tiistai 11. joulukuuta 2012

11.luukku

Nyt ei kyllä irtoa taaskaan muuta kuin pimeitä kuvia. Tai, näitä hämyisiä. Aamulla kun lähden töihin, on hämärää, iltapäivästä, kun palaan -  melkein sama juttu. Eilen mietin sitä, etten tiedä kuinka moni lukee juttujani?! Laskurin mukaan blogiani lukee noin 50-80 ihmistä per päivä. Olen todella iloinen kaikista Teistä lukijoistani ja tervetuloa uudetkin lukijat :) Jättäkää kommentti käynnistänne, se ilostuttaa minua kovasti. Suuri halaus ja lämpimästi tervetuloa ♥ Olen miettinyt myös blogini rajaamista tulevaisuudessa niin, että vain rekisteröityneet ja kutsutut lukijat pääsevät lukemaan  postauksiani?!...Täytyy miettiä...



Less is more. Tavoitteeni tälle(kin) vuodelle! Kaikkea ei tarvitse joulunakaan olla paljon. Vähän vähemmälläkin ruualla pärjää, leivonnaisista puhumattakaan. Lahjoista nauttii enemmän, kun niitä on vähemmän. Yksi ihana ja kaunis paketti, laatu korvaa määrän! Joulukukat tulevat paremmin esille, kun niitä on vain muutama. Itse olen panostanut eettisiin lahjoihin. Kynttilöistä en kuitenkaan aio tinkiä! Niin ja eilen illalla seikkaillessani netissä totesin, että "Oo, mitä ihanuuksia" H&M:n sivulla --> click, click --> mm. pari tyynyä lähti kohti S:n kotia.

 
Rakastan kirjakauppoja ja ostinkin taannoin feng shui-oppaan ja ajattelin samalla valottaa hieman maailmaani. Hetken luettuani tajusin, että tämä kotimme ja työpaikkani on väärässä asennossa, huoneet huonossa järjestyksessä ja talo on muutenkin  täynnä vääriä energioita...asettelemani tulppaanitkin ovat kallellaan väärään suuntaan ja se siitä sitten! Mutta vaikka feng shui ei toimi, niin tykkään kutsua ystäviäni kotiini, tai joskus on vaan mukava nähdä leipomon herkkujen äärellä. Hyvän ystävän kanssa vietetty laatuaika on enemmän kuin juuri feng shui asennossa olevat pihakivet ;) Joulukalenterissani on pari vinkkiä joilla saa ainakin sisäisen feng shuinsa kuntoon helposti ;)

            Hyasintti on yksi lempparikukistani,niiden huumaava tuoksu on mahtava, kun
                                                            kulkee ohi, ah!


          Tässä lupaamani pari joulukalenteri vinkkiä:

          Leivoin lehtitaikinan sisään parmankinkkua, juustoja ja kirsikkatomaatteja. Voitelin
                        kananmunalla ja paistoin uunissa. Helppoja suolaisia joulutorttuja :)



                                                                 Paperimassa pipari

Toinen ohje, tein paperimassasta paketti/kuusenkoristeita. Valmistin paperimassan Marttaliiton ohjeella, joka löytyy täältä. Aikaa vievää puuhaa mutta myös hyvin antoisaa. Pujotin metallilangan paperimassa piparin väliin. Taivutin metallilangan molemmista päistä, annoin kuivahtaa ja maalasin sekä koristelin hileliimalla ja silkkinauhalla. Persoonallinen koriste :)

                                                             Toimeliasta torstaita :)
SHARE:

4 kommenttia

  1. Oi kun vaan malttaisi antaa sen vähemmän riittää. Kun se kuitenkin riittää. Enempää ei ehdi, ja nauttiminen joulusta, arjesta, ruuasta, juomasta, ystävistä - mistä tahansa, syvenee, kun saa keskittyä ja pysähtyä.
    Kiitos vinkistä tulla blogiisi vierailemaan.
    Hyvää joulunodotusta, vähän ja sopivasti.

    VastaaPoista
  2. Oon ihan samaa mieltä, vähemmän on yleensä enemmän! Silti on vaan niin ihanaa pyöriä kaikissa kaupoissa jouluna, siinä on aina joku tietty fiilis.

    Ja ihana tuo lumimarja verho tuolla sun ekassa kuvassa! Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Pystyraita hoikentaa!: Todellakin :) Jos on liikaa kaikkea niin siitä ei enää nauti.Kiitos kommentistasi :) Lämpöistä joulunodotusta myös Sinulle!

    Anniinamaaria: Jouluna on kaupoissa tarjolla kaikkea ihanaa, mutta "minä materialismin perikuva" oon muuttanut tänä jouluna suuntaa ja hankin eettiset lahjat :) Itsekin ihastuin kerta näkemältä Marimekossa lumimarja-kankaaseen. Kevääksi ajattelin vaihtaa verhot ja hankin todennäköisesti vaaleat lumimarja sivuverhot. Kiitokset kommentistasi.

    VastaaPoista
  4. Siis elän aikaani edellä :D Siis tiistaihan on tänään!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig