torstai 3. tammikuuta 2013

Kenkä ja kesä mietteitä...


Tänään taivas on tuntunut lepäävän lähellä maata. Se on hivellyt sateellan valkeutta, joka yhä viipyy maisemissa, jonne pehmeä harmaa teki itselleen pesän. Kuurankyyneleet sulavat puiden oksista ja paljastaa ne odottamaan kevättä.  Mutta räntää, lunta, kylmää. Jatkuu vaan. Pidän kyllä tästä kauneudesta vielä, viehättävää ja lumoavaakin. Valkoita utua on ollut ihan katsella. Mutta minua palelee. Koko ajan. Haluan lämpöä, aurinkoa ja kesän vihreyden. Onneksi sieltä pilvien välistä se kevät vielä antaakin lupaavia merkkejään...toivottavasti! Oon niin kesäihminen, vaikka oonkin syntynyt tammikuussa.

kuva lainattu täältä.

Illalla käyn kuutamokävelyllä ystävättäreni kanssa ja suunnittelen huomisen päivän oppitunnit tai ei niissä niin paljoa ole suunnittelemista, vanhalla rutiinilla mennään. Iltapalaksi tein kurkku-juusto-yrttilevite cocktailpaloja. Minusta aika somia ja erittäin makoisia :)



Asiasta kukkaruukkuun...Olen miettinyt muuten tällaisia UGGeja, mutta jotenkin en vaan lämpeä näille kuitenkaan. Täytyy pitää kenkien suhteen mietintätauko...ehkä liian bling blingit ja vaikeahkot pitää puhtaina arkikäyttöön? Mitäs olette mieltä? Musta nää ovat joko hienot tai tosi mauttomat.
                             Uggin Cardiganit mulla jo onkin ja niistä olen tykännyt todella paljon.

                                                                         kuva lainattu täältä.

                                                     Huomenna on jo perjantai, jee!

                          Valaistumista odotellen,
                                                                 Satu Koo
SHARE:

4 kommenttia

  1. Aika hienot noi uggit kyl on,ehkä arkikäyttöön liian blingit mut kelpais noilla kaupoilla vaik kipsutella..ite tykkään kovasti uggeista,niin lämpimät ja hyvät kävellä.t.Suvi

    VastaaPoista
  2. Niin, noi ovat kyllä kauniit mutta kuinkahan kestävää materiaalia toi paljettikuosi on kengissä kun paljettipaidoista jo sinkoilee aina välillä paljetit irti :D Jotenkin tekisi mieli ostaa tällaiset tai jos haluaisia hieman hillitymmät paljettiUGGit niin voisin ostaa mustilla paljeteilla olevat..hei, täähän olikin hyvä idea ;D

    VastaaPoista
  3. Ihanat on....eikun osta vaan- voin kuvitella sun jalassa, hiiteen käytännöllisyys....johanna

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig