torstai 28. syyskuuta 2017

Yhteistyö: Kenkä Derby & Tero Palmrothin punaiset bootsit

Postaus on tehty yhteistyössä Kenkä Derbyn ja Sandra-Marketing Oy:n kanssa.
  Viimeiset 20 vuotta Sanna ja perheyrityksensä ovat toimineet Kenkä Derby-liikkeen ohella maahantuojina Sandra-Marketing Oy:ssä. Sanna on jo kolmannen polven kauppias.



Teen yhteistyötä Fashion Centerin eri toimijoiden kanssa ja Kenkä Derbyn ja Sandra-Marketing Oy:n Sannan kanssa.
Rakastan pukeutua tummiin sävyihin, mutta asussani on oltava kumminkin jokin väriläiskä ja usein ne ovat kengät. Rakastan punaisia kenkiä ja nyt sain sellaiset Kenkä Derbystä. Upeat Tero Palmrothin mokkanahkaiset bootsit loppusyksyyn ja talveen.
Kaunis kenkä voi olla myös mukava ja kestävä, kun sitä hoitaa oikein. Olen oppinut arvostamaan vuosien varrella jalalle hyviä ja laadukkaita kenkiä. Mieluummin satsaan kenkiin kerralla hieman enemmän, koska jos ostan monet halvat ja ei-niin-hyvät jalalle, niin lopulta huomana kuluttaneeni enemmän rahaa kuin ostamalla yhdet hyvät kengät.


NG by Tero Palmroth Model 8186

Pohjissa on liukkaallakin pitävä, reilu pohjakuvio.
Nämä ovat lämminvuoriset kengät kylmiin päiviin, joissa on erikoiskäsitelty vedenkestävä pinta. Ulkopohja kumia ja materiaalina on mokkanahka. Mokkanahka on nahan sisäpuoli, joka on kiillotettu pehmeäksi ja sileäksi. Mokkanahka on ulkonäöltään tyylikäs ja rento ja se kestää erittäin hyvin myös kosteutta.


Kenkä Derbyn arvoja ovat asiantuntemus, rehellisyys, yksilöllisyys, ystävällisyys ja halu löytää oikea kenkä jokaiseen jalkaan. Kenkä Derbyssä ei tuputeta väärää tuotetta – mieluummin myöntävät rehellisesti, jos joku kerta oikeaa tuotetta ei löydykään.
Kenkä Derbystä löydät yksilöllisiä ja laadukkaita kenkiä.



Nämä upeat bootsit ja monet muut kauniit kengät sekä laukut löydät muun muassa Kenkä Derbyn valikoimista Kalliosta sijaitsevasta liikkeestä aivan Ympyrätalon vastapäätä,.
Hämeentie 2 B, 00530 Helsinki .
p. 09-76 88 36 
Aukioloajat ma-pe 10.00 – 18.00, la 10.00 – 15.00

Kenkä Derby löytyy myös Facebookista.

















SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig