sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sunnuntaifiilistelyä*

Nousin yhdessä auringon kanssa ja lomamoodi on löytynyt.
Nautitaan kesäelämästä.
Pinkaistaan järvenrantaan piknikille, annetaan kesätuulen sotkea hiuksemme, kun pyöräilemme uimaan ja kerätään kaikki auringonsäteet ihollemme. Taskut täyteen aurinkoenergiaa tumman talven varalle.
Nautitaan tästä hetkestä.
Kesämoodista. 

 Mutta kohta kesäinen kaipuu vie meidät järven rannalle. Lämpöisille kallioille, jossa maatessa unohtaa maailman murheet ja tuntee kesän hehkuvan lämmön, lokkien riemunkiljahdukset, ulappa verhoutuu lämpöiseen utuun ja järveltä puhaltaa leuto tuuli kesän vehreään salonkiin.
Koti ei ole enää Lieksassa vaan Helsingissä. Sydän on siellä ja niin myös jo elämä ja ajatukset. Elämä on jumissa ja kaikki takkuaa vanhassa kotikaupungissa. Jännä, kuinka elämä vie meitä välillä uusiin paikkoihin.
Muutos on toivottu ja kauan kaivattu. Täällä on kiva asunto, mutta sen seinien sisällä ei ole enää koti vaan sieluton tavaroiden säilytystila. Vaikka muutamme pienempään asuntoon, niin säilytämme kuitenkin sielumme. Olemme onnellisempia ja seuraamme sydäntämme.
Tämäkin sunnuntai on erilainen kuin edellinen, uniikki omassa kamalassa kauneudessaan. Nautitaan tätäkin päivää kuin kallisarvoisinta shampanjaa.





Huomenna saatte Krakova postauksen ja viikon alussa myös Auschwotz-Birkenau postauksen. Sekä pari muuta spesiaalia postausta :D


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig