perjantai 31. maaliskuuta 2017

Oodi kuluneelle viikolle - hurlumheita ja zen-tilaa*

Onpa ollut viikko. Paljon unta ja töitä. Uusia kirjan sivuja ja ystävän kanssa extempore tapaaminen. Nyt päätin vielä kirppistellä, kauppa käy hyvin. Odotan lennolta ja töistä saapuvaa.

Oman elämän Zen-tila. Tasapaino kaikessa tekemisessä. Anna itsellesi uusia mahdollisuuksia ja ärsykkeitä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tunnista oma urautumisesi ja ala toimia toisin. Se tunne, kun tuntee oppivansa uusia juttuja ja edistyvänsä. Ethän sinäkään halua urautua vuosikymmeniksi samoihin kaavoihin? Elämä on nyt!



Hyvinvointi nousee siitä, että tekeminen tuottaa tuloksia, jotka käyvät yksiin oman arvomaailman kanssa. Kirjoita ylös kaikki se, mitä sinun pitää huomenna tehdä ja mieti, onko kaikki kirjaamasi oikeasti tärkeää. Jos vain suinkin tohdit, ruksaa listalta yli niin paljon kuin mahdollista. Älä elä "sitku-elämää", koska se stressaa ja on usein pelkkää suorittamista. Samalla kun antaa aivoille luvan levätä, antaa itselleen mahdollisuuden olla tässä hetkessä, elää elämää. Älä kuluta itseäsi jatkuvasti huolilla. Niille on oma lokeronsa. Hallitse mieltäsi, älä painoasi.
Maailma on rajaton.

Koe. Usko. Näe. Ole kiitollinen. Tunne ja hengitä syvään.
Oodi Zen-tilalle.













SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig