maanantai 2. lokakuuta 2017

Yhteistyö: Borgström Trading Oy:n upeat David Jones-laukut

Yhteistyöpostaus, Borgström Trading Oy:n kanssa.
Yritys on  kenkien, laukkujen ja oheistuotteiden jakelija. 


Borgström Trading Oy:llä  on yli 30 vuoden kokemus ja heidän kanssa on helppoa sekä turvallista tehdä yhteistyötä. Yrityksen Showroom sijaitsee Fashion Centerissä.


Sain neljä kaunista David Jones-merkkistä laukkua yhteistyönä ja päätin kuvata ne parin eri asun kanssa. Jos lähdet lenkille lemmikkisi kanssa, niin voit olla hyvin puettu ja kaunis laukku olalle keikkumaan, voilá ja asu on valmis! David Jonesin useimmissa laukuissa on sekä kantokahva, että pidempi hihna siltä varalta, että saat muunneltua laukkua myös cross-bodymalliseksi. Näitä laukkuja saa ostettua Haloselta, Aleksi 13-myymälöistä sekä Sokoksilta.

Minulle laukku on pukeutumisessa yhtä tärkeässä osassa kuin esimerkiksi takkia, paita tai housut. Niitä tulee olla erilaisia, eri värisiä ja eri kokoisia.  Koska emmehän me käytä aina samoja alus-tai päällysvaatteitakaan. Erilaisiin tilaisuuksiin eri värisiä ja kokoisia laukkuja. Möin taannoin kaikki Vuittonin laukkuni pois, kyllästyin siihen, koska niitä kopioidaan niin valtavasti sekä niiden ulkonäkö on kovin muovinen, jos vertaa niiden ylikallista hintaa. Kenties vielä joskus lämpenen vielä Vuittonin laukuille. Nyt etsinnässä on aitonahkainen merkkilaukku. Toimivia ja kauniita laukkuja voi saada paljon edullisemminkin, että joutuu säästämään vuodesta toiseen. 
Nämä kuvien David Jones laukut maksavat noin 50-80e.


Sitä sanotaan, että laukku kertoo kantajastaan mutta mitä se kertoo? Kertooko olalla keikkuva kallis merkkilaukku vauraudesta, muotitietoisuudesta, rakkaudesta kalliisiin tavaroihin vai ehkä vuosien säästöprojektista? Määritteletkö sinä ihmiset sen perusteella onko heidän käsipuolessa merkkilaukku vai ei? Kohteletko alitajuisesti Chanelia kantavaa henkilöä paremmin, kuin edullisemman laukun kanssa kulkevaa?



On ihmisiä, jotka kuluttavat jopa kymmeniä tuhansia yhteen käsilaukkuun tai merkkituotteisiin ja on ihmisiä, joilla ei ole varaa edes leipään. Olen sitä mieltä, että jokainen käyttäkööt rahansa miten haluaa. Materian ei kumminkaan kuulu määritellä meitä ihmisenä, eikä meidän kuulu määritellä muita materian kautta. Haluan ostaa sellaisia veskoja joista aidosti pidän, enkä sellaisia joilla ajattelen saavani tietynlaista statusarvoa. Tuhansia en tule varmasti koskaan laukkuun hassaamaan. Uskon edullisempienkin laukkujen kestävän. Luksusmerkki ei tosiaankaan aina kerro laadusta ja siitä, että laukku olisi ajaton ja ikuinen. Itse en osta koskaan loppuelämän laukkua, tykkään, että garderobissani on erilaisia laukkuja ja voin vaihdella niitä tilanteiden mukaan.



Kiitoksia Borsgtröm Trading Oy yhteistyöstä, odotan innolla jo seuraavaa yhteistyötämme!

Asut:
Yläkuvat
Laukku: David Jones
Takki: Vero Moda
Karvakauluksinen neuleliivi: Andiata
Paita: KappAhl
Aurinkolasit: Michael Kors,
Housut: Gina Tricot, Molly
Huivi: Louis Vuitton
Kengät: Vagabond

Alakuvat
Laukku: David Jones
Takki: H&M
Karvakauluksinen neuleliivi: Andiata 
Aurinkolasit: Micheal Kors
Housut: Gina Tricot, Molly
Huivi: Louis Vuitton
Kengät: Mustang


















Kuvat: Kati Riikonen ja mallina toimi nasa_avaruuskoira

Elämässä täytyy olla aina ripaus luksusta, kaunis laukku asun koristeena ja jotain silmiä hivelevän kaunista kotona. Kaunis laukkuhan sopii myös hyvin kodin sisustajaksi ;)



Näitä merkkejä Borgström Trading Oy edustaa:







SHARE:

1 kommentti

  1. Toi alin laukku on ihana, tykkään sen elävästä pinnasta ja tykkään, että laukussa on kokoa. :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig