keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Hermesetas Stevia - Buzzador*

Pääsin Buzzaamaan Buzzadorin kautta Hermesetas Stevian tuotteita.Testailen Steviaa enemmänkin, kun palaan lomamatkalta. Testasin sitä jo luonnonjogurtin sekaan ja se oli marjojen kaverina todella makoinen ja suositeltava kaveri.
#Buzzador
#hermesetassteviabuzz
#hermesetas

Hermesetas  on lanseerannut tänä keväänä uuden korvikkeen sokerille – Stevia Sweet Crystalin – joka sopii hyvin ruuanlaittoon, leivontaan ja makeutukseen.

Stevia Sweet Crystal on kasviperäinen, kaloriton makeutusaine. Stevian makeutusaineina toimivat erytritoli ja steviakasvista valmistetut stevioliglykosidit. Tämä makeutusaine on hammasystävällinen eikä nosta verensokerin tasoa! Sopii erittäin hyvin siis arkikäyttöön ja lapsillekin vaikkapa murojen sekaan. Itse kokelin tätä myös maustamattoman jogurtin ja rahkan joukkoon kera mansikoiden. Tuotetta voi käyttää sokerin korvikkeena niin leivonnassa, jälkiruuissa kuin juomissakin. Tuotteen käyttötarkoitus vastaa normaalia kidesokeria, mutta Sweet Crystalia käytettäessä täytyy muistaa, että se on kaksi kertaa makeampaa kuin sokeri! Jos ja kun korvaat sokerin määrää Stevia Sweet Crystalilla niin käytä sitä puolet vähemmän kuin sokeria. 








Suklaa-kaurakeksit (6-7 kpl)
  • 1 kypsä banaani
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1,5 rkl kookoshiutaleita
  • 1 rkl Stevia Sweet Crystalia
  • 0,5 dl tummaa suklaata rouhittuna paloiksi
Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Lisää muut ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta käsin 6-7 pientä keksiä leivinpaperin päälle. Keksit eivät juurikaan leviä eli niitä voi laittaa pellille melko lähekkäin. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia tai kunnes keksit ovat kivan rapsakoita!

 Joko Stevia Sweet Crystal on teille tuttu? 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Itse käytän steviaa kahvin makeuttamiseen. Olen yrittänyt eroon, mutta en ole päässyt.... mutta ei kaise voi kauhean paha asia olla ;)

    VastaaPoista
  2. Satu, kiitos vinkistä. Tuota täytyy kokeille.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig