lauantai 29. joulukuuta 2012

Joululoman fiilistelyä vol.2

 
Joulun vietimme siis Varsovassa Hotel Hiltonissa. Loma ei tuntunut jouluiselta ja se olikin tarkoituksena lomassa. Ei ollut tietoakaan kiireestä, viimeisten lahjojen tuskallisesta metsästämisestä tai aikatauluista. Lomalla on tärkeintä ottaa rennosti ja nauttia hieman luksuksesta. Sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa ja tätä lomaa oli odotettukin! Nyt alkaakin taas tiukka kaurapuuro-kuuri on nimittäin säästettävä seuraavaa matkaa varten!
 
Saavuttuamme 23.päivä Varsovaan oli siellä lunta ja pakkastakin -13 mutta sitten tapahtui jotain mukavaa ja sää lauhtui +5 asteeseen ja lumet sulivat melkein kokonaan. Lentokentällä on muuten aina oma ihana jännityksensä.
 
 
   Vuittonin Odeon PM laukku on todella tilava ja matkustaessa kätevä.
 
 
 
Olen jo innolla selaillut netissä eri Euroopan kaupunkien matkoja seuraavaa lomaa varten. Olen sitä mieltä, että matkailu avartaa ja matkailussa ei mene rahat koskaan hukkaan. Matkailu on todellista lomailua. Pienelläkin rahalla voi löytää hyväntasoisia hotelleja ja lentoja. Emme koskaan tee ns.pakettimatkoja vaan varaamme aina erikseen hotellin ja lennon. Tälläkiää lomalla emme nähneet muita suomalaisia muualla kuin lentokentällä. Ja kerrankin matkalaukkumme tulivat ajoissa ja olivat haettavaissa hihnalta. Pari kertaa, kun on sattunut niin, että laukkumme on tuotu kotiovelle koska lentoyhtiö on unohtanut laukkumme kohdekentälle.
 
 
 
Tässäpä hieman lisää kuvia joululomaltamme. Lomakuvia laidasta laitaan, katselkaa ketkä jaksatte.
 
 

 
                 Hiltonia voin suositella aivan kaikille. Hotelli on tärkeä osa lomaa.

 
 

Joululahjaksi hotelli antoi pienen suklaisen joulukuusen ja olutta. Ei kuulosta kovin glamourilta, mutta Puolassa kun pidetään kovin paljon oluesta, taitaa olla jokin kansallisjuoma :D

 
 Uima-altaasta ja Spa-puolesta en ottanut kuvia koska molemmissa oli sen verran ihmisiä että joku olisi saattanut närkästyä. Mutta olipa nauttia hyvästä palvelusta ja tarjonnasta, koska kaikki tarvittava oli saman katon alla. Sai keskittyä olennaiseen eli lomailuun.

 
 Tällaisia laadukkaita ihon- ja vartalonhoitotuotteita oli päivittäin käytettävissä omassa kylppärissä. Ja lisää sai soittamalla palvelijalle. Kyllä, meillä oli tarvittaessa palvelija.
 

 
Executive-huoneemme kylppärissä oli suihku ja erillinen kylpyamme, joten jos kiire yllätti ei tarvinnut odottaa suihkun vapautumista. Ja puhelinhan täytyy olla jokaisessa kylppärissä ;D

                                            Kuuma kylpy, kylmää juomaa ja cupcakeseja
 
Kaupunkilomille lähtiessämme teemme yleensä etukäteen ainakin yhden pöytävarauksen Suomesta käsin. Koska lomapäivien aikana tulee muutenkin käveltyä kilometrejä, niin on ihanaa illalla istahtaa nälkäisenä valisemansa ravintolan pöytään ja antaa makunystyröiden nauttia lomaherkuista.
 
 
 
Mumm
 
 
Vuittonin Eva-clutch on lempparilaukkuni. Sen olkahihna tekee laukusta monikäyttöisen ja jättää tarvittaessa kädet vapaaksi. Vuittonin laukut kaunistuvat vanhetessaan, koska nahkaosat patinoituvat kauniin hunajanruskeiksi.
 
 
Päivällispöydässä. Söimme oikein mureaa ankkaa, oikeastaan suussa sulavaa. Ja creme bruleeta jälkkäriksi, joka on ikilempparini. Mutta tällä kertaa jälkkäri oli pienoinen pettymys. Maku ei ollut täyteläinen vaan maistui aivan kevytmaitoon tehdyltä.
 
 
                               Iltapalaherkkuja, kaliforniansushirullia tilattuna huonepalvelusta.


 
Puolan kieli kuulostaa kauniin kummalliselta. Lausuminen on kovin vaikeaa, koska sanoissa on paljon konsonantteja peräkkäin.
 
 
Minä, shoppailua rakastava en jaksanut innostua kaupoissa ravaamisesta. Kävimme muutaman kaupan ja nautimme lomailusta. Kävimme mm. Zarassa, New Yorkerissa ja Missonilla. Ostimme hieman vaatteita, matkamuistoja ja kummilapselleni synttärilahjan.



Ostoskeskuksesta
Hotellin hissien peilit olivat viimeisen päälle kiillotettuja. Tässä kuvassa olemme hississä matkalla jaklkahierontaan :)

                                                   
                                                Näkymiä loungesta, 26. kerroksesta


                                                    
                                                       Näkymiä hotellihuoneestamme


      
        Iltaisin oli mukava kierrellä kaupungilla, koska siellä oli niin kaunista, jouluvalot.

 
           Tässä rakennuksessa oli jätetty kauniisti päälle tiettyjen toimistohuoneiden valot.

      Sää Varsovassa oli erittäin miellyttävä, vähän lunta ja +5 astetta lämpimän puolella.
                         Tällaisia hieman remppaa kaipaavia taloja oli syrjemmässä enemmänkin.
                          Mutta onneksi emme nähneet yhtään kulkukoiraa tai kissaa!

 
 Hotellilta ei olisi tarvinnut poistua minnekään koska siellä oli saman suuren katon alla kaikki tarvittava.

          Voi, kuinka odotankaan kevättä tännekin, sinistä taivasta ja auringonpaistetta!


Tänään minulla onkin jännä päivä, menen fysiatrian erikoislääkärille kuulemaan "tuomioni" niskan magneettikuvista ja sen lausunnoista. Olen valmis vaikka leikkaukseen, kunhan tämä jokapäiväinen hermosärky loppuisi. Mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä neljä päivää, lepoa, kiireettömyyttä, ystäviä ja pitkiä päikkäreitä :) Sekä uuden matkan unelmointia ;)

                            Mukavaa viikonloppua toivotellen Miss Bubble!


SHARE:

7 kommenttia

  1. Ihania kuvia Satu lomastanne!! <3 Ihana näkymä hotellihuoneesta kaupungille, silmä lepää ;)
    Lomailu olisi täälläkin päässä tarpeeseen muualle, ehkä joskus ;) Paljon ajatuksia ja toivottavasti näemme pian <3 Olisi niin mukava puhella ja rupatella a long time. Tervetuloa aina kun tilanne sallii täälläkin päin <3
    Ajatuksin, Laura, Nikke, Jare ja Jarno : )

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia Satu lomastanne!! <3 Ihana näkymä hotellihuoneesta kaupungille, silmä lepää ;)
    Lomailu olisi täälläkin päässä tarpeeseen muualle, ehkä joskus ;) Paljon ajatuksia ja toivottavasti näemme pian <3 Olisi niin mukava puhella ja rupatella a long time. Tervetuloa aina kun tilanne sallii täälläkin päin <3
    Ajatuksin, Laura, Nikke, Jare ja Jarno : )

    VastaaPoista
  3. Ihanan paljon kuvia ja niin kauniita! :) Muutenkin tosi hyvä matkapostaus. Matkailu toden totta avartaa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Vieläkin olisi julkaisemattomia kuvia mutta niitä julkaisen sitten vähän väliä ettei lukijoilleni tule aivan ähkyä!

    Ja ikävämpiuutinen on sitten se, että joudun neurokirurgiselle jutustelemaan mahdollisesta niskan välilevynpullistuman leikkauksesta.

    VastaaPoista
  5. Tämä on tosi ihana blogi! <3 Tulee itsekin hyvälle mielelle :) Jos vaan jaksat tehä tätä niin kyllä tätä lukee enemmän kuin mielellään! Ja kivoja nuo matkakuvat- isosta maailmasta ;) sivistystä vähän minullekin.. ;D Nyt vaan toivotaan, että terveys saadaan kuntoon ja elämä pääsee jatkumaan suht normaaleissa uomissa..
    (tiedät mitä tarkoitan..) mutta blogi on upea! -Anna:)

    VastaaPoista
  6. Kiitos ja kumarrus :) Teen blogia omaksi ilokseni ja kirjoittelen sekä kuvailen oman näköisiäni juttuja. Kiva, jos muutekin saavat blogistani jotain kivaa irti :)

    VastaaPoista
  7. Selailin postauksiasi ja löysin tämän vasta nyt :) Varsovassa tuli vietettyä melko paljon aikaa siellä aikoinaan opiskellessani ja hotellitkin ovat tuttuja. Suosittelen eniten ehkä täysin tuon keskellä sijaitsevan "lahjapalatsin" vieressä olevaa Intercontinental -ketjun hotellia. Pilvenpiirtäjässä on todella mahtava spa ja kuntosali juuri kattokerroksissa ja pulahtamaan pääsee upeissa maisemissa. Yllättäen viikonloppumatkailijoille Varsovan hotellit tarjoavat hienoja tarjouksia, jolloin 5* hotelleihin pääsee lähes 3* hinnoilla. Arkipäivät sitten businessmiehet ja -naiset korottavat hintoja huimasti. Oli varmsti mukavan rauhallista jouluna tuolla, voisin kuvitella :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig