sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunnuntain inspiraatiot!

Sunnuntait ovat yleensä ihania päiviä, mutta nyt olen todellakin murheen laaksossa. Jos jollakin on Aku Ankan tuuria niin minulla, kaikki s*nta tulee niskaan ja kerralla isolla ryöppynä. Kuinka paljon yhdelle ihmiselle annetaan kannettavaksi? Juuri nyt tuntuu, että minun vahvuuteni suhteen on tullut jokin väärinkäsitys. Minulla on ollut kantamusta liikaa, joutuu leikkaukseenkin kun hartiat eivät enää kestä vastoinkäymisiä.  Mietin eilen paljon asioita ja otan mielelläni vastaan vaikka osa-aikaisen kesätyön. Saisi muutakin ajateltavaa kuin vastoinkäymiset! :) 


Näinhän sen sunnuntain pitäisi mennä. Sunnuntaihan  on jo sanana suussa sulavan suloinen, rentoilupäivä Sunnuntait ovat päiviä, joihin ei pidä sopia mitään menoja tai tapaamisia. Sunnuntait ovat sellaisia extemporepäiviä. Meilä nukutaan yleensä sunnuntaisin pitkään (tää tulee ajastettuna), syödään brunssia, ulkoillaan, luetaan kirjoja, nautitaan tekemättömyydestä ja rentoilusta. Koska arki on niin hektistä niin viikonloppuisin on mukava rentoutua. Tänään käyn hiihtämässä tai siis kokeilemassa mitä käsi tykkää tasatyönnöstä.



Ostin eilen kimpun keltaisia tulppaaneja. Minulle värikkäät tulppaanit edustavat kevään tuloa, silloin lupa alkaa sisustamaan kotiakin keväisin värein.


              Vielä aamullakin mietin eilistä päivää, oli niin mukava nähdä veljeni.
     Ja tavoilleni uskollisena, nukuin eilen tulomatkan kotiin kun äitini ajoi autoa :D


Tällaisia ostoksia tein, elikkäs Lindexiltä vaaleanpaidan, jossa on ommeltu korukiviä. Paidan kanssa ei tarvitse käyttää enää erikseen koruja vaan korut ovat itse paidassa- Ihastuin tähän paitaan ensisilmäyksellä :) Paita sopii hyvin jakun kaveriksi.

                         Onko teillä ostoslistallanne jokin tietty vaatekappale?
                   Limenvihreä solmittava nauha takana on kaunis tehosteväri.

Ja tällaisen alelöydön, pitsisen tunika/mekon. Tämänkin nähtyäni en voinut viedä sitä enää takaisin sovitusrekkiin. Sitä oli enää yksi kappale kokoa 40, aika tiukkamalli, koska yleensä käytän kokoa 38/40. Olen etsinyt viime kesästä lähtien tällaista 3/4 osa hihoilla olevaa pitsimekkoa  ja nyt sen löysin. Eikä ollut pahanhintainenkaan :)

Minulla on niskassani kaksi tatuointia, joten ne tulevat hyvin esille näissä molemmissa vaatteissa.


     Brunssin alkuun maistelen alla olevaa kaakonmakuista ProFeel juomaa.
Oletteko maistelleet Valion Pro feel-tuotteita? Proteiinijuomia, rahkoja ja jogurtteja?

Itse tykkään kokeilla kaikkea uutta ja  olenkin innostunut kokeilemaan tuoteperheestä kaikki maut :) Yksi annos sisältää 20 grammaa proteiinia, hiilihydraatteja 8g, joista sokereita 8g. Pro-feel tuotteet ovat kyllä aika sokerisia mutta sillähän sitä makua saadaan tuotteisiin. Huono puoli on myös hinta, mikä on aika suolainen. Palautusjuomajauhehan tulee paljon edullisemmaksi.Olen kokeillut myös Alpro valmisteita ja niistä olen löytänyt suosikkini, Vaniljan maun.

/

Meillä nautitaan sunnuntaibrunssiksi eukalyptus teetä, itsepuristettua appelsiinimehua, tomaattimunakasta, salaattia, lehtitaikinaan tehtyjä pekoni-kananmuna kuppeja, lettuja ja toissapäivänä tehtyä Suolapähkinä-kinuskikakkua :) Eiköhän tässä ole jo hyvä aloitus sunnuntaille. Laittelen teille kuvia paistoksistani iltasella tai huomenna.

           
           Tänään herkutellaan luvan kanssa, edes jotain iloa tähän elämään.
                    Parit vatsamakkarat sinne tänne, elämme vain kerran! 

                                                     
           
                               Suloista sunnuntaita täältä risukasan keskeltä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Voimia sinulle! <3

    Nuo pro tuotteet on hyviä kun ovat suurin osa laktoosittomia :-) käytän paljon.

    Sunnuntain valoa <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan pitsi mekon olet ostanut ja luulen että väri sopii sinulle täydellisesti.
    Ostin yhden Pro-feel juoman, jota pidin kalliina ja tuolla se on edelleen jääkaapissa. Syön yleensä Valion maitorahkan iltapalaksi mehukeitolla ja suoraan purkista :D Siinä päivittäinen proteiini lisä. Muuten pyrin saamaan proteiinin päivittäisestä ruoasta mutta aina työpäivinä se ei onnistu :(

    Leppoisaa sunnuntaita ja tseppiä vastoinkäymisiin <3

    VastaaPoista
  3. Voimia!! <3 Ja vastoinkäymisistä huolimatta leppoisaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  4. Jotenkin tuttuja tuntemuksia... mutta eikös me kuiteskin olla sitkeitä sissejä, eikös ♥ jostain kummasta me niitä voimia saadaan!
    Kaikesta huolimatta ihanaa sunnuntaita!

    Niin ja upeita vaatteita olit ostanut :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig