keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Icebug ♥

Ajattelin kertoa teille erittäin hyvän talvilenkkari-vinkin! Olen käyttänyt Icebug kenkiä nyt toista talvea ja todellakin suosittelen niiden käyttömukavuutta ja pitoa. Ei tarvitse jännittää jalkaansa kun kävelee jäätiköllä. Mieletön keksintö! Icebug on ruotsalainen keksintö ja niitä on valmistettu kenkiä vuodesta 2001. Kenkiä on olemassa korkea vartisena ja lenkkarimallisena. Talvelle 2010-2011 se toi mallistoon uuden nastoitetun juoksukenkämallin, Heroksen. Maahantuojahan markkinoi Herosta sanoilla “Pitoa, mukavuutta, tukea, keveyttä ja hyvää kosteuden sietoa.”  Icebug Heros on mainio valinta neutraalisti tai lievästi ylipronatoivan juoksijan talvikengäksi.Pidosta jäisellä tiellä pitää huolen 15 hiiliteräsnastaa, jotka kestävät 1000 kilometriä vaivatta: nastat eivät juurikaan kulu, ja jokaikinen niistä pysyy tiukasti kengän pohjassa paikallaan. Nämä eivät ole mitkään yhden talven ihmeet. En nyt kerinnyt napata kuvia omistani, mutta ne ovat aivan samanlaiset kuin alakuvassa olevat Icebugit. Otankin teille jokunen päivä kuvan kengistä tositoimissa, kun sitten joskus voin lähteä ulos.



                                                       kuvat Varuste.net

Icebug kenkiä myy kotipaikkakunnallani Urheiluliike Ropponen ja siellä on nyt kyseisistä kengistä hyvä alennuskin. Icebug istuu myös  hyvin hieman rintavampaankin jalkaan. Kenkä pitää  paremmin kosteutta kuin normaali kesälenkkari. Icebug hengittää riittävän hyvin, joten kosteuden siedossa valmistaja on onnistunut erinomaisesti. Icebugia myydään noin 120-170 eurolla. Hinta on hieman korkeampi kuin kilpailijoilla (esim. Asics Gel-Arctic), mutta vastineeksi Icebug tarjoaa huomattavan paljon käytettävyyttä, huolettomuutta ja kestävyyttä. Kengät ovat monikäyttöiset, laatu on hyvä ja nastat todellakin pitävät jäällä!

Onko teillä käyttökokemuksia kyseisestä kengästä tai onko teillä jotkin erityisen hyvät kengät talviliikuntaan?

SHARE:

2 kommenttia

  1. Minäkin vannon Icebugien nimeen. Tämän talven olen niillä löntystellyt, enkä enää muita talvilenkkareita jalkaani huolisikaan. Eli tosiaan, mulla on sellaiset juoksulenkkari mallit. Hinta on melkoisen kova (itse maksoin omasta pussistani 16e, firma maksoi loput. hyvä diili!), mutta aktiiviselle talviliikkujalle maksaa taatusti itsensä takaisin.

    VastaaPoista
  2. Mä just eilen näin Intersportin Icebug -tarjouksen ja kiinnostuin noista kengistä. Ois mulle just hyvät. Mä haluaisin ehkä jotkut pidempivartiset =).

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig