihin viimeksi eilen, kun huomasin auringonsäteiden leikittelevän lumenpinnalla. Odotan sitä hetkeä, kun astun ulos ovesta keväiset ballerinat jalassa eikä minun tarvitse pelätä kaatumista heti ensimmäisen kulman takana. Odotan myös pieniä hiirenkorvia, jotka muistuttavat siitä, että on aika ottaa allergialääke. Odotan sitä hetkeä, että pääsen heittämään loput talvitamineet  vaatehuoneen ylimpään nurkkaan odottamaan seuraavia pakkasia.
 
     Tässä lepotuolissa parvekkeella on hyvä lukea kirjaa ja ottaa pikkupäikkärit :)

      Odotatko jo ensimmäisiä leskenlehtiä ja heräämistä lintujen viserrykseen?
 
                                Mukavaa sunnuntaita ja rentoa oleilua!
 
SHARE:

8 kommenttia

  1. Kyllä täällä niin kevättä odotetaan :-) Ja juuri sitä vaihetta kun kukat alkavat nousta hiljalleen! :-) Se on niin kaunis aika vuodesta! :-)

    Reipasta sunnuntaita sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on toiseksi paras vuodenaika kesän jälkeen, kaikki herää eloon :)

      Poista
  2. Oikein ihanaa mässäily sunnuntaita sinulle ja kaikkea hyvää huomiselle päivälle ♡
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Jaan intohimosi ruokaan! Mikään ei voita itse tehtyä kunnon ruokaa ja minä just tykkään kokeilla erilaisia reseptejä ja eri maiden keittiöitä. Toki tykkään käyä myös ravintoloissa herkuttelemassa. Olisi muuten ihana, jos kirjoittaisit reseptisi ylös tänne blogin puolelle siten, että niitä voisi tunnisteen kohdalta selata. Siulla on jo vaikka mitä ihania reseptejä täällä ja mietin, että löydänköhän niitä, kun joskus sitten haluan niitä myös tehdä. :) Mut tämä oli vain miun ehdotus, ei ole pakko toteuttaa. ;D Kaunis kattaus on tärkeää. :) Pitää olla myös silmänruokaa. ;)

    Pajunkissat on ihania. :) Odotan jo niin kevättä ja sen mukana tulevaa kesää. Mutta keväässä on jotain... taianomaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut mielessä laittaa sivupalkkiin tunnisteet esille. Mutta sen teen nyt sitten leikkauksen jälkeen sairaslomalla, sitten mulla on aikaa :)

      Poista
  4. Moi Satu <3

    Kevät ihmisen parasta aikaa :) Silloin olo on vielä toiveikas kun valo lisääntyy, lumet sulaa jne. Itse kesä on usein pettymys jos säät ovat viileitä... Onnea leikkaukseen, kerro sitten miten meni!

    VastaaPoista
  5. Nauti seesteisestä sunnuntaista! Hih hih, nauroin kun kerroit kulinaristisista intohimoistasi ... samaistuen sinuun - kun opiskeluaikoina kävin kotona viikonloppuisin, isä oli hankkinut sekä hiivan leipomiseet että popcornin jyvät poppailtavaksi - jo silloin renotuduin leipoen ja keittiössä hääräillen :-)
    Myötätuulta ja enkeleitä huomiseen - olet ajatuksissani!

    VastaaPoista
  6. On ihanaa, kun kevät antaa merkkejään itsestään. Tästä alkaa vuoden paras aika, joka jatkuu sinne syyssateisiin asti :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig