keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Keskiviikon kepulikonstit


Tän päivän postaus on aikamoinen sillisalaatti, mutta olkoon. Itse tykkään ainakin sillistä :D  Silmät sikkaralla tein tuttavuutta uuden päivän kanssa jo varhain. Ahmin aamupalaksi 5km juoksulenkin, en siis HK:n sinistä lenkkiä :D Wuhuu, jospa iltapäivällä kokeilisin hiihtoa vaikka tää mun käsi ei kyllä tykkää siitä. Värien maailma avautui heti aamusta eteeni täydellisenä palettina. Tai siis mietin niitä kesäisiä ihania juoksulenkkejä aamuauringossa mutta nyt vastassa oli pelkkää valkoista. Olen muuten aikamoinen nautiskelija kerrottuna miljoonalla, mitäs muutamasta makkarasta (jos ne nyt eivät ole terveydelle haitaksi asti). Pitää naisella muotoja olla. Jokainen määrätköön oman tahtonsa ♥ 

                                                       kuva lainattu täältä.


Tänään on edessä pitkä työpäivä(mulla menee työmatkoihin päivässä 2 tuntia), vaativa luokka, huoh! Jos olisin ollut vastavalmistunut ope vailla työkokemusta, olisin ottanut balleriinat tiukasti käteeni ja juossut karkuun. Oppilaat, kun eivät ole helpoimmasta päästä.Työurani työläin porukka mutta myös porukka joka on mennyt eteenpäin hurrrrrjasti! Työmatkoissa on se hyvä puoli, että siinä kerkiää nollata työasiat kun saapuu kotiin.Olen hankkimassa korvatulppia, jollaiset jo useammalla opella onkin. Se vaientaa liikaa melua, mutta niiden läpi kuulee normaalin puheen. En aio kuuroutua lähivuosina, joten korvatulppien hankinta on lähiaikojen hankinta. Huomaan joskus töistä tullessani korvieni olevan kuuloherkät. En siedä kovia ääniä, haluan olla töiden jälkeen hetken täydellisessä hiljaisuudessa. Ammattini takia en kaipaa yökerhoihin bailaamaan :D Mutta silti tykkään työstäni, koska jokaisessa työssä on ne huonot puoletkin. Ja näihin asioihin voin vaikuttaa itse, mukavaa :)

Tällaisten hieman raskaiden työpäivien jälkeen on oltava jotain kivaa suunniteltuna illalle tai yleensä makaan äxxänä lattialla väsymyksestä :D Noh, ei tosi! Olen oppinut vuosien kokemuksen kautta ottamaan työn työnä ja kun suljen työpaikan oven mulla alkaa vapaa-aika. Se riittää, kun teen töissä parhaani. Lasten ensisijainen kasvattaja on heidän huoltajansa. Tai niin ainakin pitäisi olla! Oppilaani toteavat usein, että " ope, mitäs kivaa taas tänään tehdään?" Se on kivaa kuultavaa :)



Eilen illalla iski hirmuinen jätskihimo. Eikä mieli tehnyt ihan mitä jätskiä tahansa vaan nimenomaan B&J Wich-jätskiä. Kauppaan en jaksanut lähteä joten päätin kokeilla vastaavan herkun valmistamista itse. Ja oi oi, en uskonut tätä koskaan sanovani, mutta nyt jäivät kyllä Ben ja Jerry kakkosiksi! Ensin leivoin cookiet tällä reseptillä hieman muunneltuna: rouhittua suklaata laitoin taikinaan n. 1 dl enemmän ja kokeilumielessä iskin sekoittimeen lisäksi pari kourallista All Bran-muroja(!) rapeutta tuomaan. Keksien hieman jäähdyttyä tein niistä sandwicheja lusikoimalla minttujätskiä kahden keksin väliin. Taivaallisia vaikka itse sanonkin, syötiin ne kylmän maidon kanssa. Ensi kerralla aion valmistaa keksit valkosuklaalla ja pähkinöillä ja kokeilla täytteeksi mansikkajätskiä. Terveisiä vaan kaikille karppaajille ;)


Herkuttelujuttujen jälkeen on hyvä siirtyä urheiluun...Viime viikolla yhtenä iltana pitkän työpäivän jälkeen pakottauduin pienelle iltakävelylle, oli päästävä pois sisältä hetkeksi Oli kaunis auringonlaskun aka ja sininen hetki oli tuloillaan mutta vähän vaisu, ei samanlainen kuin kesällä. Ja sitten tulikin jo pimeää ennen kuin ehdin "pikkumetsästä" pois. Sydän vaan hakkasi kun kipitin karkuun pimeässä vaanivia murhaajia ja mörököllejä (minullako muka ylivilkas mielikuvitus?! :D)...eikä muuten auttanut ollenkaan että olin juuri katsonut youtubesta metsään sijoittuvan kauhuleffan The Blair Witch :/  

Kisumme matkaa kätevästi Vuittonin kantokopassa. Eräs kaverini totesi minun olevan totaalisesti sekaisin, kun menin ostamaan kissuudelle arvolaukun, mutta tärkeintähän on tyyli ja se kestoikä!




             Tää laukku pääsee pitkästä aikaa ulkoilemaan ystävättäreni synttäreille.
            Tää on melkein 10 vuotta vanha Terrieri-laukku, jonka ostin Lontoosta Harrodsilta.


Lueskelin yksi päivä Mietteitä matkanvarrelta blogia ja siellä oli todella viisaita sanoja. Joka ilta ennen nukkumaan menoa olisi hyvä listata muutama hyvä ja voimauttava asia kuluneesta päivästä :)


Mulle tää lista oli eilen illalla seuraavanlainen, 
1. Pitkät yöunet (i love it), varhainen herääminen ja kiireetön aamu. Teetä, sanomalehti ja kevätaurinko mielessä.
2. Tapasin uuden ihmisen, mieleenjääneen, vähän hämmentävän.
3. Vahvat tunteet. Iloa, haikeutta, kaihoa, elämisen riemua.
4. Vauhti ja tapahtumien paljous. Olen viilettänyt koko päivän paikasta toiseen. Siinä huiskeessa olen totisesti tuntenut eläväni. Monen rauhallisen päivän jälkeen on mukava elää yksi tällainenkin.
5. Tämä ihana iltahetki. Saan rauhassa jäsennellä mielessäni tänään tapahtunutta. Juoda vihreää teetä ja tuumailla. Olen väsynyt jo, pian on aika käydä levolle.


Pienenä muuten inhosin nukkumaanmenoaikoja, mutta en kapinoinutkaan sen suuremmin vastaan mutta nykyään kunnon uni on suurinta luksusta mitä tiedän. Usein nukkuminen tuntuu hirveältä ajanhaaskaukselta mutta samalla niiiiin ihanalta,etenkin päikkärit ja toisaalta silloin kuin unelle on varannut kunnolla aikaa ei väsytäkään yhtään. Niinä iltoina tunnen suurta sympatiaa sitä joululaulun tonttua kohtaan, joka ei vaan saa unta vielä kahdennessatoista säkeistössäkään, kun koettaa saada unta eikä vaan saa... 

Hei, tästä postauksestahan tuli oikein kokonaisuus, oli hyvää oloa, juoksentelua, herkuttelua ja untakin, aika kokonaisvaltaista.  Kuinka monta tuntia nukutte muuten yleensä yössä ja harrastatteko päikkäreitä? Oletkos joskus pitänyt listaa päivän parhaista asioista?
 
                            Kepeän kivaa keskiviikkoa kaikille ;)
 
                   PS. Mulle voi jättää myös kysymyksiä klik, klik!



SHARE:

4 kommenttia

  1. Hyvää huomenta! Nukkuminen on ihanaa ja päikkärit silloin tällöin... mahtavaa :)
    Lista päivän parhaista asioista kuulostaa hyvältä, pitääpä harkita!
    Mukavaa keskiviikkoa!!!

    VastaaPoista
  2. Kaunista huomenta myös Sinulle ja olipa ihana lukea kommenttisi heti kun avasin tietokoneen :) Me ihmiset osataan olla sitten joskus vaativia, ei osata aina olla kiitollisia pienistä, ei niin itsestäänselvistä asioista.

    VastaaPoista
  3. Minä tein jossain vaiheessa iltaisin listaa, jossa kiitin viidestä elämäni hyvästä asiasta. Joka illalle piti löytää uudet kiitoksenaiheet. Listaus liittyi erääseen kurssiin ja sen ylläpito jäi pitkäksi aikaa päälle. Jossain vaiheessa se sitten unohtui - täytyypä miettiä, josko ryhtyisi uudelleen. Ja ihana kisuli siellä on - kyllä se parasta ansaitsee;)

    VastaaPoista
  4. Nukkuminen on nykyisin luksusta kyllä. Lapsena sitä tuskin näki asiaa ihan samalla tavalla :D Meillä on töiden kautta myös moista positiivisuus listaa pidettävä, nykyisin mietin vain asioita pahemmin listaamatta niitä :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig