perjantai 15. syyskuuta 2017

Radisson Blu Seaside Grand Opening Party


Radisson Blu Seaside Grand Opening Party!

Hyvä ystävä, palan painiketta, kurkun kostuketta ja hyvä fiilis ♡

Tähän hotelliin kannattaa tulla Helsinki visiitillä. Se sijaitsee aivan Länsiterminaalin läheisyydessä ja näkymät merelle ovat aivan mahtavat. Ruoka ei ollut suuresti mainitsemisen arvoista, mutta atmosfääriä oli siitäkin edestä. Ja etenkin katolla oleva sviitti poreammeineen, wau! sekä leffahuone.


Movie Room on täydellinen kotiteatterielämys asiaankuuluvine palveluineen. Movie Room -huoneet on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja rajoittamattomat viihde- ja mediayhteydet. Elokuvien- ja television ystäville on tarjolla laadukas taulutelevisio ja korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä, joka toimii täydellisesti myös pelejä ajatellen. Huoneessa on myös mahdollisuus toistaa omaa suosikkisisältöä Airplayn tai Chromecastin avulla ja HDMI-kaapelin avulla voit kytkeä oman kannettavasi laitteistoon. Säädettävä Magic Dream -vuode ja Blu Dreams -unielämys lisäävät majoitusmukavuutta. Herkullinen snack-menu varmistaa, että leffaelämys on täydellinen!



Meren läheisyys ja hotellin uudistetut, modernia Helsinkiä ilmentävät huoneet luovat upeat puitteet viihtymiseen juuri niin kuin sinä haluat. Hotellissa on käynnissä olevan uudistuksen myötä 349 huonetta ja sviittiä, joissa voit nauttia urbaanista designista ja Blu Dreams -unikokemuksesta. Hoteliin valmistuneet uniikit Double King -huoneet ovat ensimmäisiä laatuaan Suomessa. Huoneet toimivat esimerkiksi nelihenkiselle perheelle sellaisenaan eikä lisävuoteita tarvita. Ne ovat myös erinomainen ratkaisu ryhmille ja ystävä seurueille, joissa kaksi tai useampi vieras jakaa huoneen. Huoneista voit seurata urbaania helsinkiläistä elämänmenoa tai vilkasta satamaelämää. Tutustu huonetyyppeihimme ja tule nauttimaan olostasi.








  































SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig