maanantai 25. helmikuuta 2013

Iltamyöhällä mä kotiin raahustin...

Kuinka iloiseksi ihminen voikaan tulla puhelinsoitosta. Veljeni soitti minulle työmatkaltaan, New Yorkista, josta matka jatkuu Pohjois-Carolinaan. Oon niin ylpeä veljestäni :) Olisipa ihana itsekin matkustaa suuren meren tuolle puolen toistamiseen.

                                                           kuva Weheartit


Mulla on tänään aivan tosi pitkä työpäivä, joten unta ei tarvitse etsiä tänä iltana. Olen kotosalla joskus seiskan aikoja eli kahdentoista tunnin työpäivä. Ärsyttävintä koko hommassa on se, että jouduin odottelemaan kaksi ja puolituntia kokouksen alkua ja tällä pienellä paikkakunnalla jossa töissä käyn ei ole kauheasti virikkeitä paitsi pizzapaikka. Sinne menin siis kirjan kanssa aikaa tappamaan, hyvä syy herkutella heti viikon alkajaisiksi :D sekä kirjoitella blogiteksti ajastuksella.

                                                             kuva Weheartit

Neljä työpäivää ja sen jälkeen alkaakin odotettu hiihtoloma. Tänä vuonna emme voineet varata matkaamme hiihtolomalle, koska leikkausajan kohta ei ollut tiedossa, enkä tietäisi sitä vieläkään ellen olisi itse soittanut leikkurinhoitajalle. Leikkaus on kumminkin kahden viikon kuluttua jo ohi ja toivon mukaan kaikki menisi hyvin ja pääsisin jo seuraavana päivänä kotiin. Hiihtolomalla siis teen kaiken sellaisen pois alta, jota en voi touhuilla leikkauksen jälkeen 6-8 viikkoon. Pitkä aika. Vaativa leikkaus. Mutta luottamus on suuri koska kirurgin sormenpäissä on hallinta ja näillä lääkäreillä taitoa on useista samanlaisista leikkauksista. En ole toivon mukaan maanantaikappale. Suojelusenkelini toivon mukaan pitää minusta huolta, täytyy vain luottaa ja rentoutua. Kaikki menee niinkuin on tarkoitettukin. Aivan ylimmäisenä ja alla ovat kauniit kuvat minun paratiiseistani, sellainen on minun sielunmaisemani. Millainen on sinun sielunmaisemasi?

                                                    kuva Weheartit

                                
                                    Enkelinsiipien kosketuksia iltaanne!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihania vaatteita löysit viikonlopun ostos reissulla, kauniita! :-) En tiedä miksi ei hyväksynyt kommenttia sinne, koetetaan tähän :-)

    Tsemppiä työpäiviin ennen lomaa ja aurinkoisia päiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas outoa, jos ei antanut kommentoida. Mutta tää tietotekniikka on välillä niin...kiitoksia :)

      Poista
  2. Mukavaa hiihtoloman odotusta, koko loma on vielä edessä. Kiva, että pääset leikkaukseen jo pian.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig