maanantai 28. tammikuuta 2013

Jos minulla olisi...


Piikkimatolla on mun poskiontelotulehduksen aiheuttamaan pääsärkyyn suuri apu!
                                Joskus jopa nukahdan matolla makaillessani.

Uusi viikko alkoi tai siis jakuu sairaslomalla. Olo on aika kamala, tuntuu, että mulla on jo poskiontelontulehduskin. Täytynee mennä lääkäriin uudemmalti. Tänään on siis todella ruma päivä! Rumien päivien pahin vihollinen on ihmisten tapaaminen marketin kassajonossa, koska silloinhan joku saattaisi ihmetellä kalvakkaa olemustani ja likaisia verryttelyhousujani. Yrittäminen ja riskinotto johtavat joskus epäonnistumiseen. Kaikesta hyvästä huolimatta epäonnistumisen tunne on aina melkoisen epämiellyttävä. Vähän samanlainen kuin seisoisit räntäsateessa hienoissa uusissa nilkkureissa, jalat litimärkinä ja kohmeisina. Vaihtoehtona olisit voinut valita lämpimät ja vähemmän hienot Kuoma-saappaat, jolloin jalkasi olisivat kuivat. Mutta hetkinen! Sittenhän et olisi oppinut mitään.

Epäonnistuminen. Se on osoitus siitä, että olet uskaltanut yrittää.

                                                       Kuva lainattu

Viikonloppuna käydessäni Vuittonilla jäin ihmettelemään miten kukaan maksaa tästä nahkanpalasta 150e! Vaikka minulla olisi rahaa rajattomasti en siltikään ostaisi tätä varsin arvottoman näköistä nahkan palasta :D

                                                Kuva lainattu 
Juteltiin viikonloppuna ystäväni kanssa haaveista ja tässä nämä minun haaveeni eivät ole tärkeys- tai missään muussakaan järjestyksessä. Osa on hieman enemmän utopiaa ja osa vieläkin enemmän. Haaveita kuitenkin kaikki.Jos minulla olisi rajaton määrä aikaa ja rahaa, miten elämäni muuttuisi ja mitä tekisin ylimääräisellä ajalla?
                                    Kuva lainattu
  •  
  • Muuttaisin Nizzaan meren rannalle tai muuhun Euroopan kaupunkiin, jossa ei olisi paljoa lunta talvellakaan. Toki olisi olemassa myös se kakkoskoti ;D
  • Ostaisin myös Suomesta oman asunnon, jossa olisi Hiekkalan pihapiiri (muistanette lapsuudesta ihanan kirjasarjan) olisi juuri sellainen, jossa haluaisin asua. Omanapuita, vanha talo ja rakennuksien reunustama aidattu piha.
  • Maksaisin omat ja läheisteni velat pois 
  • Auttaisin kodittomia eläimiä vielä enemmän kuin nykyään
  • Viettäisin osan vuodesta Suomessa ja osan ulkomailla
  • Viljelisin pientä maapalstaa ja pitäisin omaa pikkupuutarhaa!
  • Tekisin paljon erilaista vapaaehtoistyötä erityisesti eläinten parissa
  • Opettelisin ranskaa, italiaa ja espanjaa
  • Kirjoittaisin sen kirjan, kävisin sukeltelemassa ja
  • Perustaisin sen hyvinvointispan ja ravintolan
  • Harrastaisin aktiiviliikuntalomia
  • Nukkuisin paljon
  • Ulkoilisin päivittäin
  • Aina olisi tietenkin tilaa yhdelle tai kahdelle nahkaiselle arvolaukulle. Tottahan toki;):
    Viimeisin hankintani, Vuittonin Neverfull MM on vastannut tarpeitani ihan äärettömän hyvin, sinne mahtuu pieniläppäri, kamera ja koulukirjat. Sydänkäpyseni ei laukusta ihan liikaa pidä ja hän kutsuukin sitä roskikseksi. Tästä lisää myöhemmin. Kuulemma se vetää kaiken itseensä eikä sieltä loppujen lopuksi löydä mitään.
  • Huippu muotisuunnittelijan juuri minulle tekemä vaate- ja kenkäkokoelma. Siis kokonainen kokoelma, niin arkeen kuin juhlaan.
  • Haaveissa olisi myös vähintään 30 m2:n vaatehuone, jossa on tarpeeksi hengari- ja hyllytilaa sekä vaatteille että tilaa myös kengille.
  • Laittaisin hyvää ruokaa ja leipoisin vielä enemmän
  • Istuisin kahviloissa ja kiertäisin kirpputoreilla
  • Minulla olisi aikaa vain ihmetellä ja olla luovempi
  • Saisin toteuttaa omia ja perheeni haaveita sekä saisin elää suht terveenä.
    Monien unelmien toteuttamiseksi tarvitaan rahaa, mutta ihan kaikkea rahallakaan voi ostaa. Kuten sitä "oikeaa" onnea, rakkautta ja taivaspaikkaa!
                              We don´t wake up looking like this! Kuva lainattu
                                           Kuva lainattu
                    Millaisista asioista sinun listasi koostuisi?

Smoothie ja pari palaa Stockalta ostamiani suklaita ja simmut kiinni. Täältä tullaan taas unet...oon nähnyt kipeänä ollessa mitä ihmeellisempiä unia!

Kirja käteen, kisu kainaloon ja päikkäreille. Raskasta tämä toipilaan elämä. Toivottavasti sinulla on tänään kaikki hyvin. Tai edes ok. Joskus sekin on ihan hyvä.
Toivottelee, niiskuneiti.

Niisk ja atshiuuu tuntuvat olevan päivän sanat.
PS.Illalla käynnistyy sisustusarvonta! 
SHARE:

5 kommenttia

  1. Paranemisia Satu! <3

    Yksi vinkki poskiontelontulehdukseen (voi olla että olet jo kokeillut), mutta itse sairastan suht usein ko. tautia niin ison avun olen saanut apteekista ostettavasta ns. nenäkannusta.
    Heti kun alkaa ilmenemään oireita niin rupean huuhtomaan nenääni ja yleensä säästyn taudilta :)
    Pieni hinta siitä jos ei tarvitse sairastaa!
    Alussa vierastin nokkakannua kyllä, olin ihan varma että hukun kun alan työntämään vettä nenääni mutta EI! varsin simppeli toimenpide.

    TSEMPPIÄ!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ja toi nenäkannu mulla onkin. Nämä nenänalueen tulehdukset johtuvat suuresta kystasta poskiontelossani, jota ei vieä aleta leikkaamaan.

    Kun vaan saisi tän angiinan kuriin niin olisin tosi kiitollinen ja kuuloni takaisin, kun räkäisenä vetää korvatkin täysin lukkoon. Lepoa ja lepoa, kunpa jo tällä viikolla pääsisi töihin :)

    VastaaPoista
  3. Parane pian!
    Blogissani on sinulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia siis tää sun viestisi oli päivän piristys :) Ihanaa kiitos! :))

    VastaaPoista
  5. Tuo siun haavelista on hyvä! :) Siis miulla on melkein nuo samat, jos siis ei katsottas rahan ja ajan määrää. Toisaalta on ilahduttavaa huomata, että aika monen haaveen voi toteuttaa, vaikkei olisikaan suurta rahapussia. :) Ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki palata venäjän opiskelujen pariin, kun haluaisin osata sitä. Netistä ehkä voisi löytyä jokin kiva sivusto, jossa voisi opiskella.. :) Mut paranemisia sinne! Toivottavasti alkaa helpottamaan! Poskiontelontulehdus ei oo kiva, se tuli miulle pienenä. Siihen ensioireisiin voi ottaa höyryhengitystä ja laittaa jotain lämmintä poskille ja sit liikuttaa päätä, niin voi auttaa, ettei tule koko tauti. Miulle ei oo toiste tullu. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig