lauantai 19. tammikuuta 2013

Arvonnan voittaja ja kemuilua!

Haen usein viikonloppuisin leipomosta aamulenkillä ollessa tuoreita croissanteja. Täytän ne kotona kurkulla, tomaatilla ja kananmunalla.
Millaisen aamiaisen Te yleensä syötte viikonloppuisin?

Olipas ihana nukkua melkein kellon ympäri. Verkkainen aamu. Myöhäinen herääminen. Aamulenkki puhuen samalla äidin kanssa puhelimessa Sitten keittiöön tekemään aamupalaa. Radio päälle. Sieltä tulee YLEX:n aamupoikien hauskoja juttuja. Aussiaamupala on taas tullut jäädäkseen. Viikolla syön aamuisin puuroa mutta viikonloppuisin sitten hieman rennommin.  Viime viikon Suomen Kuvalehti on hyvä lukea viimeistään tässä vaiheessa, kun uusi tipahtaa postiluukusta muutaman päivän kuluttua. Ja kun aamupala on syöty on päivän ainoan kahvin aika. Arjen luksusta.Ja tämän jälkeen koko päivä on vasta edessä. Mitäköhän kivaa se tuo tullessaan? 


Tänään olisikin ystäväni 40-vuotis kemut. Olen miettinyt jo hieman mitä laittaisin päälleni. Mutta siitä en ole vielä päässyt itseni kanssa sovintoon, laitanko pitkät housut vai hameen...En vain ole oikein juhlatuulella, joten taidan vain käydä onnittelemassa ystävääni ja hieman herkutella. En tiedä tekeekö nää kipulääkkeet vai hiipivä keski-ikä sen, että myöhään valvominen ei vain kiinnosta. Seuraava päivä menee muuten pelastusarmeijalle. Ja onhan tuota tullut juhlittua elämänsä aikana, että musta on parempikin, että ihminen hieman rauhoittuu iän myötä. Olisi aika kamala ajatus, jos päällimmäisenä olisi tässä iässä mielessäni yökerho illat :D


Pilkettä silmäkulmassa täytyy olla koko elämämme ajan, ettei elämä käy liian mustavalkoiseksi ;)



Tein viime viikolla vaatehuoneen suursiivouksen. Koskaan aikaisemmin en ole tainnut rukata vaatteita niin armottomasti. Jos en ollut käyttänyt jotain mekkoa kertaakaan vuoden aikana, se on syytä pistää pois. Ja vaikka joku vaate olisikin kiva kaikkien muiden mielestä, mutten itse tunne siinä enää oloani kotoisaksi, niin pois vaan. Hyvä vain, jos mahdollisimman moni vaate löytäisi uuden omistajan kirpparilla. Ja hinnat pidän kaikissa alle kympissä, vaikka kuinka olisi merkkiä ja tunnearvoa. ; ) 

                                  Kuva lainattu

Nyt vaatehuoneessa ihanan väljää(taas jonkin aikaa :D), ja sieltä todella löytyvät vain ne vaatteet, joita todella käytän. Ja kyllä, vaatehuone on jotenkin ihan harmoninen nyt. Toki siihen vaikuttaa myös se, että kaikki pinot ovat aivan tasaisia, mutta se väljyys, se on parasta! Eli suosittelen lämpimästi : ) Tunnustan: Tykkään tavaroiden omistamisesta. Ja niistä luopuminen on hankalaa. Haluaisin kyllä olla minimalisti, mutta epäilen että minusta ei ole siihen. Mieheni haluaisi myös olla minimalisti, mutta minun vuokseni myöskään hän ei kykene siihen. Ristiriitaista? Kyllä.Teen nykyisin aika vähän virheostoksia, siis sellaisia vaatteita tai asusteita, jotka jäävät käyttämättä. Vastaavasti ostan uutta harkiten mutta kun sitä ostan, panostan vaatteeseen mielelläni.





                                                   Kuva lainattu

Miksiköhän toisille ihmisille siisteys ja järjestys on niin tolkuttoman tärkeitä ja toiset taas pystyy elämään ihan yhtä onnellisena tai onnettomana vähemmän siistissä kodissa? Olen tässä viime aikoina ihmetellyt sitä, että miten minun kaikki aika menee, kun huushollaan tätä pikkuruista kämppää. Tai siis olen aika suurpiirteinen. Ne, joilla on lapsia niin  heittävät vaan vauvan vaunuihin ja ei muuta kun lets go. Miks minulle ei koskaan mikään ole niin helppoa? En tykkää tulla sekaiseen kotiin työpäivän jälkeen.
Koti ei ole vain paikka missä asutaan, nukutaan yöt ja syödään. Koti merkitsee paljon enemmän. Kodin täytyy olla ihana viihtyisä paikka, jonne on aina kiva tulla. On sanomattakin selvää että rakastan kauniita koteja, hyvää ruokaa, perhettä ja ystäviä. Tykkään kutsua läheisiä kyläilemään, laittaa ruokaa ja leipoa. Istua iltaa kaikessa rauhassa.



Niin hassulta kun se ehkä kuullostaa, niin silloin kun mun elämä tuntuu olevan omassa päässä sekaisin, niin silloin on pakko siivota kaapit tyyliin "kaapit järjestyksessä, elämä järjestyksessä". Kuulostaako ihan urpolta? No, voi se sitä ollakin. Tosi paljon tavaraa lähteekin kirpputorille. Jos tässä asunnossa meinataan tulevaisuudessakin asua, on tavaraa pakko karsia välillä rankalla kädellä.
Minua ei haittaa pieni epäjärjestys, mutta puhtaus on sitäkin tärkeämpää. En aio alkaa himohamstraajaksi :D Miksi muuten sateenvarjot aina katoavat? Jossain on kadonneiden sateenvarjojen hautausmaa.En ymmärrä, mihin ne sukat katoavat! Mustaan aukkoon? Meillä on miljoona paritonta sukkaa. On pakko olla hieman boheemi, ja käyttää joskus eri pari sukkia ;o).



                                            Mutta nyt arvontaan!


Kiitos paljon arvontaan osallistujille!

Oli kiva lukea postausehdotuksianne ja yhden olen jo toteuttanutkin.

Tervetuloa myös arvonnan kautta tulleille uusille lukijoille, sekä muita teitä tänne löytäneille!



Ja nyt arvonnan voittaja on aika paljastaa...
Suoritin arvonnan perinteisesti paperilapuin.Voittajaksi  arpoutui Nina Bille.



Onneksi olkoon!

Laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiini

niin laitan palkinnon pikaisesti tulemaan. :)


Kiitos vielä kaikille osallistujille!!
Tänään illalla alkaa uusi arvonta!

Ja maanantaina kirjoittelen Teille kysymyksiinne vastauksia :)


                             Leppoisaa lauantaita, illalla nähdään :)

         


SHARE:

8 kommenttia

  1. Viikonloppuisin syön yleensä jotain hyvää leipää aprikoosi marmelaadin kanssa, muina aamuina aina puuron.
    Vaatehuone pitäisi ehdottomasti siivota, en usko että pois heitettävää on paljon ( olen onnistunut olemaan ostamatta sellaista mitä en tarvitse ) mutta tykkään että tavarat on järjestyksessä ja viime aikoina on ollut useita kiireisiä lähtöjä, joka näkyy :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans aika usein vaatehuone kuin atomipommin jäljiltä, mutta tuleepahan siivottua aina useammin :F Toi hillo vaaleen leivän päällä on tosi herkkullinen ja harrastan sen syämistä ulkomailla ollessa.
    Ihanaa viikonloppua Sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Viikonloppuisin syön yleensä tukevamman aamiaisen kuin arkena. Arkena huitaisen aamulla kurkusta alas vain mustikkakeiton ja töissä syön maustamattoman jugurtin pakastemarjoilla (vadelmilla yleensä, ovat herkkuani ja niitä saa appiukon vattuspuskista poimia kesällä mielin määrin). Viikonloppuun noiden lisäksi kuuluu myös leipää sekä yleensä lisää kasviksia. Tänään se oli avokadoa ja tomaattia. Koetan olla kohtuu terveellinen syömisessäni, ajoittain sunnuntai aamuisin, niinä kiireettöminä aamuina lähinnä syödään kunnon brunssi ihan kotona.

    Vaatehuoneen (tai omassa tapauksessa kaappien) siivoaminen on minusta terapeuttista. Vaikka koetan välttää harhaostoksia, niin kyllä sieltä aina löytyy tavaraa kirpparille vietäväksi. Parastahan siinä on se, että saavat kaikki uuden kodin. Ainakin toivottavasti. Onnistun tekemään raivauksen vaatteissa, huiveissakin (heikommin tosin) ja kengissä. Korut ja laukut ovatkin sitten ihan eri asia. Jotenkin en vaan osaa luopua niistä. Toistaiseksi mies on vielä sulattanut ne. Myin kyllä kellarissa olleen laatikollisen vanhoja laukkuja pois, ehkä se auttoi asiaa :)

    Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Hei SatuMaria!

    Olipa mahtava yllätys - taisi sydän jättää aivan yhden lyönnin väliin kuin luin oman nimeni tuossa voittaja-arvassta - Kiitos!!! :-) Nyt on onnetar hymyillyt minulle niin kovasti että on pian minun vuoroni laittaa yllätys eteenpäin ja arpoa jotain kivaa blogissa!

    Nautin kovasti viikonlopun hitaista aamuista - tykkään hääräillä keittiössä ja valmistaa hieman ekstra-kivan aamupalan meidän poppoolle: Joskus leivon sconsseja, toisinna käyn leipurilta lämpöiset sämpylät ja wiinerit, tai pyöräytä köyhät ritarit mansikkahillolla. "Sotilaat" maistuvat myös, eli "hymyilevät kananmunat" (keitetyt siis,ja hieman valuvat keskeltä) joihin kastetaan lämpöisiä paahtoleivänsuikaleita ... kesäisin marjainen smoothie taikka raikas hedelmäsalaatti jogurtin kera.

    Mukavaa synttäri-iltaa sinulle -Tosi kiva nahkatakki ja farkkuhame .. ja kynsilakka! Viime viikonloppuna valitsin juuri samansävyisen lakan Mavalan lakan :-)

    t: ilonkuplissa leijuva arvonnanvoittaja Nina :-)

    VastaaPoista
  5. Dahlia,itsekään en osaa luopua oikein koruista ja laukuista. Mutta näin jälkeenpäin mietittynä ne tuovat kivoja muistoja,kun niitä katselee vuosien päästä. Jokaisella on oma pieni tarinansa. Sun aamiainen kuulostaa ihanan raikkaalta ja avokado on kyllä tosi herkkua!

    Nina, Onnittelut voittajattarelle :) Ja kiitos noista vinkeistä. Kokeilen niitä heti huomenaamuna. Ei oo vielä kovin suuri juhlafiilis päällä, koska oon siivoillut aamupäivän ajan kaappeja :D Otan suhun yhteyttä yhteystietojen suhteen, niin laitan palkinnon matkaan! :))

    VastaaPoista
  6. Olisiko se tämä ikä... no syytän kyllä myös lääkitystäni... No joka tapauksessa sitä ei enään jaksa rillustaa ja juhlia kokoo yötä. Eilenkin "kilistelin" kotosalla pikkasen ja eikun nukkumaan, eli ei taida tarvita omia synttäreitä sen paremmin juhlistaa :)

    Onnittelut voittajalle!!! Ja oikein mukavaa lauantaita kaikille!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa viikonloppua myös Sinulle. Olehan kuulolla tänään alkaa uusi arvonta! :)

    VastaaPoista
  8. Olen täysin samaa mieltä kanssasi tuosta koti-asiasta. Kodin täytyy olla paikka, jossa viihtyy! :) Nautin, kun silmä lepää sisustuksen harmonisuudessa... Tykkään kans valkoisesta, mutta kaipaan ympärilleni myös värejä. :D

    Onnea minunkin puolestani voittajattarelle ja hyvää lauantai-päivän jatkoa kaikille! :)

    Nyt hipsin takaisin siivoushommiin. ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig